- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Valla suan can ciger oldular biz birbirmize yeteriz tarzi paylasimlar yapiyolar benim uzuldugim arkamdan kotu konusmalarindan supeleniyorum ve bole bole dedi diye denelerindenSavunulacak bir şey yok. İkisinin dre meziyeti ortadaymış. Kendi sevgililerine göz dikip, teklif ettiren kuzeniyle tekrar dostluk iyi ilişki kuruyor. Sen tavrını ve çizgini koru ki farkın olsun. Kendi pisliklerinde boğulsunlar. Dediysen dedin yalan değilse sorun yok.
Yani baya bi kotu konuma dusmekten korkuyorum herkez aklanip ben kotu olucam gibi biseySözlerinizin arkasında durun. Evet öyle düşünüyorum deyip geçin hesap sorarsa. En kötü ne olacak? Zaten görüşmüyormuş sizinle. Hareketlerinden hoşlanmadığınız biriyle görüşmezseniz bir şey kaybetmezsiniz.
Dik durmazsanız yalan söylemiş gibi olursunuz.Yani baya bi kotu konuma dusmekten korkuyorum herkez aklanip ben kotu olucam gibi bisey
Canim zaten uzagiz gorusmuyoruz ama bazi aile ortamlarinda biraraya geliyoruz malesef ya diyorum herkezin icinde yuzume vurursaYani lazim mi boyle insanlarla gorusmen? Selam sabah verirsin o gelip sorarsa da ya bi anlik yanlis soyledim kusuruma bakma der gecersin. Birisi gelip onun dedikodusunu yapiyor digeri milletin sevgilisine goz dikiyor. Zaten senden uzak olmalari daha hayirli gibi. Baska ugras edin. Dusunmek strese girmek sana zarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?