nasıl affettirebilirim kendimi :(

sandviç taktiği her ne ise o bende işe yaramaz. adam kendini hatasız mükemmel zannedio çünkü. ben ne zaman "ama sen de benim kalbimi kırdın, ama sen de bana boyle söylemiştin" falan diye hatasını göstermek istediysem de döndü dolaştı kabak yine benim başıma patladı. ben kırılsam da küsen o oldu, o kırılsa da küsen o oldu.

Mektubu fazla abartma demişsin, sevgililer gününe özenip kitap yazmayı düşünmüştüm olmaz mı :)) nasılsa 10 günden önce veremem. Belki siniri de geçmiş olur hı? Ve mektup şeklinde değil de, hediye kutusu şeklinde düşündüm. İçine baya ıvır zıvır, hoş bir kutu yapabilirim aslında. Düşündüğüm şey, içine yüzüğümü de koysam mı? Yani, beni affetmedikten sonra bunun bende durmasının bir anlamı yok. Aynen böyle yazabilirim küçük bir notta da. Sonra da beni affet derim. Kötü mü olur?

Bence bazı şeyler sıcağı sıcağına halledilmeli. Çünkü zaman geçtikçe araya soğukluk girebilir.
Zaman kaybetme derim. Tabi verebileceği tepkileri göze alabiliyorsan.
Fikrim gidip yüzyüze konuşman güzel bi hediye ile de affettirebilirsin.
İnadı da belki burnunu sürtmek istediğindendir.

Düşündüğüm şey, içine yüzüğümü de koysam mı? Yani, beni affetmedikten sonra bunun bende durmasının bir anlamı yok. Aynen böyle yazabilirim küçük bir notta da. Sonra da beni affet derim. Kötü mü olur?

demişsin.

sakın bunu yapma. biri bana böyle bişey yapsa ayrılığa hazır derim. unutma sen oraya ipleri koparmaya değil, barışmaya gidiyorsun yapıcı ol.

Ben de aynı kanıdayım, o an halledemezsem daha sonra hiç halledemeyecekmişim gibi gelir. Bütün ilişkilerimde de böyle davranırım. Hata mı ederim bilinmez. Bazen aşkının peşinden koşmak değil, oturup beklemek gerekir derler :)

Derdim niyetim tabiki ayrılmak değil. Hani bugüne kadar alıştırmışım adamı sonuçta, beni affet falan diye diye. Bu sefer ters psikoloji mi yapsam acaba dedim.

aslında daha romantik bir fikir denemelisin. bunlar meraklı ya kesin yumuşar bakacak ya ne diye bence dene sonra da bize yaz.

kusura bakma o zaman ben yanlış anlamışım :) sen falcılarla medyumlarla irtibata geçtim ama çok pahalı olduğu için yaptıramadım falan deyince sana geri dönsün diye birşeyler yaptırmak istedğini düşündüğüm için öyle dedim.. ne diyim, umarım senin için herşey yoluna girer.. :)

teşekkür ederim, işallah olur ya. Hala aramadi 6 gun oldu bendeki gerilim daha da artmakta..

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...-onu-sevdigim-icin-yaptim-pisman-degilim.html

canım benim konu buydu okumak istersen.
inan bana beim sevgilimde böyleydi onun inadı kimsede yoktur bu kadar emin konuşuyorum yani bence zaman tanımalısın sakın üstüne gitme ben zamanında hep üstelediğim için sorunlar yaşadık sende aynı hataya sakın düşme canım

evet bunu da okudum.. dönmez denilen yerden döndürmüşsün. gerçi ben de döndürdüm kaç kere ama, yine de korkmamak elde değil. bugün hiç aramadım mesela, bi kaç gün daha aramayacağım. Diğer yandan da para meselesini hallediyorum. 10 saatlik yola gideceğim yaklaşık 3 gün kalırım, o yüzden sağlam bir hesap gerekli. Hediye pakedini de sevgililer gününden bir gün önce bir kız arkadaşım vesilesiyle iletirim diye düşündüm. Hani tepkisini bir gün önceden göreyim de hayatımdaki en iğrenç sevgililer günü olmasın. :/ yanlış mı düşünüyorum bi yardım ediver.

Benim için hala hiçbir değişikliğin söz konusu olmadığı bu konuyu tekrar hortlatmak durumunda kaldım.. Hala birilerinin yardımına ihtiyacım var, kavga ettiğimizden (ya da bana sayıp sövdüğünden) bu yana yaklaşık 20 gün geçti ve ilk günlerdeki aramalarıma cevapsız kalması yüzünden ben de 2 haftadır aramıyorum onu. Üstüne gitmiş olmayayım, sakinleşeceği varsa da sinirlendirmeyeyim diyerekten. Ama çok mu uzattım arayı emin değilim.

Yalnız değişik bir durum var, ayrıldığımızı kimseye anlatmıyor, facebookta hala ilişkisi var gözüküyor ve altında yıldönümümüzün tarihi bile var. Facebook'ta olsun msnde olsun görmek istemediği hiç kimseyi barındırmayan bu adam beni silmeyi unutmuş olamaz. Buna rağmen parmağındaki yüzüğü çıkarttığına yemin edecek bir kaç tanıdığım var. Kafam çok karışık, ne yapmaya çalışıyor bu yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…