Narsist ilişkiyi nasıl atlattınız?

yagmursr_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
475
116
303
30
Merhaba arkadaşlar önceden açtığım konumda da bahsetmiştim geçmişimi deşip durduğu için beni suçlayarak bitirdi ilişkiyi. İlişkinin ilk ayı ilgisinden başımı döndürüyordu daha sonra ağır ağır değişti başta olan özgüvenimi aldı götürdü benden ve şimdi ben çok başka biri oldum 7 aya yakın bi ilişkimiz oldu dönüp bakıyorum da özgüveniyle kendisiyle alakalı şikayet ettiği bütün özelliklerini şu an ben yaşıyorum bu yüzden o kadar kilo verdim ki Buda ekstra etkiliyor beni ve onun şikayet ettiği şeyler onda yok artık ilişki boyunca ben onu yücelttikçe o düşürmüş ve ben farkında bile olmadan yapmış bunu. Ben şimdi terapiye gidiyorum hayattan soyutlamadım kendimi işime odaklandım kurslara gidiyorum dil kursu keman kursu dans kursu derken ama çok zorlanıyorum gene de bununla nasıl başa çıkacağım, lütfen bana bi akıl verir misiniz?

Bir kaç aya iletişime geçmek ister, zira narsist biriyle birlikteysen medenice ayrılamazsın. Onun her koldan beslenmesi gerekir. Sürekli girdap gibi seni ilişkinin içine çeker. Elini versen kolunu kaptırırsın. Ne yaparsan yap hep sen suçlu olursun. Sezer Ergör videolarını izlemeni öneririm. Eğer sağlam ayakta duruyorsan otokontrol geliştirmen gerekir. Şu an hissettiğin herşey normal. Çünkü yıprandın çok uzun süre. Geçecek. Tek çaresi sıfır iletişim. Her yerden engelle ki sana asla ulaşamasın.

Öncelikle bundan sonra hicbir mesajina cevap verme. 2. Narsistler en iyi özelliklerini yok etmeye calisir. Mesela empati duygusu yüksek olan biriysen seni bencillikle suclar. Seni en cok hangi yerden vuruyorsa en büyük özelliklerin onlardir bunu hatirla. Narsistler benim tecrübe ettigim hep baskalarin iyi özelliklerini kopyalayarak birine yaklasir. Kendilerinde o özellikler aslinda yoktur. Naristi en deli eden kendine güzel bir hayat kurup onlari yok sayman. Onlara en kücük bir cevap yazsan daha üstüne gelebileceklerini düsünüyorlar. Bu kuyudan cikmak istiyorsan ondan önce kim oldugunu hatirla, ama bu tecrübeyi de cebe koy. Bahsettigim o iyi özelliklerini de muhakkak besle.

Vallahi narsist teşhisi koyamam kimseye, bununla ugrasmam da, hosuma gitmiyorsa davranislari byby.

Asla o kişiyle iletişim kurmayarak, başka şeylerle meşgul olarak ve sosyalleşerek. Ne olursa olsun iletişim kurmayın. Sosyal medyadan kontrol bile etmeyin, kendinizi tutmaya çalışın. Aktif olarak engel olun kendinize yani. Zamanla geçecek

Bir kaç aya iletişime geçmek ister, zira narsist biriyle birlikteysen medenice ayrılamazsın. Onun her koldan beslenmesi gerekir. Sürekli girdap gibi seni ilişkinin içine çeker. Elini versen kolunu kaptırırsın. Ne yaparsan yap hep sen suçlu olursun. Sezer Ergör videolarını izlemeni öneririm. Eğer sağlam ayakta duruyorsan otokontrol geliştirmen gerekir. Şu an hissettiğin herşey normal. Çünkü yıprandın çok uzun süre. Geçecek. Tek çaresi sıfır iletişim. Her yerden engelle ki sana asla ulaşamasın.
En son bide bağımlı hissettim kendimi bana gururun önde gelmeli gibi saçma sapan bir şeyler dedi anlattığım ne varsa yüzüme vura vura zayıf gördüğü her şeyimi yüzüme vurdu ya

Öncelikle bundan sonra hicbir mesajina cevap verme. 2. Narsistler en iyi özelliklerini yok etmeye calisir. Mesela empati duygusu yüksek olan biriysen seni bencillikle suclar. Seni en cok hangi yerden vuruyorsa en büyük özelliklerin onlardir bunu hatirla. Narsistler benim tecrübe ettigim hep baskalarin iyi özelliklerini kopyalayarak birine yaklasir. Kendilerinde o özellikler aslinda yoktur. Naristi en deli eden kendine güzel bir hayat kurup onlari yok sayman. Onlara en kücük bir cevap yazsan daha üstüne gelebileceklerini düsünüyorlar. Bu kuyudan cikmak istiyorsan ondan önce kim oldugunu hatirla, ama bu tecrübeyi de cebe koy. Bahsettigim o iyi özelliklerini de muhakkak besle.
O kadar güzel yazmışsın ki kaç kere okudum bilmiyorummm düşündürdü beni baya baya

En son bide bağımlı hissettim kendimi bana gururun önde gelmeli gibi saçma sapan bir şeyler dedi anlattığım ne varsa yüzüme vura vura zayıf gördüğü her şeyimi yüzüme vurdu ya
Seni kendine bağımlı hale getirir resmen. Hislerin çok normal. Hepsi geçecek, zaten terapi alıyormuşsun. Hobilerine devam et. O ne derse desin, ne demiş olursa olsun kişiselleştirme. Çünkü hepsi kendi yetersizlik duygusu aslında. Yat kalk kurtulduğuna şükret. Geçmiş olsun.

Ilişkinin ilk ayında bütün erkekler ilgilidir.
Yeni bir kadin keşfetmek ister ve yükselir.
Bir adamun gercek kişiliği ilişkinin 5.ayindan sonra ortaya çıkar yaklaşık olarak yani.
O zaman sonraki hali tahammül edilemez bir seviyedeyse ayrılmak gerekiyor.
Yoksa düzeltirim düzelir eskisi gibi olur diye beklemek çok yanlış.
Sizin pıskolojınizin bu kadar bozulmasının sebebi sizin takıntılı durumunuz.
Israrla bu ilişkiyi sürdürmek istemeniz de bir sorun bence.
Kadınlar bunu görmek istemiyor sadece .
Adamlar zaten arızalı özünde

Ilişkinin ilk ayında bütün erkekler ilgilidir.
Yeni bir kadin keşfetmek ister ve yükselir.
Bir adamun gercek kişiliği ilişkinin 5.ayindan sonra ortaya çıkar yaklaşık olarak yani.
O zaman sonraki hali tahammül edilemez bir seviyedeyse ayrılmak gerekiyor.
Yoksa düzeltirim düzelir eskisi gibi olur diye beklemek çok yanlış.
Sizin pıskolojınizin bu kadar bozulmasının sebebi sizin takıntılı durumunuz.
Israrla bu ilişkiyi sürdürmek istemeniz de bir sorun bence.
Kadınlar bunu görmek istemiyor sadece .
Adamlar zaten arızalı özünde
Teşekkürler yorumunuz için

Ne kadar doğru söylemişsiniz, kendimize ozel olmadiginin bilincine varirsak kötü körüne de baglanmayiz 💯
Böyle bir ilişki bende geçirdim. Love bombing dedikleri dönem baş döndürücü olduğu için o dönemde hep takılı kalıyoruz. Sevdikleri biz değil bir insanı tavlayıp diğerine geçmek diğerine diğerine hep böyle. Gerçek bir sevgi yoktu. Çünkü bu insanlar normal değil. Kandırabildiğini gördükçe gözleri ışıldıyor. Yaptığı her jest gösteri kesinlikle oyunun parçası.

Terk ettim onu hayatindan bir günde çıktım başka bir şehire tasinip. Ancak kafamda yaptıkları hiç bitmedi. Iki senedir her gün aynı şeyleri düşünüyorum. Yardım almaya çalıştım ama doğru düzgün bir terapistle karşılasamafim. Ve çok izole bir yerde yaşiyorum atandigimdan beri. Ama basaricam biliyorum. Güzel bir gelecek için cabalayacagim

Böyle bir ilişki bende geçirdim. Love bombing dedikleri dönem baş döndürücü olduğu için o dönemde hep takılı kalıyoruz. Sevdikleri biz değil bir insanı tavlayıp diğerine geçmek diğerine diğerine hep böyle. Gerçek bir sevgi yoktu. Çünkü bu insanlar normal değil. Kandırabildiğini gördükçe gözleri ışıldıyor. Yaptığı her jest gösteri kesinlikle oyunun parçası.
Evet, ben de yaşadım keşke o zaman sizin bu sözünüz gibi düşünebilseydim hem ilişki devam ederken bittikten sonra çok acı çektim.

Evet, ben de yaşadım keşke o zaman sizin bu sözünüz gibi düşünebilseydim hem ilişki devam ederken bittikten sonra çok acı çektim.
Bu narsistlerin oyun döngüsü aynı. Narsist sitelerini oku. Gerçek yaşayanlar neler yaşadığını anlatıyor. Ben okurken aaa bu bana da yapıldı aynı söz bana da söylendi diyerek okumuştum hep. Bunlar bir sürüm gibi. Aynı taktikler aynı sırayla uygulanıyor. Kullandıkları kelimelere kadar aynılar. Bu çok korkutucu ve ilginç bir detay mesela. Oyunun Kısa süreli oyuncusuydunuz gibi düşünün oyunun bitmesine yakın oyuncakları kırıp yakıp bir daha kimsenin bakmayacağı halde bırakmak istiyorlar.

Bu narsistlerin oyun döngüsü aynı. Narsist sitelerini oku. Gerçek yaşayanlar neler yaşadığını anlatıyor. Ben okurken aaa bu bana da yapıldı aynı söz bana da söylendi diyerek okumuştum hep. Bunlar bir sürüm gibi. Aynı taktikler aynı sırayla uygulanıyor. Kullandıkları kelimelere kadar aynılar. Bu çok korkutucu ve ilginç bir detay mesela. Oyunun Kısa süreli oyuncusuydunuz gibi düşünün oyunun bitmesine yakın oyuncakları kırıp yakıp bir daha kimsenin bakmayacağı halde bırakmak istiyorlar.
Onlara verilebilecek en güzel ceza kendisinden sonra hayata daha güzel devam ettiğini göstermek.

Ne kadar iyi özelliğim varsa hepsini yok sayar suçlardı, mesela ben iyi niyetli bir insanım beni art niyetli olmakla suçlardı, titiz düzenli bir insanım beni dağınık ve kirli olmakla suçlardı, iğrenç bir şaka gibi... Tekmeyi bastım bu seferde aylarca peşimden koştu

Onlara verilebilecek en güzel ceza kendisinden sonra hayata daha güzel devam ettiğini göstermek.
Kesinlikle. Hatta ayrılırken yalvarman sonrasında kalkamayacak kadar yakılman en görmek istedikleri manzara çünkü bu oyundaki performanslarının ne kadar iyi olduğunu simgeliyor.

Back
X