Narsist insanlarla nasil basa cikarim?

Awaken

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
2.910
5.083
108
Kizlar bu tarz insanlarla tanisan varmi aranizda?
Arkamdan iftiralar atiliyor. İnsanlar bana karsi kiskirtiliyor. Benim soylemedigim seyleri ben soylemisim gibi ortaliga atiliyor.

Son düzenleme:
yengenizle haşır neşir olmak zorunda mısınız? zorunluluk hariç yan yana gelmeyin bir şey anlatmayın. sizi asılsız yere suçlayanlara da "kimden duyduysan git söyle ona hepsinin hesabını sorucam bana kimse iftira atamaz" diyin. yengenizin böyle yaptığından emin olduktan sonra da e bi zahmet sorun hayırdır diye.

Zaten hasir nesir degiliz artik. Hic gorusmuyoruz. Birdaha kapima gelmeyecekler diyormus arkamizdan ben ve ailem icin. Ama yuzumuze karsi oyle demiyordu ozamanlar. Benim icin bizim kizimiz diye yandiriyordu o tanistirdigi cocugu kotuluyordu. Ama cocugada beni kotuluyordu ayni zamanda. Omrumde boyle psikolojik taktikler ilk defa duyuyorum. Resmen bir oyunun icinde dusmus debeleniyorum. Onun dedikoducu oldugunu biliyordum ama bu tarzda bu denli siddette manipulasyon tarzinda bilmezdim.
İftiralara karsi dik duramiyorum cunki oyleymis gibi yonlere cekiliyor anliyormusunuz? Hem onun tarafindan degil. O sadece nifaki atiyor ortaya ve izliyor. Tanistirdigi cocuk hep hakli cikiyor yengen derdi yahu... Ozamanlar ben bile benlikten cikmistim. Ama bu ikinci cocukla tanistiktan ve aradan zaman gectikten sonra bu suclamalara gulebiliyorum ama karsi taraf beni kotu niyetli saniyor nefret kusuyor durduk yere. Yanlis birsey soylemesem bile. Boyle iftirslara maruz kalmak boyle ithamlar duymak uzuyor beni. Kendimi her nekadar aciklamaya yanlis anlasilmalara mahal vermemeye calissam bile batiyorum. Ne desem suc oluyor birseyi aciklasam baska biryerden baska bir suclama bir cimbizla. Ama bu sefer bu kiskirtmalara karsi susuyorum. Cunki bu son tanistigim cocugu koz olarak kullaniyor sanirim. Bekliyor ki karsilik vereyim kavga ediyim insanlarla. Dramdan hoslaniyor bu kadin resmen. Baska aciklamasi olamaz bu sacmaliklarin.

Narsist bir erkek arkadaşla yaşadığım travmalar sonrasında iyileşmek için yazmaya karar verdim. Benzer şeyleri yaşayanlara yardımcı olabilmek ve bu konuda biriktirdiğim öğrendiğim ne varsa dökmek için yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Narsist kendini çok sevmek anlamındadır.. Arkadan iftira atan kişinin kendini sevmekle ne alakası var? İftiracı dedikoducu deseydin..

Narsist biriyle başa çıkamazsın. Öfkeyle, hüzünle beslenen kendine aşık bir grzek. Suratına bakıp "Sen bi grizekalısın" diye gülebilirsin. Yalnız kaldığında ayna karşısında kendini övme süresini uzattırırsın anca ona, o kadar. :)
Bırakın ne yaparsa yapsın. Zaten bi size değil bi çok kişiye öyle iftira ata ata yüzünü belli eder, lafına da kimse inanmaz hale gelir tarzını çözdükten sonra. Siz kendi doğrunuzdan şaşmayın, iftiraya inananların da arkadaşınız olmadığını görmüş olursunuz işte ne güzel.

İlk kez eski bir konuya farkında olmadan yorum yaptım. Ya konu çok iyiydi tarihine bakmayı unuttum. O narsisti getirin "Senin yüzünden konunun tarihine bakmadım" bahanesiyle öpeyim bi güzel

Narsist ne ya, bırak seni başkaları övsün. Burayı okuyan narsist arkadaşlara selam ederim, dışarıdan bakınca çok komik görünüyorsunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…