- 15 Ocak 2014
- 5.998
- 5.210
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Bankaya gidip bireysel musteri temsilcilerine danisiyorsun onlar sana gosteriolar bankadan satin aliyorsun canimKızlar bankanın sattığı ucuz evler vardır ya hani bankadan alınan acaba nasıl alınıyor netten baktım pek bilgi bulamadım belki aranızda alan bilen veya bankacı olan vardır diye düşündüm.. Bankaya gidip elinizde ev varmı diye sorulmalı acaba?
O evler mahkemenin evleri orda sadevce bankalarinki cikmaz tum icralik evler cikaricra siteleri var onlara bakabilirsin icra evler yazdığında çıkar.
Icradan ev almak icin vicdansiz olmak lazim
Bi taraf aglarken o mal kimseye yaramaz ..
Her gecen gun sasiriyorum buradaki konulara
İşin içinde olan birini bildiğim için yazıyorum. Evet ilan veriliyor ama o ilanlar göstermelik piyasa belli adamların elinde dönüyor. Eğer çevreniz yoksa sana bana kaptırmıyorlar iyi şeyleri....
Şaşıracak ne var? Dinen caiz olan birşey bu.. Günah degil suç degil.. Aynı evi 15-20-30 bin karla alıyorsun belki daha fazla. Bizim gibi memur maaşı ile geçinen bir aile için o para cok önemli. Artı sistem böyle bu sistemi kuranın vicdanına lad edebilirsin. Senin paran çok sa git sahibinden al canım
Gerçekten evlerin hatta eşyaların enerjisi oluyor sanırım. Ben de hassasım bu konuda, icralık eşya bile canımı acıtıyor. Sanırım bunda babamın ticari işlerinden dolayı ben küçükken evimize el konulup hayatımızın yönünün tamamen değişmesi ve annemin gözyaşları da etkili.Ben de evlerin enerjisi olduğuna inananlardanım. İçinde gözyaşı, mutsuzluk birikmiş evi bile bile asla satın almam. Daha önce ev ararken iflas etmiş bir ailenin evini önermişlerdi. Eve bakmayı bırak önünden bile geçmem. Hassasiyeti olmayanlar için sorun yok tabi. Benim gibiler için ev dört duvardan ibaret değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?