öyle kolay mı..
hiç bir şey bilmiyor o ilk gece nasıl yapılır onu bile bilmiyor her şeyi ben mi öğreteceğimBunu ona sen aşılayacaksın herkesin ailesinde olabilecek bi durum için boşanmak yersiz olur. Yuvanı korumak istiyorsan güçlü olmak istiyorsan eşini aşılamaya başla onu kendine göre eğit
eşim annesine her şeyi yetiştiriyor zaten. neden benm üzülmemden mutlu oluyor onu da anlamış değilim.
Eşinin ağzına mıçıcaksın bir güzel. Anasının eteğinden ayrılamıyosa niye evlenmiş acaba
hiç bir şey bilmiyor o ilk gece nasıl yapılır onu bile bilmiyor her şeyi ben mi öğreteceğim
Çocuk var mı mariahiç bir şey bilmiyor o ilk gece nasıl yapılır onu bile bilmiyor her şeyi ben mi öğreteceğim
hayır yok daha yeni sayılır 3 yıl olacak ama o şeyi yapmayı bilmiyor ve bana diyor ki sen çirkinsin ne biçim kiloda kadınsın ondan. senin bilmen lazım diyor..Çocuk var mı maria
Narsist mi bunlar ailece ya??? günahsın kızım sen çekme bunları ben sinir oldumhayır yok daha yeni sayılır 3 yıl olacak ama o şeyi yapmayı bilmiyor ve bana diyor ki sen çirkinsin ne biçim kiloda kadınsın ondan. senin bilmen lazım diyor..
günahsın mı anlmdmNarsist mi bunlar ailece ya??? günahsın kızım sen çekme bunları ben sinir oldum
Yazık günah sana kendini böyle ezdirme. Sen yurtdışında falan mı yaşıyorsun?günahsın mı anlmdm
hayır türkiye nedenYazık günah sana kendini böyle ezdirme. Sen yurtdışında falan mı yaşıyorsun?
Nerelisinhayır türkiye neden
Fake konu gibi geldi banamerhaba arkadaşlar kaynana sürekli herşeye karışıyor sürekli arayıp rahatsız ediyor, yönetmek istiyor eşimde pısırığın teki ses çıkaramıyor. sürekli kızlarını öbür gelinlerini över. daha yeni evli sayılırım bıktım bu kadından yüzünü görünce midem bulanıyor sizce ne yapmalıyım..
Ne tepki vericeğimi şaşırdım..Adam sevişmeyi bile bilmiyormuş Gizeeemmmm
MaraşNerelisin
Neden kimsenin başına gelemez miFake konu gibi geldi bana
Hayır eşinizle ilgili yazdığınız şeyler yüzünden öyle düşündüm. Eğer eşiniz gerçekten çok pisiriksa bu konuyu lehinize çevirebilirsiniz.Neden kimsenin başına gelemez mi
Hayir sadece annesinin lafından cikmazHayır eşinizle ilgili yazdığınız şeyler yüzünden öyle düşündüm. Eğer eşiniz gerçekten çok pisiriksa bu konuyu lehinize çevirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?