Narkozdan ayılırken

ben 03/07/2007 tarihinde apandis ameliyatı oldum karın ağrısı ile gittim doktora ameliyat dedi. sevgilim askerde idi ameliyattan çıktığımda annemi düşündüm ve apandisimi vermişler bana onu annem gösterirken elimlee alıp sıkmışımmmm ne deliyim yaa :)

:roflol::roflol::roflol: Hey Allahım yaaa az güldürmedin kız benii

Ben çok küçükken kasık fıtığından ameliyat olmuşum ama hatırlamıyorum sayıkladım mı?3 yaşındaki çocuk ne sayıklar acabajeyyar
Ama doğumum sanırım sezeryan olucak.Söz bu konuyu bulup özellikle yazıcam bitanem sana ne sayıkladığımı.
Ya bebeğimi sayıklarım ya da kocamın adını amannnn koca adamı ne yapayım..Dur şimdiden kendime empoze ediyim çocuğumun ismini sayıklamak için.. Şeniz

ben böle bişeyi yaşamadım yani narkoz almadım ama ameliyat sonrası uyanan kişinin ilk sayıkladığı isim en çok sevdiği kişinin ismiymiş diye bişey duymuştum

Hayatımda ilk defa düşük sonrası kürtaj için bayıltıldım genel anestezi altında.
Ayıldığımda uyandırma odasındaydım, yanımda yakınlarım yoktu.
Sayıkladım mı bilmiyorum. Ama çok güzeldi. Beni yine bayıltın çok hoşlandım demiştim doktoruma. Kızmıştı tabi dalga geçiyorum diye:utangac:

1 ay önce burun ameliyatı oldum,ayılırken ''ayna getiriinn ayna getirinnn!!doktorum nerde elimi tutsun die bağarmışım :roflol: :asigim:

ama en büyük bombayı 30 yaşındaki kuzenim apandst ameliyatndan ayılırken patlattı.. :roflol:
bütün sülale odada onun ayılmasını beklıoduk..
ayılırken'nazlıımmm nazlıımm üşüorum hayatım gelsene koynuma diye,ısıt hadi beni bağarmıştı,annem ağzını kapatıyodu sürekli :roflol: ay çok feciydi ya :asigim:

Ben sezeryanla doğum yaptım ve ayılırken bebeğim nasıl,bebeğimde sorun varmı,su içebilirmiyim diye sayıklamışım.Hatta o yüzden kızıma iki isim verdik.Bir adıda Su oldu.

bende apandisit ameliyatı olmuştum 45 dk sürmüş ben ağlayarak girdim ameliyata ağlayarak çıkmışım ama ne ağlamak recoynana ozamanlarda çıkıyoduk ama ailem biliyodu hastanede çalışıtğı içinde özel odayı tahsisi etmiş adıma :asigim: daha odaya girere girmez gözümü açıp aylin hemşire nerde demişim :roflol: kadıncaz çok iyi davranmıştı aban sakinleştirmeye çalışmıştı ondna herhal :roflol: sonra reco gelmiş yanıma demiş aylin yok ama recep var alırmıydınız:roflol: gülüşmüşler felan odada ben 2 gün hep inledim çok ağrım oldu normalde 2 günde taburcu ediyolarmış bne 1 hafta durdum hastanede annem haslanmıştı kadın başımda beklerkene :roflol: aklıma geldi bak şimdi :roflol:

canımcım benimde hiç başıma gelmedi allahtan birdaha göstermesin sana ..ama eşim çok anestezi aldı ama yoğun bakımda yanına kimseyi almadılar eğer tanıdığı birini görürse üzüntüden tansiyonu çıkar ya da düşer diye..ama bak merak ettim acaba kocacım benim adımı sayıklamışmıdır...???

ayılırken hep anne anne diye sayıklamısım hatta eşim hep dalga geçer bikerecik beni sayıklamadın anne anne dedin durdun diye söyler durur

ben rahimden kist aldırdım.gözlerimi açar açmaz üşüyorum dedim ve saati sordum sonrada hüngür sümük ağlamaya başladım biyandanda acıyo,çok acıyo diye bağırıyordum ve maalesefki hepsini hatırlıyorum...

BEN İLK AMELİYATIMDA İÇ ÇAMAŞIRI GETİRİN BANA DİYE AYILDIM ikincide ise bebek doğunca ağladımı dedim (benim ilk oğlum doğunca ağlamadı ve oksijensiz kaldığı için engelli) üçüncü ameliyatta ise oda numaramı söylemişim hastabakıcılara

Ben de bir çok ameliyat geçirdim.. İlk ameliyatımda fazla narkozdan dolayı diğer tarafa gidiyordum nerdeyse.. Ayıldığımda müthiş bir titreme yaşıyordum ve sürekli ölüyorum diyordum, kapkaranlıktı hiçbirşey göremiyordum... Başucumdaki annemin ellerini titreyen dudaklarıma götürdüğümü ve öpüp, annecim ölüyorum beni bırakma seni seviyorum dediğimi biliyorum... Sonra sesleri de duymamaya başladım ve gerisini hatırlamıyorum... Müdahelelerle yaşama geri dönüş işte...
Diğer ameliyatlarda uyandığımda da hep hüngür hüngür ağladım...

Oğlumu dünyaya getirdikten sonra ayılırken ilk sözcüklerim "babacım" olmuş, çünkü yokluğu içimi çok acıtmıştı o gün sevdiğim herkes yanımdayken.. En kötüsü de kendime geldiğimde bir daha asla onu göremeyeceğimi hatırlamam oldu sanırım....

Ben de bir çok ameliyat geçirdim.. İlk ameliyatımda fazla narkozdan dolayı diğer tarafa gidiyordum nerdeyse.. Ayıldığımda müthiş bir titreme yaşıyordum ve sürekli ölüyorum diyordum, kapkaranlıktı hiçbirşey göremiyordum... Başucumdaki annemin ellerini titreyen dudaklarıma götürdüğümü ve öpüp, annecim ölüyorum beni bırakma seni seviyorum dediğimi biliyorum... Sonra sesleri de duymamaya başladım ve gerisini hatırlamıyorum... Müdahelelerle yaşama geri dönüş işte...
Diğer ameliyatlarda uyandığımda da hep hüngür hüngür ağladım...

Sevgili Çıtkır,
Hayatının bundan sonra ki her anının sağlıkla ve mutlulukla geçmesini, eskiye dair herşeyi unutturacak kadar büyük umutları sana getirmesini diliyorum....

çok garip herkesin faklı hikayesi...Bazılarında çok güldüm gerçkten.
ben hiç yaşamadım böyle birşey ama narkozdan ayılırken çrpınmalar,tepinmeler ,bağırıp çağırmalar,olduğunu duymuştum..çook geçmiş olsun hepinizee..
birdaha böyle birşey yaşamazsınız inş...

cnm ya hiç ameliyat olmadım
nasıl olur hiç bilmiyorum allah nasiip ederse de hamile kalırsam sezeryan düşünürüm
ama bana narkoz vermeden ben zaten bayılırdım herhalde
ama büyük ihtimalle eşimin adını sayıklardım o da bekliyormuş onun adını sayıklıcam diye
bende baslıyormusum kadınlar kulubu suraya girmem lazım suna yazmam lazım diye

- tca Allah belanı vermesin şakar sensin adi nankör :mymeka:
- mahbili canım kıyamam Allah yardımcın olsun benneyaptımki
- iloş gerizekalısı gene banlandım valla bi daha girmicem artik siteye çok sinirim bozuk Kötü Kazen
- Krdi hayvan mısın vicdansız, indirim yap biraz param yok senağlama
vs. vs.

kanımca benim narkoz yemem pek hayra alamet olmaz :roflol:

Back
X