Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar bir süre önce birlikteiğim sona erdırdım. o kadar anlamsızkı hersey uyuştum sankı. bana yardımcı olun lütfen. yenı hayatıma alıamadım yada bılmıyorum noluyo ama ıyı degılım.. kendımden korkuyorum..
mrb arkadaşlar bir süre önce birlikteiğim sona erdırdım. o kadar anlamsızkı hersey uyuştum sankı. bana yardımcı olun lütfen. yenı hayatıma alıamadım yada bılmıyorum noluyo ama ıyı degılım.. kendımden korkuyorum..
Zamana ihtiyacınız var sadece, yaranız taze kanıyor, elbet kabuk bağlar zamanla ,belki izi bile kalmaz.mrb arkadaşlar bir süre önce birlikteiğim sona erdırdım. o kadar anlamsızkı hersey uyuştum sankı. bana yardımcı olun lütfen. yenı hayatıma alıamadım yada bılmıyorum noluyo ama ıyı degılım.. kendımden korkuyorum..