- 14 Mart 2022
- 96
- 91
- 3
- Konu Sahibi kedimiriltisi
Gectigimiz ay kibris donasyonla tup bebek yaptirdik ve sukur ki olumlu sonuc aldik su anda 5 haftalik hamileyim. İnsallah yarin ultrasona girecegim ilk kez. Biz kimseye soylemedik bunu cevremizde yakin ailemiz de yani annem de buna dahil. Cunku buna olumlu bakmayip beni sikintiya sokacagini biliyordum. Agzimdan kaciriverdim bi anda sevincimi paylastim gectigimiz hafta gebeligi ogrenince. Karsimda bir kapi duvar vardi sanki. Neden bana soylemedin ne bicim evlatsin sen gibi gibi. Gecer dedim zamanla alisir. Bir haftadir ariyor ama ne bebekleri ne kontrollerimi ne beni soruyor tek dedigi kilo alma az ye. Kendisi 3. izdivacini yapacak yaz sonu, az once telefonda bana demesin mi dugunume gelme, esinin ailesine beni anlatmamis. İlk evliligimden bir kizim var diyememis yani. Beni azarladi iste daha islerini bile duzgunce oturtamadin soyledir boyledir yani annemden tek olumlu donut alamadim bebegimle ilgili. Canımı sıkmadan da edemiyorum ama tek soru var neden böyle neden benim de merhametli uzakta bile olsa evladinin sacini oksayan sefkatli bir annem yok...