Merhaba şekerim,
Narsist biriyle birlikte olmuş, çok yıpranmış, acı çekmiş ve nihayet kurtulmuş biri olarak yazacağım. Öncelikle ilişkinizin gerçek bir ilişki olmadığını bilmen gerek. Bir narsist için sadece 'kurban" olduğunu bil. Benim bunu anlamam çok uzun sürdü. İşin kötüsü bu bir psikolojik istismar türü.
2 yılı arkadaşlık, 1 yılı sevgililik olmak üzere toplam 3 yıllık tanışıklığımızda son 2 aya kadar her şey çok güzeldi. Son 2 ay ise kabus gibiydi çünkü "ghosting" adı verilen "görmezden gelme" davranışıyla beni ayrılmaya zorladı. Çok aşıktım. Deli gibi aşıktım. Bu çok büyük bir yıkım oldu benim için. Hatasını da asla kabul etmediği ve "Arkadaş kalalım, akışına bırakalım" diye zırvaladığı için her yerden engelledim. Fakat bingo! Elbette kurban istismarcıyı özler. Onunla aylar sonra tekrar konuşmaya başladım. Tavrı neydi biliyor musun? "Sevgili olamayız ama etrafımda ol ve egomu tatmin et. Sana sevgilim olup olmadığını bile söylemeyeceğim. Zaten sen kimsin ki!" Çok iğrenç bir tavırdı. Daha fazla dayanamayıp çok ağır konuştum. Egosunu paramparça edecek bir metin yazdım ve her yerden engelledim. Ona da numaramı silip engellemesini söyledim. Ahirette bile karşılaşmak istemiyorum seninle dedim.
Sonuç: Engellediğim halde beni aradı. Numaramı da silmedi ve engellemedi. Hiçbir şekilde onunla iletişim kurmuyorum. Gerçekten iğrenç biri olduğunu fark ettim çünkü.
Zaman zaman aşk bombardımanı yaptığı dönemi özleyebilirsin bu çok doğal ama onun bir ruh hastası olduğunu sakın unutma. Yasını tut, acını yaşa. Bir sabah kalktığında artık canının yanmadığını fark edeceksin. Onunla sakın iletişim kurma. Asla anlamayacak ve sürekli seni suçlayacak.