- 2 Temmuz 2023
- 11.488
- 33.744
- 518
A cook iyiymis, insallah yine de isim dusmez tabi.Eskiden yapılmıyormuş, şimdi yapılıyor. 1.5 yıl önce devlette yaptırdım, uyuttular. Öğürme refleksini durdurmanın en kolay yolu. Şahsen ben ayıkken kesinlikle endoskopi yapamazlar zaten.
Ben iki ay önce anestezisiz oldum, özeldi anestezi istemiyorum dayanabilirim dedim ve istemedim onlarda onayladı. Devlet hastanesi ise bilemeyeceğim.Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Ben sigortaya bağlı yaptırdım, bilmiyorumDevlette endoskopi ücretleri ne kadar yaptıran bilen var mi
Ya hemen uyanınca bilinciniz açıldı mı yoksa saçmalama olayı oldu mu bende korkuyorumHayir fazla vermiyorlar, beni yolda hemşireler uyandırmisti eşim yanıma gelmeden uyanmıştım ama sersem gibiydim. İnsan herseyin farkında oluyor merak etmeyin.
Abartma gören de nakil ameliyatı falan sanacak. Kısa sürüyor
Eğer sigortanız varsa ücretsiz yapıyorlar.Devlette endoskopi ücretleri ne kadar yaptıran bilen var mi
Sigortam yok ne yazıkkiEğer sigortanız varsa ücretsiz yapıyorlar.
Geçen ay ablamin kizi yaptirdi şehir hastanesinde ücret ödemedilerDevlette endoskopi ücretleri ne kadar yaptıran bilen var mi
Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Endoskopi için verilen narkoz çok kuvvetli değil.En fazla 15 dakika içinde normale dönersiniz.Kafan tatlı olur sadece.inşallah ötmezsin ne diyeyim yine deArkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?