NASA: "Uzaylılarla tanışmamız yakında"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) önde gelen bilim insanlarından Ellen Stofan, insanoğlunun yakın bir zamanda uzaylılar ile tanışacağını iddia etti.

-uzaylilarla-tanismamiz-yakinda--5501904.Jpeg

Bilim insanlarının dünya dışı yaşama dair izlere rastlamak için yeterli teknolojiye sahip olduğunun altını çizen Stofan, bu keşfin önümüzdeki 10 yıl içinde gerçekleşebileceğini belirtti.

Ellen Stofan Ellen Stofan ABD'nin başkenti Washinton'da düzenlenen bir kongrede yaptığı konuşmada 2025 yılına kadar bu alanda kanıtlar elde etmeye başlanacağını iddia eden Stofan, "Önümüzdeki 10 yıl içinde Dünya dışında yaşam olduğuna dair güçlü verilere ulaşacağımıza ve 10 ila 20 yıl içinde de kesin kanıtı elde edeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

NTV'nin haberine göre Stofan, ile aynı fikirde olan NASA’nın Heliofizik Bölümü Direktörü Jeffrey Newmark ise, asıl sorunun uzaylıların keşfedilip edilmeyeceğinden ziyade bu keşfin ne zaman olacağı olduğunu belirtti.

Ancak Newman'a göre kısa vadede gerçekleşecek bu keşif zeki varlıklardan ziyade mikroplar olacak.

http://www.milliyet.com.tr/-uzaylilarla-tanismamiz-yakinda-/dunya/detay/2040990/default.htm

Mikrop muu:KK14:
Bir Hevesle uzaylılarla tanışacağız diye geldim, mikrop çıktı:KK59:
99'da UFO görmüştüm, o gün bugündür 4 gözle gelmelerini bekliyorum, çekip kurtarsınlar beni diye ama gelmiyorlar:KK43:

Ben bizle tanışmak isteyeceklerini sanmıyorum, gerisingeri kaçarlar :KK70:

Mikrop muu:KK14:
Bir Hevesle uzaylılarla tanışacağız diye geldim, mikrop çıktı:KK59:
99'da UFO görmüştüm, o gün bugündür 4 gözle gelmelerini bekliyorum, çekip kurtarsınlar beni diye ama gelmiyorlar:KK43:
Gerçekten gördün mü Mune?

Gerçekten gördün mü Mune?
Gerçekten gördüm, 99 yılı yaz ayıydı, gece 21:30-22:00 civarları balkonda çamaşır asarken gördüm, eşime söyledim güldü, inanmadı ama aynı gece bizden 3-4 km ötede başka bir tanıdıkta aynı saatlerde bahçede oturuyormuş, o da görmüş, ikimizde halüsinasyon görmediğimize göre, o UFO gerçekti ve işin tuhafı gördükten birkaç hafta sonra 17 Ağustos depremi oldu.

Gerçekten gördüm, 99 yılı yaz ayıydı, gece 21:30-22:00 civarları balkonda çamaşır asarken gördüm, eşime söyledim güldü, inanmadı ama aynı gece bizden 3-4 km ötede başka bir tanıdıkta aynı saatlerde bahçede oturuyormuş, o da görmüş, ikimizde halüsinasyon görmediğimize göre, o UFO gerçekti ve işin tuhafı gördükten birkaç hafta sonra 17 Ağustos depremi oldu.

kibliyorum seni mune abla böyle korkunçlu şeyler anlatıyorsun, sonra bazı üyelerimiz korkuyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK71:

Ayy inanmıyorum. Mulder ile Scullyi çağırsaydın ya. :KK70:Hatırlar mısın Mune bir zamanlar The X-Files diye bir dizi vardı. Türkiyede de TGRT'de Gizli Dosyalar adıyla yayınlanıyordu. Orada da böyle şeyler anlatılıyordu ve bölümlerde anlatılan olayların da birçoğu gerçekten yaşanmış olaylardan esinlenme ve derlemeyle oluşturuluyordu. :KK17:
Peki şekli neye benziyordu? Böyle karikatürlerdeki gibi miydi gerçekten? Işıklı mıydı? Büyüklüğü ne kadardı? Nasıl uçuyordu?

bircok ufo vakası var ben gercekligine inanıyorum ama bunca zamandır gelip gitmeleri hayır degildir mutlaka altından kotu birseyler cıkacak dunyayı yediniz biz bir mudahale edelim deyip bizi köleleri yapar bunlar:KK45:

Mune, roman gibi anlatmışsın valla yaşamış kadar oldum:KK48:

Ayy inanmıyorum. Mulder ile Scullyi çağırsaydın ya. :KK70:Hatırlar mısın Mune bir zamanlar The X-Files diye bir dizi vardı. Türkiyede de TGRT'de Gizli Dosyalar adıyla yayınlanıyordu. Orada da böyle şeyler anlatılıyordu ve bölümlerde anlatılan olayların da birçoğu gerçekten yaşanmış olaylardan esinlenme ve derlemeyle oluşturuluyordu. :KK17:
Peki şekli neye benziyordu? Böyle karikatürlerdeki gibi miydi gerçekten? Işıklı mıydı? Büyüklüğü ne kadardı? Nasıl uçuyordu?
Bilmez miyim:-) en Sevdiğim dizilerden biriydi.
O değilde keşke Haktan Akdoğan'a haber verseydim:KK70: valla Şekli ovalimsiydi, gece çok net görebildiğime göre açık renkti yani beyaz veya açık metal rengi falan ama öyle canlandırmalardaki gibi heryerinden ışıklar çıkmıyordu, gökyüzünde olduğu yerde sabit durabiliyordu ve çok hızlı hareket ediyordu, yani gördümmmm ve sonrasında saniyede gözden yok oldu.

Gördükten sonraki birkaç gece aynı balkona çıkıp acaba yine görür müyüm diye bekledim, bu sefer elimde kamerayla çıkıyordum ama UFO yer mi:KK70:gelmedi:KK70:

Ya milena, böyle anlatıyorum ama bakma o gece aslında epey tırsmıştım:KK14: düşün gece balkonda çamaşır asan masum ev kadını, tişörtleri asmak için Kafayı çamaşır ipine doğru kaldırırken gökyüzünde sabit duran kocaman birşey Görüyor, uçak desen değil, balon, zeplin, dilek balonu??? I-ıhh hiçbiri değil, anneee o ne Ufoo:KK70:

bircok ufo vakası var ben gercekligine inanıyorum ama bunca zamandır gelip gitmeleri hayır degildir mutlaka altından kotu birseyler cıkacak dunyayı yediniz biz bir mudahale edelim deyip bizi köleleri yapar bunlar:KK45:

yok ablası bunlar daha mikrop:KK48::KK48:

yıldızlararası nı izleyin kızlar nasa dan uzaydan sogudum onlar yüzünden :KK70: sonu istediğim gibi bitmedi cünkü

üff Munecim bunlar bile heyecanlandırmıyor beni artık ne çok heyecanlanırdık genç kızken böyle şeyler duyunca:KK14:gelsinler bi kahve içelim:KK50::KK53:

X