Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar, 1 ay sonra burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ama narkoz etkisinden aşırı korkuyorum. Içimde gizledigim şeyleri söylemekten endişeleniyorum. Yanlış şeyler söylememek için ne yapmalı?
Korkmayın ansızın tüm devlet sırları açığa çıkmaz Narkoz etkisi zannettiğiniz kadar büyükeyici tehlikeli sır dökücü değildir. İki kelime kuracak mecaliniz olmaz zaten
Arkadaşlar, 1 ay sonra burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ama narkoz etkisinden aşırı korkuyorum. Içimde gizledigim şeyleri söylemekten endişeleniyorum. Yanlış şeyler söylememek için ne yapmalı?
Ecelin korkuya faydasi yok yasayip gorceksin.
Birde narkoz gecmeden neden aile yanina hemen getiriyolar anlamiyorum cok sacma ,fransada 2 kez kurtaj icin narkoz aldim her ikisindede narkozdan uyandiktan sonra normal odama aldilar eile yanina
Korkmayın ansızın tüm devlet sırları açığa çıkmaz Narkoz etkisi zannettiğiniz kadar büyükeyici tehlikeli sır dökücü değildir. İki kelime kuracak mecaliniz olmaz zaten
Ecelin korkuya faydasi yok yasayip gorceksin.
Birde narkoz gecmeden neden aile yanina hemen getiriyolar anlamiyorum cok sacma ,fransada 2 kez kurtaj icin narkoz aldim her ikisindede narkozdan uyandiktan sonra normal odama aldilar eile yanina
doğru mudur bilmiyorum ama anesteziye girmeden önce nasıl haldeyseniz öyle uyanırsınız gerginseniz gergin vs gibi diye duymuştum. ben hayatımda ilk kez anestezi aldım ve hiç uyumadan gitmiştim ameliyata, ameliyat sonrası zar zor uyandırdılar :) hiç konuşacak halim de yoktu keşke bıraksalar da uyumaya devam etsem demiştim içimden