• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil açiklarim:(

Canim zaten uzagiz gorusmuyoruz ama bazi aile ortamlarinda biraraya geliyoruz malesef ya diyorum herkezin icinde yuzume vurursa
Yani bence soylenilen durumu "benim icin insanlarin sevgililerini caliyor demissin" diyerek soyleyemez gibi.. söylerse kendi aleyhine yani.. Sen de bi yanlis anlasilma buyutmeye gerek yok der gecersin.. Ya da cok aklina takiliyorsa kendisine durumu aciklama ama aciklamak her seyi saman sacina cevirir gibi.

Hiç birşey anlamadım. Herkes yorum yapmış bende mi var acep bi terslik.
Anlamaya çalışmaktan usandım artık yemin ederim.
Bi düzgün anlatın yaww

Fxgcoyfiyxutdfursutcojvkgxurdouvlhckhclhvhckgxutcogcihcohvitfojcigxohcexohcjfxljvlhcjfxkgvljvkgckgckhclhvlhvkgcbfjfjkihgkfdjvdjvdfhkcdgkkvchnbvfseujjbhhjvffahcykknvbzawryuoplmvzahjeqwtuokkmvssruikkmczqweuokjnvxasdfkolkvxaqeyuopmvzsfhkliyrasfhjbvgfhdydeuhfjofwwujcjopkmxshbzaqyplmbczaqnxwwrunkbzwtjlpufvjggvdwu.
.
.
yazınızdan anladigim tek sey bu :KK70:
Dil bilgisi öğretmeniniz marslıydı galiba :)
Biraz duzgun yazin efendim sunlari.

Fxgcoyfiyxutdfursutcojvkgxurdouvlhckhclhvhckgxutcogcihcohvitfojcigxohcexohcjfxljvlhcjfxkgvljvkgckgckhclhvlhvkgcbfjfjkihgkfdjvdjvdfhkcdgkkvchnbvfseujjbhhjvffahcykknvbzawryuoplmvzahjeqwtuokkmvssruikkmczqweuokjnvxasdfkolkvxaqeyuopmvzsfhkliyrasfhjbvgfhdydeuhfjofwwujcjopkmxshbzaqyplmbczaqnxwwrunkbzwtjlpufvjggvdwu.
.
.
yazınızdan anladigim tek sey bu :KK70:
Dil bilgisi öğretmeniniz marslıydı galiba :)
Biraz duzgun yazin efendim sunlari.

Kahkaha attım çok yaşayın :D Birkaç tane daha bu şekilde yazan üye var, uyardığımda üste çıkmışlardı bir de.

Söylediklerim yanlış mı diyin ? Kararlı durun.
Bende de var öyle kuzen malesef :))
Havada karada kapıyor :KK48:

Offf nelere kafa yoruyorsunuz ya.

Boyle sacma seylerle ugrasacaginiza az kitap okuyun imlaniz duzelsin. Okuyacagim diye gozlerim kanadi sanki. Herkes'e herkez yazmaklar, kelimeleri eksik yazmaklar... Konu mu okuyoruz kripto mu cozuyoruz belli degil.

Kizlar suan cok moralim bozuk ya..halamin kiziyla kucuklekten beri hep aramizda bi catisma var hep taetisma halindeyiz..ama inanin kendj biraz egolu biri kendini asiri begenir surekli annesi anlatir kizima soyle talip var boyle talip var .kendi de anlatir aekadasimin sevgilisi bana teklif etti soktayim meger beni seviyomus hatta suan eşi de ayni hikayeden dogma en yakin arkadasinin sevgilisiydi cocuk buna asik oldi evlendiler arkadssi soktadir heralde.bikac tane daha bole olayi var..bikac sene once diger kuzenle bublar kuafore gittiler dugun vardi..difer kuzen bi model istemesi o da bende o modelin aynisini istiyorm demis ikiz gibi olup gelnisler.diger kuzen buna cok sinirlenmis hirsla geldi eve digeri.odaya gectik anlatiyo baya dolmus.biktim bundan ya hep ayni seyi yapiyo hep taklit hep kiskanclik falan biselrr anlatti..bendr biraz doluydum zaten bende ona anlattim rvet onda ole huylar var baskasinin elindekine goz koyar genelde daha ince senin sevdigin cocuk nasil oluyosa ona teklif etti sora benle gorusmek isteyen cocuk yine ona etti bence bunlar tesaduf degil harekeyleriyle karsi tarafi etkilemeye calisan huylari var dedim..ama simdi cok pismanim dediklerime cunku suan onlarin arasi cok iyi ve o anladamadigim kuzen benle asla gorslusmuyo ne msj ne bise bazende atarli laf paylasiyo ustume aliyorum hemen..diger kuzrn ona benim dediklerjmi soyledi buyuk ihtimal.yarin bigun bole bole duydum bunlari denissin dediginde ben kendimi nasil savunucam .diger kuzenin neler dedini pek hatirlaniyom onun dedigi ortaya cikarsa bende onun dediklerini soylicem cunku...sonucta bendr digerinden cesaret alip dedim gercekleri ama demez olaydim herkez kendi pisliginde bogulsaydi keske...kendimi nasil savunucam kizlar aksi gibi digerinin dediklerini pek hatirlaniuorum..

hiçbişey anlamadım.. diğer diğer diye bahsettiklerinize bi isim verseydiniz ve yazım yanlışlarını düzeltseydiniz keşke.
sorun neymiş kıskançlıkmı

arkandan konuşulanlar arkandan konuşanları ilgilendirir. günün birinde benim için böyle demişsin derse kuzenin evet canım o zaman arkana denk gelmişti şimdi de yüzüne söylüyorum deyip tüm düşüncelerinizi söyleyebilirsiniz. eviniz mi aynı yolunuz mu ki bu kadar tasa ediyorsunuz ya diğeri benim laflarımı söylediyse diye. söylediyse söyledi. akrabadan görmediğiniz ilgiyi göreceğiniz bir arkadaş bulun daha iyi oluyorlar

Back
X