• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsist kayınvalide

Evet kesinlikle nasıl ailesi hasta olduğunu anlayamaz ben ilk tanıştığımız 6.ayında anladım bir şey olduğunu ama sürekli çevresi gülüp geçiyor normal değil dedim kaç kere....
Sen söyledikçe o ailesine tapacak. SANANE bırak ne halleri varsa görsünler 50-60 yıldır böyle yasiyorlar bırak yaşasınlar. Kendi kocana evine odaklan

Arkadaşlar kayınvalide in hatta abimin eşinin narsist olduğunu tespit ettim. Yani el iyisi ev delisi kişilik özellikleri var. Sürekli aşağılıyor lar ve empati duyguları yok. Sürekli dışarıdan ilgi bağımlılıkları var. Onları sürekli kendini övüyor. Sürekli aşağılıyor hakaret de ediyor. Cevap verdiğinde daha fazlasını yapıyor. Bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun kötü.....
Sürekli seni aşağılayıp kendini üstün görüyor ve en önemlisi hakaret ettiğinde karşı taraf üzülür kırılır gibi bir duygusu yok... Senin ruh dengeni bozuyor bununla ilgili bir çok video izledim.....Başmetme yöntemleri var ama sizin bildiğiniz var mı ruh dengemi korumak durumundayım. Empati duygusunu yok ve merhamet duygusu yok zalimleşebiliyor. Eşime söyledim annesinin narsist olduğunu o kabul etti neler yapabiliriz diye araştırıyor. Ama abime eşinin narsist olduğunu söylesem mi acaba yaaa...
Arkadaşlar kayınvalide in hatta abimin eşinin narsist olduğunu tespit ettim. Yani el iyisi ev delisi kişilik özellikleri var. Sürekli aşağılıyor lar ve empati duyguları yok. Sürekli dışarıdan ilgi bağımlılıkları var. Onları sürekli kendini övüyor. Sürekli aşağılıyor hakaret de ediyor. Cevap verdiğinde daha fazlasını yapıyor. Bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun kötü.....
Sürekli seni aşağılayıp kendini üstün görüyor ve en önemlisi hakaret ettiğinde karşı taraf üzülür kırılır gibi bir duygusu yok... Senin ruh dengeni bozuyor bununla ilgili bir çok video izledim.....Başmetme yöntemleri var ama sizin bildiğiniz var mı ruh dengemi korumak durumundayım. Empati duygusunu yok ve merhamet duygusu yok zalimleşebiliyor. Eşime söyledim annesinin narsist olduğunu o kabul etti neler yapabiliriz diye araştırıyor. Ama abime eşinin narsist olduğunu söylesem mi acaba yaaa...
Kız sen iflah olmazsın gerçekten. Hani son konuyu açmıştın artık kendini boşa üzdüğünü fark etmiştin kayınvalidenlerin yapısı buydu bırakmıştın kayınaileni onu bunu. Yine en başa dönüp bilenmiş tanı koymuşsun millete. Bilir kişi gibi eşin onaylamış yok abine karısı hakkında narsist diyecekmişssin bilmem ne böyle gidersen takıntın çok ileri boyutlara taşınacak, taşınmasını geçtim paranoyaya evrilecek kendi kendini zehirliyosun. Bir 5 sene sonra bambaşka psikiyatrik rahatsızlıkların çıkar ilaç+terapiyi sakın bırakma

Abinize narsizmle ilgili bir kitap hediye edin ve çok beğendiğinizi ve onun da okumasını istediğinizi söyleyin. Başka yol bulamadım.

Ben ülkemizde bolca narsist olduğuna inanıyorum, narsist değillerse de narsistik özellikleri çok belirgin insanlar fazlasıyla mevcut. Manipülasyon ve narsizm konusunda mümkün olduğu kadar çok insan bilinçlendirilmeli.

Psikoloğum un bile benden daha iyi psikolog olursun dedi ama 10 yıllık psikolog dan daha iyi görüyorum her şeyi.... Yüksek lisans yapıcam psikoloji üzerine....
Lisans mezuniyeti neydi psikolojinin hangi alanında yapıyorsun Gülçin

Psikoloğum un bile benden daha iyi psikolog olursun dedi ama 10 yıllık psikolog dan daha iyi görüyorum her şeyi.... Yüksek lisans yapıcam psikoloji üzerine....
Bence benden de iyi mühendis olursun gibi geldi bırak psikolojiyi en iyisi bizim alana yonel

Abinize narsizmle ilgili bir kitap hediye edin ve çok beğendiğinizi ve onun da okumasını istediğinizi söyleyin. Başka yol bulamadım.

Ben ülkemizde bolca narsist olduğuna inanıyorum, narsist değillerse de narsistik özellikleri çok belirgin insanlar fazlasıyla mevcut. Manipülasyon ve narsizm konusunda mümkün olduğu kadar çok insan bilinçlendirilmeli.
Bulduğum çözüm şimdilik hiç dinlememek. Umursamamak eğer haksız yere bağırır çağırır... Bağırıp çağırıp böyle konuşacaksanız çeker giderim diyip gidiyorum. Narsistle en iyi ben başa ederim. Narsistler benden korkar.... Hatta normal insanlarda merhamet duygusu olmayan insana hiç merhametim yoktur.

Iyiki bi narsist öğrenmissiniz. Herkesin dilinde narsist ☹️
Narsist değil bunlar el iyisi ev delisi tam dayaklık.... Bir gün bir narsist elimde kalıcak.... Ama ne zaman Allah dan korkmasam hepsini benzin döker yakarım da. Dünya pislikten kurtulur da işte imtihan dünyası burası...

Kız sen iflah olmazsın gerçekten. Hani son konuyu açmıştın artık kendini boşa üzdüğünü fark etmiştin kayınvalidenlerin yapısı buydu bırakmıştın kayınaileni onu bunu. Yine en başa dönüp bilenmiş tanı koymuşsun millete. Bilir kişi gibi eşin onaylamış yok abine karısı hakkında narsist diyecekmişssin bilmem ne böyle gidersen takıntın çok ileri boyutlara taşınacak, taşınmasını geçtim paranoyaya evrilecek kendi kendini zehirliyosun. Bir 5 sene sonra bambaşka psikiyatrik rahatsızlıkların çıkar ilaç+terapiyi sakın bırakma
Bir gün elimde kalıcak bir tanesi sadece bir tane değil ki bunlar her yerde mantar gibi... Klonlanmış gibi her yerde var.... Hayatına giren herkesin mahvedip gidiyor...... Benzin dök yak bunları pislikten kurtulmuş olucaz.... Her yerde klonlanmış gibi Allahını belası insanlar....

Bence benden de iyi mühendis olursun gibi geldi bırak psikolojiyi en iyisi bizim alana yonel
El iyisi ev delisi bunlar narsist mi bilmem ama tam dayaklık ama bunların hakkından benim gibi hassas kişiliği olan gelir.... Bir gün bağırdım hepsinin ağzına ettim geçtim deli ise ben daha deliyim ne derler.... Dinsizin hakkından imansız gelir... Şimdi öyle korkuyorlar ki benden evime gelmeye çekiniyorlar...... Beni görünce korkuyorlar... Manyak kocama eziyet ediyor. Diğer gelinine eziyet ediyor...
Diğer oğullarına demediklerini bırakmıyorlar.... Ama bunların hakkından ancak ben gelirim ben geldiğim günden beri manüpülasyonları bile azaldı ağızlarını açmıyorlar bir açsın ağzını bir daha bunlara daha güçlü ve zorba bir insan lazım... Başka türlü korkmaz bunlar....

Herkes kötü sen 10 numara 5 yıldız gülçin. Allah sabır versin yakınlarına senin.
Sadece ben şikayetçi değilim ama bu insanlardan narsist el iyisi ev delisi bunlar... Bir gün birini zarar vericem de ya sabırrrr eşimden dolayı bir şey yapamıyorum...
Diğer türlü gelinimize abim ve yeğenlerime kıyamıyorum. Yoksa adaleti ben sağlarım da Allaha havale ediyorum. İnşallah yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler....

Şeytan bunlar akıl var nefis var başka bir şey yok kalp yok vicdan yok merhamet yok. Şeytan gibi bir şey herkesin hayatını mahvediyorlar.... Allah bunların rabbim in yüzü suyu hürmetine bu dünyada bana çektirdiklerinşb bin katını versin. Ahirette hesaplaşıcam bunlarla....

Her konuya aynı şeyi yazacağım
Çok acil düzgün bir doktordan terapi alın durumunuz hiç iyi değil.
İyi de bu tarz insanlar her yerde var ve elimde aynı durumdan muzdarip hadi ben sorunluyum eşim de mi sorunlu annem de mi sorunlu herkes bana inanıyor sadece çözüm bunlarla uğraşılmaz... Hiç mi deng gelmediniz dışarıda melek evde şeytan....

Birde üstüne başkalarına teşhis koymak burada konu acmak bambaşka boyut hiç normal degil
En son kimseyi umursamayıp burada artık konu acmamaya karar vermiştiniz kendinizi psikolog sanıp geri gelmişsiniz- teşhis psikiyatri mi koyuyor bilmiyorum

Back
X