• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

narkoozlu gibiyim... sadece içimin acısını hissediyorum....

lutfen bu yazacaklarımdan dolayı banlanmak ıstemıyorum zira bıraz agır seyler yazıcam elıf sen manyakmısın allah askına senı hergun doven cocuklarına ezdıren sana nıkah kıymayan senden 20 yas buyuk adamımı ozluyosun ya sen bızımle dalgamı gecıyosun daha ıkı gun once nasıl bu adamdan kurtulurum dıye konu acıyodun hey allahım yarabbım ya:19:

hay agzınıza saglık! :46: nicki görünce yanlış mı hatırlıyorum dedim..

konu sahibi, en son ailenin yanındaydın şu an neredesin bilmiyorum ama kendine bir meşgale bul.
zaten saglıklı bir psikolojin olsa öyle biriyle 1gun bile aynı evde yaşayamazdın... imkanın varsa bir uzmana da başvurabilirsin.

canını kurtardıgın icin sevinmelisin. sakın özledim diyip tekrar oraya gideyim deme!
geri dönersen bir dahakine bebegimle ortada kaldım diye konu açarsın.

adam senı dayaktan hastanelık edınce gorursun o zaman gercek narkozu:19:

Bu yoruma gülsme mi ağlasam mı bilemedim..

konu sahibi aklına başına topla. Genceciksin daha önünde ne kadar güzel bir hayat seni bekliyor. Bir işe gir çalış sosyal çevre edin ve geçmişi unut gitsin..

Sakın dönmeyi düşünüyorum. onsuz yapamıyorum filan deme düşer bayılırım valla.
Yanılmıyorsam 4 yıldır hayatındaydı bu adam. Tramvatik bir ilişki son buldu. Bocalaman gayet normal.
En büyük adımı attın adamı hayatından çıkardın. Sırada ikinci adım var. BİR UZMANDAN YARDIM AL!!
Mutlaka yap bunu. Çok ihtiyacın var..

Ben o adamı ozluysrm demedim çevrem yasam tarzm yanı bütün hayatm degsti boşluktaym alışamadm

ee bu gayet normal elif, kolay şeyler yaşamamışsın. yakın zamanda bir psikologa danışma düşüncen var mı? yada böyle bir imkanın? şuan nerdesin annenin evinde mi? ne kadar oldu o adamdan ayrıldığın?

Bence de narkozlusun sen.Kesinlikle çünkü insan öyle bir cehennemden çıkıp ben alışamadım demez.Normal insan kurtuldum der.

Intihar et kurtul. :ssz:

mrb arkadaşlar bir süre önce birlikteiğim sona erdırdım. o kadar anlamsızkı hersey uyuştum sankı. bana yardımcı olun lütfen. yenı hayatıma alıamadım yada bılmıyorum noluyo ama ıyı degılım.. kendımden korkuyorum..
Eliiffff sana bunları yapan adam seeviyoor olamaz .. böyle sevgi gösterisi olamaz ...
En iyisini yaptın sen bırak naparsa yapsın kendinle ilgilen , güçlü olduğuna İnanıyorum ... İnanmak istiyorum ..
Psikolojin bozuk şuanda uzmandan yardım alabilirsen gerçekten cokk iyi olur .. Zaten alman şart ...

Söylerr misin bana bu adam çocuklarının psikolojik sağlığını da etkilidir onlar herşeyin farkında ..

Bırak nolur üzülmeyi .. Kendi yolunu çiz ...

depresyona girmişsin.. bir müddet böyle hissedeceksin sonra geçecek hatta rahatlayacaksn.

kurtulduğuna şükret.
hangi narkozdan bahsediyorsun?

Back
X