- 27 Ocak 2012
- 179
- 43
- 48
- Konu Sahibi jefficaalmort
-
aslında senin hakkında böyle şeyler söylemesi yani küfür etmesi kötü ama sana ipucu verir. demek ki sana değer veriyor ki bazı şeyleri anlamlandıramıyor. eğer ki seni dinlemek istemiyorsa bir arkadaşın dediği gibi mektup yaz. sandiviç taktiğini uygula. ilk önce senin hatan sonra onun hatası ama seni en çok sinir eden daha sonra senin ufak ama üstesinden geldiğin hatan bunun haricinde onu suçlama daha sonra çok kısa pişmanlığından bahset. mektubu fazla abartma okumaz. sonra yeniden bekleme süreci.
Bence bazı şeyler sıcağı sıcağına halledilmeli. Çünkü zaman geçtikçe araya soğukluk girebilir.
Zaman kaybetme derim. Tabi verebileceği tepkileri göze alabiliyorsan.
Fikrim gidip yüzyüze konuşman güzel bi hediye ile de affettirebilirsin.
İnadı da belki burnunu sürtmek istediğindendir.
Düşündüğüm şey, içine yüzüğümü de koysam mı? Yani, beni affetmedikten sonra bunun bende durmasının bir anlamı yok. Aynen böyle yazabilirim küçük bir notta da. Sonra da beni affet derim. Kötü mü olur?
demişsin.
sakın bunu yapma. biri bana böyle bişey yapsa ayrılığa hazır derim. unutma sen oraya ipleri koparmaya değil, barışmaya gidiyorsun yapıcı ol.
sandviç taktiği her ne ise o bende işe yaramaz. adam kendini hatasız mükemmel zannedio çünkü. ben ne zaman "ama sen de benim kalbimi kırdın, ama sen de bana boyle söylemiştin" falan diye hatasını göstermek istediysem de döndü dolaştı kabak yine benim başıma patladı. ben kırılsam da küsen o oldu, o kırılsa da küsen o oldu.
Mektubu fazla abartma demişsin, sevgililer gününe özenip kitap yazmayı düşünmüştüm olmaz mı :)) nasılsa 10 günden önce veremem. Belki siniri de geçmiş olur hı? Ve mektup şeklinde değil de, hediye kutusu şeklinde düşündüm. İçine baya ıvır zıvır, hoş bir kutu yapabilirim aslında. Düşündüğüm şey, içine yüzüğümü de koysam mı? Yani, beni affetmedikten sonra bunun bende durmasının bir anlamı yok. Aynen böyle yazabilirim küçük bir notta da. Sonra da beni affet derim. Kötü mü olur?
Ben genelde kendi başımın çaresine bakarım bunu söylemeliyim sana. Hiç bir zaman da kendimi zorla sevdirme gibi bi gayrete düşmedim, ihtiyacım olmadı. Ama gayet de mükemmel bir ilişki içindeyken sadece 10 dakika içinde bütün herşey yıkılabiliyorsa faldan büyüden haberi olan bir tek sen değilsin, bu yüzden ben bi gariplik ararım bu işin içinde. Tek istediğim, birinin bu yolla ilişkimize etki edip etmediğini öğrenmekti. Buna bile 500 lira diyebilecek (!) bilirkişiler mevcutmuş ama piyasayı öğrendiğim de iyi oldu aynı zamanda.
kusura bakma o zaman ben yanlış anlamışım :) sen falcılarla medyumlarla irtibata geçtim ama çok pahalı olduğu için yaptıramadım falan deyince sana geri dönsün diye birşeyler yaptırmak istedğini düşündüğüm için öyle dedim.. ne diyim, umarım senin için herşey yoluna girer.. :)
çok uzun 43 sayfalık bir konu var açtığın. 27. sayfasına kadar gelebildim. Henüz bir yere gidebilmiş değilsin o sayfaya kadar. Gerisini de merak ettim. Üç aşağı beş yukarı aynı şeyler olmuş. Yani bir kere güveni sarsılınca ondan sonra herşeyden kavga edebilecek konuma geldik. Telefonun neden kapandı? Bişi diyorum, hep kötü yerlere çekiyor söylediklerimi, sen bana bunu mu demek istedin? ufak tefek şeylerde, en fazla "hadi ordan" deyip gülüp geçeceğin şeylerde bile ayrılıklar yaşayabildik. Bu defaki çok farklı ama, bu kadar sinirli hiç görmemiştim. Bu sefer varsayım üzerine kavga ettik. "Senin için hata yapmamaya gayret ediyorum, değişmeye çalışıyorum" demeye çalışıyorken, her nasılsa tam tersini anladı. 5gün oldu hala telefonlarıma cevap vermiyor. Korkuyorum, hattımı kırıcam falan demiş arkadaşıma. Gitmesine gidicem ama karşıma çıkmaması çok kuvvetli ihtimal. Ne yani ayrıldık mı biz şimdi?
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...-onu-sevdigim-icin-yaptim-pisman-degilim.html
canım benim konu buydu okumak istersen.
inan bana beim sevgilimde böyleydi onun inadı kimsede yoktur bu kadar emin konuşuyorum yani bence zaman tanımalısın sakın üstüne gitme ben zamanında hep üstelediğim için sorunlar yaşadık sende aynı hataya sakın düşme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?