Narkoz etkisinden korkuyorum

Kayipyel

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
41
-11
1
21
Arkadaşlar, 1 ay sonra burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ama narkoz etkisinden aşırı korkuyorum. Içimde gizledigim şeyleri söylemekten endişeleniyorum. Yanlış şeyler söylememek için ne yapmalı?

çok fazla düşünmeden bence ameliyata git çünkü annem içinde ne varsa halama karşı içini dökmüştü biz üzülsek mi gülsek mi karar verememiştik

Korkmayın ansızın tüm devlet sırları açığa çıkmaz Narkoz etkisi zannettiğiniz kadar büyükeyici tehlikeli sır dökücü değildir. İki kelime kuracak mecaliniz olmaz zaten

Ecelin korkuya faydasi yok yasayip gorceksin.
Birde narkoz gecmeden neden aile yanina hemen getiriyolar anlamiyorum cok sacma ,fransada 2 kez kurtaj icin narkoz aldim her ikisindede narkozdan uyandiktan sonra normal odama aldilar eile yanina

Korkmayın ansızın tüm devlet sırları açığa çıkmaz Narkoz etkisi zannettiğiniz kadar büyükeyici tehlikeli sır dökücü değildir. İki kelime kuracak mecaliniz olmaz zaten
Korkuyorum yine, devlet sırrı olması gerekmez. Ben rezil olmak istemiyorum

Ecelin korkuya faydasi yok yasayip gorceksin.
Birde narkoz gecmeden neden aile yanina hemen getiriyolar anlamiyorum cok sacma ,fransada 2 kez kurtaj icin narkoz aldim her ikisindede narkozdan uyandiktan sonra normal odama aldilar eile yanina
Of ya, rezil olmak istmeiyorum. Ağzımı kapatsam olur mu

Bana da hiç öyle bir şey olmadı. Anestezinin mide bulantısından patavatsızlık yapmaya halim kalmamıştı

doğru mudur bilmiyorum ama anesteziye girmeden önce nasıl haldeyseniz öyle uyanırsınız gerginseniz gergin vs gibi diye duymuştum. ben hayatımda ilk kez anestezi aldım ve hiç uyumadan gitmiştim ameliyata, ameliyat sonrası zar zor uyandırdılar :) hiç konuşacak halim de yoktu keşke bıraksalar da uyumaya devam etsem demiştim içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…