- 30 Mart 2009
- 14.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.152
- 1.123
- Konu Sahibi pinklady16
Kesinlikle, ozellikle narsist yakistirmasi yapanlar icin bir sifat bulunmaliArtik bu hastaliklari karsidaki kisiye kondurmaninda bir adi olmali bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle, ozellikle narsist yakistirmasi yapanlar icin bir sifat bulunmaliArtik bu hastaliklari karsidaki kisiye kondurmaninda bir adi olmali bence![]()
Valla en azından benim bahsettiğim şahıs direk doktor tescilli narsistKesinlikle, ozellikle narsist yakistirmasi yapanlar icin bir sifat bulunmali![]()
Artik bu hastaliklari karsidaki kisiye kondurmaninda bir adi olmali bence![]()
Sozumuz size degil, konu sahibineydi. Herkes su son donemde her ukala ya da kibirli kisiligi narsist olarak yorumluyorValla en azından benim bahsettiğim şahıs direk doktor tescilli narsistbir diğer arkadaşımızın da evlenmek üzere olduğu kız bu narsist denilen kişiyle aynı davranışları gösteriyor. Artık kim kime ne demiş bilemiyorum ama bu kişiliğe sahip olanlardan ben korktum.
kim yazdı bilmiyorum kişi narsist veya başka birşey olsun fark etmez, rahatsız olunan bir davranışı varsa uzaklaşmak en iyisi..
Ben sadece narsist tanımının ne olduğunu bilmiyorum. Merak ettiğim için sordum. Kusura bakmayınSozumuz size degil, konu sahibineydi. Herkes su son donemde her ukala ya da kibirli kisiligi narsist olarak yorumluyor
Bence de rahatsizsa konu sahibi, uzaklassin dusunmeden, teshis koymasina gerek yok ki![]()
Yok yok ben anladım ona yazdığınızı, size alıntı yapmak istedim yazmak istediklerim olunca öyle denk geldi.Sozumuz size degil, konu sahibineydi. Herkes su son donemde her ukala ya da kibirli kisiligi narsist olarak yorumluyor
Bence de rahatsizsa konu sahibi, uzaklassin dusunmeden, teshis koymasina gerek yok ki![]()
EstagfurullahBen sadece narsist tanımının ne olduğunu bilmiyorum. Merak ettiğim için sordum. Kusura bakmayın![]()
KaççççççFlört. Mesela kitap kulüplerine üye olduğumu söylediğde bana yaa öyle saçmalık mı olur dedi. Kendisinin çok akıllı ve zeki olduğunu düşünüyor. Ayrıca sinirli bir kişilik. Bazen iş yerine yüzü beş karış geliyor. Bir tartışmamız olmuştu. Bana sabrının sınırlarını zorladığımı söylemişti. Ayrılmak istediğimi söyledim. Kendisi devam etmek istediğini ancak ben bitirmek istersem ısrar etmeyeceğini de söyledi. Önüme de bakarım yiaani dedi![]()
Biraz bahşeder misiniz tavrı davranışı bakış açıcı nasıldıValla en azından benim bahsettiğim şahıs direk doktor tescilli narsistbir diğer arkadaşımızın da evlenmek üzere olduğu kız bu narsist denilen kişiyle aynı davranışları gösteriyor. Artık kim kime ne demiş bilemiyorum ama bu kişiliğe sahip olanlardan ben korktum.
kim yazdı bilmiyorum kişi narsist veya başka birşey olsun fark etmez, rahatsız olunan bir davranışı varsa uzaklaşmak en iyisi..
Narsisist mi bilmem ama sevmediği açık. Daha sağlam kapı henüz bulamadığı için etrafında sadece. Özeleştiriden yoksun adamı gördüğün yerde kaçacaksın.Yani böyle karşımdaki insanı görünce heyecanlanıyorum ama sadece bu kadar. Yaptığı hiçbir hatayı kabul etmiyor. Sadece ben kendimi geri çektiğim zaman özür diliyor.Beni aramayacak mısın diyorum ben aramam diyor, fotomuz yok hiç çekinelim diyorum sevmem diyor. Zıkkımın peki. Bu arada kitapları seviyor ama kulüpler saçmalıkmışBitirmek en iyisi galiba.
YukarıdaBiraz bahşeder misiniz tavrı davranışı bakış açıcı nasıldı![]()
Ahahahaha evet.Estagfurullah
bu bahsettiginiz kisilik, anlattiginiz kadariyla narsist degil. Zaten narsist olsa bu kadar kolay anlasilmazdi, bu sadece hoduk bir herif. Hoslanmiyorsaniz ya da itici geliyorsa ayrilin
Çok güzel tarif etmişsinizAhahahaha evet.Bu adam ukela, kibirli, biraz da öküz marka bir tip. Narsisist bu ilk zamanlarda böyle aptalca yaklaşmaz kurbanına. Romantizm yağmuruna tutar ta ki kafesleyene kadar.
Aynen oyle narsistin narsist oldugunu anlamak icin uzun vadede baya guclu ve farkindaligi yuksek bir kisilik olmak lazim yoksa ruzgarina kapilip hayat sondururAhahahaha evet.Bu adam ukela, kibirli, biraz da öküz marka bir tip. Narsisist bu ilk zamanlarda böyle aptalca yaklaşmaz kurbanına. Romantizm yağmuruna tutar ta ki kafesleyene kadar.
Bu kişi eş veya sevgiliyse sizin her yaptığınız aşağılar ve kendini yükseltmeye çalışır.Yaptığınız her işe beceremiyosun ben hepsini yapabiliyorum bak der mesela.Kendine hiç güvenemez buna nazaran size de güvenmez vs..Bir insanın narsist olduğunu nasıl anlayabiliriz? Hayatınızda hiç narsist insana rastladınız mı? Size karşı tutum ve davranışları nasıldı?
Aynılarını yaşattı memnun etmek zordur kendisini narsist demek istemiyorum aöa bencil ve düşüncesiz olduğu kesinBu kişi eş veya sevgiliyse sizin her yaptığınız aşağılar ve kendini yükseltmeye çalışır.Yaptığınız her işe beceremiyosun ben hepsini yapabiliyorum bak der mesela.Kendine hiç güvenemez buna nazaran size de güvenmez vs..
Bende koşarak uzaklaştım ve boşandık şükürler olsun iyiyimAynılarını yaşattı memnun etmek zordur kendisini narsist demek istemiyorum aöa bencil ve düşüncesiz olduğu kesin![]()