• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsistten kurtuluşa

zorzamanlarzorgunler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
3
Kızlarrr uzun bir aradan ve verdiğim mücadeleden sonra ailemin yanındayım ve dün ilk defa derslerime çalışmaya başladım yıllar süren esaretten sonra ayaklarımın üstüne kalkmama az kaldı, şuan okuduğum her bir satıra şükrediyorum çünkü bunu yapacak gücüm bile yoktu, boşanmaya yanaşmıyor geri dönmem ve evde kalmam için hala ısrarcı ama artık onun zulmünden aşağılamasından bıktık, bir arkadaş vardı yorumunda iki lokma yemek yedirmezdi diyordu en son lokmaları boğazıma dizdiğinde herşeyi kafamda bitirdim çok dua ettim ayağa kalkacak gücü tekrar bulmak için sizde bana çok dua edin yolumu aydınlatabilmem için

Her şeyden önce konularınızı bilmiyorum ama sizi tebrik ediyorum. Kelime seçiminizi önemli buluyorum, bu bir kurtuluş gerçekten. Ergenliğimle başlayıp 8 yıl psikolojik, fiziksel, cinsel, maddi şiddet görmüş biri olarak ve 8 yıldan sonra anca kurtulabilmiş biri olarak sizi canı gönülden tebrik ediyorum.
Ara ara sancılı olabilir ama lütfen yılmayın, kurtuluşa ilk adımı atmışsınız, bundan sonrası kendi çabalarınızla kendinizi yeniden inşa etmek.
Yolunuz bahtınız açık olsun, lütfen ne olursa olsun bir ruh hastasına geri dönüp hayatı kendinize zindan etmeyin.
Umarım çok daha güzel, aydınlık, ferah günlere kavuşursunuz.

Tebrikler
Narsist mı gerçekten
Yoksa canınızı sıkana kendi kendinize Narsist tanısı koyanlardanmisiniz

Tebrikler
Narsist mı gerçekten
Yoksa canınızı sıkana kendi kendinize Narsist tanısı koyanlardanmisiniz
keşke benim canım sıkılsa da o narsist olmasa çünkü sistematik şekilde senden götürdüklerini zamanın hiçbir yerinde telafi edemiyorsun, canımızı sıkan bizi üzen yada aşağılayan her insan narsist olur mu, onun normal insanlardan ayıran daha spesifik özellikleri var, ona narsistik özellikler gösterdiğini eskiden görüştüğü bir kadın söylemiş bana anlattığında araştırıp öğrendim ben de, 6. Senemde ben hala anlayamamıştım hala bu kısır döngüdeydim kendisi de durumu kabul ediyor ama onun için hiçte kötü bir durum değil böyle olmaktan mutlu

Her şeyden önce konularınızı bilmiyorum ama sizi tebrik ediyorum. Kelime seçiminizi önemli buluyorum, bu bir kurtuluş gerçekten. Ergenliğimle başlayıp 8 yıl psikolojik, fiziksel, cinsel, maddi şiddet görmüş biri olarak ve 8 yıldan sonra anca kurtulabilmiş biri olarak sizi canı gönülden tebrik ediyorum.
Ara ara sancılı olabilir ama lütfen yılmayın, kurtuluşa ilk adımı atmışsınız, bundan sonrası kendi çabalarınızla kendinizi yeniden inşa etmek.
Yolunuz bahtınız açık olsun, lütfen ne olursa olsun bir ruh hastasına geri dönüp hayatı kendinize zindan etmeyin.
Umarım çok daha güzel, aydınlık, ferah günlere kavuşursunuz.
Çok teşekkür ederim az daha bir ruh hastası benim de ruhumda inanılmaz derinlikte yaralar açacaktı

Çok teşekkür ederim az daha bir ruh hastası benim de ruhumda inanılmaz derinlikte yaralar açacaktı
Ciddiyim çıkın arkadaşlarınızla kimse yoksa kendi kendinize kutlayın. Valla abartılı gelebilir ama cidden kutlamak kabul edip kurtulduğunuzu pekiştirip iyi gelecektir, bende öyle olmuştu en azından :)

Ben uzun zamandır terapi görmeme rağmen hala o ruh hastasının hastalıklı düşüncelerini hatırlıyorum kafamda yer ediyor. Beynimin işleyişinin içinde hala ondan bir şeyler var, kötü düşünceler kaygılar korkular vs. Rüyalarımda bile intihar ettiriyor ona beynim.

Neyse ki geçti gitti, özgüveninize de zarar verdiyse lütfen terapidir destektir çekinmeyin alın. Kalıcı bir şey kalmasın sizde ona dair.

Konunun içeriğini net bilmesem de narsist bir eşin ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum 9 yıldır benden çok şey götürdü. Sizin attığınız adımı henüz atamamış olsam da süreci merak ediyorum. Çocuğunuz var mı? Manipülasyon ustası oldukları için nasıl başa çıkıyosunuz duygu sömürüsü yaptığına eminim ama tehdit de etti mi? Dava süreci nasıl gidiyo?

Darısı senin gibilerin başına
Zulüme yuvamı dağıtmıyorum diyerek gururlananlar var
Bu zulme çocuklarını ortak edenler var
Bir kadın evlendiğinde o evlilik olumlusuzsa
Kadının kendisi doğmuş doğmamış çocukları ananası babası kardeşi hepsi hapı yuttu demektir
Kişi sadece etkilenmez

Çok daha güzel günlere😊

Kızlarrr uzun bir aradan ve verdiğim mücadeleden sonra ailemin yanındayım ve dün ilk defa derslerime çalışmaya başladım yıllar süren esaretten sonra ayaklarımın üstüne kalkmama az kaldı, şuan okuduğum her bir satıra şükrediyorum çünkü bunu yapacak gücüm bile yoktu, boşanmaya yanaşmıyor geri dönmem ve evde kalmam için hala ısrarcı ama artık onun zulmünden aşağılamasından bıktık, bir arkadaş vardı yorumunda iki lokma yemek yedirmezdi diyordu en son lokmaları boğazıma dizdiğinde herşeyi kafamda bitirdim çok dua ettim ayağa kalkacak gücü tekrar bulmak için sizde bana çok dua edin yolumu aydınlatabilmem için
Tebrik ederim ❤️ İnşallah çok güzel günleriniz olacak en önemli adımı attınız çünkü. Yolunuz açık ve aydın olsun güzel kardeşim

Ayy kurtulmanıza sevindim gerçekten inş güzel bir yolun olur bundan sonra. Gerçekten narsist biriyle yaşamak çok zor. Darısı benim başıma.

Back
X