• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsist

Kesinlikle, ozellikle narsist yakistirmasi yapanlar icin bir sifat bulunmali 😁
Valla en azından benim bahsettiğim şahıs direk doktor tescilli narsist😒 bir diğer arkadaşımızın da evlenmek üzere olduğu kız bu narsist denilen kişiyle aynı davranışları gösteriyor. Artık kim kime ne demiş bilemiyorum ama bu kişiliğe sahip olanlardan ben korktum.😑 kim yazdı bilmiyorum kişi narsist veya başka birşey olsun fark etmez, rahatsız olunan bir davranışı varsa uzaklaşmak en iyisi..

Valla en azından benim bahsettiğim şahıs direk doktor tescilli narsist😒 bir diğer arkadaşımızın da evlenmek üzere olduğu kız bu narsist denilen kişiyle aynı davranışları gösteriyor. Artık kim kime ne demiş bilemiyorum ama bu kişiliğe sahip olanlardan ben korktum.😑 kim yazdı bilmiyorum kişi narsist veya başka birşey olsun fark etmez, rahatsız olunan bir davranışı varsa uzaklaşmak en iyisi..
Sozumuz size degil, konu sahibineydi. Herkes su son donemde her ukala ya da kibirli kisiligi narsist olarak yorumluyor 🤦🏼‍♀️
Bence de rahatsizsa konu sahibi, uzaklassin dusunmeden, teshis koymasina gerek yok ki 🤷🏼‍♀️

Sozumuz size degil, konu sahibineydi. Herkes su son donemde her ukala ya da kibirli kisiligi narsist olarak yorumluyor 🤦🏼‍♀️
Bence de rahatsizsa konu sahibi, uzaklassin dusunmeden, teshis koymasina gerek yok ki 🤷🏼‍♀️
Ben sadece narsist tanımının ne olduğunu bilmiyorum. Merak ettiğim için sordum. Kusura bakmayın 😔

Yok yok ben anladım ona yazdığınızı, size alıntı yapmak istedim yazmak istediklerim olunca öyle denk geldi.😁 Aynı fikirdeyim..

Ben sadece narsist tanımının ne olduğunu bilmiyorum. Merak ettiğim için sordum. Kusura bakmayın 😔
Estagfurullah

bu bahsettiginiz kisilik, anlattiginiz kadariyla narsist degil. Zaten narsist olsa bu kadar kolay anlasilmazdi, bu sadece hoduk bir herif. Hoslanmiyorsaniz ya da itici geliyorsa ayrilin

Flört. Mesela kitap kulüplerine üye olduğumu söylediğde bana yaa öyle saçmalık mı olur dedi. Kendisinin çok akıllı ve zeki olduğunu düşünüyor. Ayrıca sinirli bir kişilik. Bazen iş yerine yüzü beş karış geliyor. Bir tartışmamız olmuştu. Bana sabrının sınırlarını zorladığımı söylemişti. Ayrılmak istediğimi söyledim. Kendisi devam etmek istediğini ancak ben bitirmek istersem ısrar etmeyeceğini de söyledi. Önüme de bakarım yiaani dedi 😔
Kaçççççç

Biraz bahşeder misiniz tavrı davranışı bakış açıcı nasıldı 😊

Yani böyle karşımdaki insanı görünce heyecanlanıyorum ama sadece bu kadar. Yaptığı hiçbir hatayı kabul etmiyor. Sadece ben kendimi geri çektiğim zaman özür diliyor.Beni aramayacak mısın diyorum ben aramam diyor, fotomuz yok hiç çekinelim diyorum sevmem diyor. Zıkkımın peki. Bu arada kitapları seviyor ama kulüpler saçmalıkmış 😂 Bitirmek en iyisi galiba.
Narsisist mi bilmem ama sevmediği açık. Daha sağlam kapı henüz bulamadığı için etrafında sadece. Özeleştiriden yoksun adamı gördüğün yerde kaçacaksın.

Biraz bahşeder misiniz tavrı davranışı bakış açıcı nasıldı 😊
Yukarıda Pamukannesi83 Pamukannesi83 bir paylaşım yapmış kuzum. Tam o şekildeydi eksiği yoktu. Davranışlardan ziyade yaşattığı birkaç olayı anlatsam bence daha anlaşılır olur. Onuda burada anlatmam uygun olmaz özelden yazabilirim..

Millet iyice benimsedi bu narsist kelimesini. Biraz sorunlu olan hemen narsist olarak aniliyor.

Estagfurullah

bu bahsettiginiz kisilik, anlattiginiz kadariyla narsist degil. Zaten narsist olsa bu kadar kolay anlasilmazdi, bu sadece hoduk bir herif. Hoslanmiyorsaniz ya da itici geliyorsa ayrilin
Ahahahaha evet. 😀 Bu adam ukela, kibirli, biraz da öküz marka bir tip. Narsisist bu ilk zamanlarda böyle aptalca yaklaşmaz kurbanına. Romantizm yağmuruna tutar ta ki kafesleyene kadar.

Ahahahaha evet. 😀 Bu adam ukela, kibirli, biraz da öküz marka bir tip. Narsisist bu ilk zamanlarda böyle aptalca yaklaşmaz kurbanına. Romantizm yağmuruna tutar ta ki kafesleyene kadar.
Aynen oyle narsistin narsist oldugunu anlamak icin uzun vadede baya guclu ve farkindaligi yuksek bir kisilik olmak lazim yoksa ruzgarina kapilip hayat sondurur 🤓

Narsist her konuyu döndürüp dolaştırıp kendine getirir.
Siz konuşurken susar tabi ama dinlemek için değil sıranın tekrar kendisine gelmesini beklediği için.
Eleştiriye tahammülü yoktur, elestrdiginizde açık tepki vermediyse bile içten içe size bilenmiştir, mutlaka rövanşını alır.
Hedefe kitlenir.
Herkesin onu kiskandigindan emindir.
Aynaları sever.
Samimi ilişki kuramaz.
Empati asla yapamaz.
Birçok duyguyu hissetmez. Teorik olarak bilir. Mış gibi yapar.
(Üzülmek merhamet gibi)
Yani aklıma ilk gelenler bunlar.

Bir insanın narsist olduğunu nasıl anlayabiliriz? Hayatınızda hiç narsist insana rastladınız mı? Size karşı tutum ve davranışları nasıldı?
Bu kişi eş veya sevgiliyse sizin her yaptığınız aşağılar ve kendini yükseltmeye çalışır.Yaptığınız her işe beceremiyosun ben hepsini yapabiliyorum bak der mesela.Kendine hiç güvenemez buna nazaran size de güvenmez vs..

Narsist değil bence, şımarık ve kibirli.
Birine narsist diyebilmek bu kadar kolay değil arkadaşlar, bunun tanısını bir uzmanın koyması gerekir ayrıca.

Bu kişi eş veya sevgiliyse sizin her yaptığınız aşağılar ve kendini yükseltmeye çalışır.Yaptığınız her işe beceremiyosun ben hepsini yapabiliyorum bak der mesela.Kendine hiç güvenemez buna nazaran size de güvenmez vs..
Aynılarını yaşattı memnun etmek zordur kendisini narsist demek istemiyorum aöa bencil ve düşüncesiz olduğu kesin 😒

Back
X