Nasil alisicam

gokce33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
1.648
1.121
133
35
Kızlar geçen gün buraya konu açmıştım kendi evini kiraya verip merkezde kiraya çıkmakla ilgili ve bu durum gerçek oldu maalesef nasil böyle bi karar verdim kendi evini nasil bıraktım aklım almiyor gerçi şartlar böyle gerektirdi çünkü ben görev yaptığım okula 2 vasıta ile giderken 1 vasıta ile gidicem kvalide bebeğe bakmak için 2 vasıta değiştirmesi gerekirken 1 vasıta değiştiricem eşimi okulu yeni taşıdındigimiz evin hemen yanında ve bu ev merkezin tam göbeğinde ama gelin görünki hep aklımda kendi evim var nasil böyle bi hata yaptım ben kızlar insan hiç kredisini ödediği evi bırakır da kiraya çıkar mı ahhh salak kafam ahhh üstelik evimizi tamamen kendi isteğimize gire yaptirmistik şimdi kiraya verilecek ve kimbil8r kiracı evimizi nasil kullanmak nefesim daralıyor sürekli ağlıyorum günlerdir canim cookkkk sıkkın ahhh salak kafam ahhhh

Eşyaya bu kadar bağlanmayın. Ev de araba da bize hizmet etmek, bizi rahat ettirmek için varlar. Taşınmanız sizin için de çocuğunuz ve eşiniz için de daha iyi olmuş, mesafeleriniz kısalmış işte ne güzel.

Ay nolcak merkezde olmak daha iyi borç bıtınce orayı satar sıfır daıre alırsın

Herkesin hayatını kolaylaştırmışsınız işte, daha ne?

Yolunuz, yolda harcadığınız vaktiniz ve yol gideriniz yarı yarıya düşmüş, az şey mi bu?

Ev bir yapıdır, odalardan oluşur.

Siz ve aileniz nereyi yuva yaparsanız eviniz orasıdır.

Kaldı ki satmamışsınız yani, bebek büyüsün döner gidersiniz, yıllarca yol parasından yaptığınız tasarruf da evin tadilatına yardım eder ne diyeyim.

Abartmışsınız bence, nefes daralması vs.

Ne ilgisi var size nasil kolay geliyorsa o sekilde olur bu isler biz de kiradayiz kendi evimiz kirada o ev eskiydi buraya ilk ben geldim her seyi ilk ben kullandim mis gibi yeni ev bunun kafaya takacak bir yani yok.

Kızlar cevapları okudum da ben de sizler gibi düşünmüştüm yani zaman ve amaç yollarda kimsenin rezil olmaması idi.Yani eşim benim ve k.validenin rahatlıkla gidip gelmesi için bu karar alınmıştı üstelik kendi annem babam bile bu kararda bizi desteklemişti ama iste niyeyse aklımdan bi türlü çıkmıyor kendi evim size şaka gelir bu evdeki herşeyi kendi evimle kiyasliyorym merkeze geldim diye mutlu olacagimi sanmistim üstelik kendi evimizi de izlemem sanmistim ama maalesef alışamadım bi turlu

taşınmışsınız bitmiş de ben yine de soracağım

madem kendi evinizden kiraya taşındınız neden eşinizin işine yakın bir yere taşındınız

bebeğe kv bakıyor imiş ona yakın taşınılabilirdi kadın bir şeye inip binmeye uğraşmazdı

kv ile yakın olmak ileride sıkıntı denirse sizin işinize yakın bir yere taşınılır siz arada vs gelip giderdiniz

neden sizlere uzak da eşinizin işine yakın bir yere gittiniz ki

Kızlar geçen gün buraya konu açmıştım kendi evini kiraya verip merkezde kiraya çıkmakla ilgili ve bu durum gerçek oldu maalesef nasil böyle bi karar verdim kendi evini nasil bıraktım aklım almiyor gerçi şartlar böyle gerektirdi çünkü ben görev yaptığım okula 2 vasıta ile giderken 1 vasıta ile gidicem kvalide bebeğe bakmak için 2 vasıta değiştirmesi gerekirken 1 vasıta değiştiricem eşimi okulu yeni taşıdındigimiz evin hemen yanında ve bu ev merkezin tam göbeğinde ama gelin görünki hep aklımda kendi evim var nasil böyle bi hata yaptım ben kızlar insan hiç kredisini ödediği evi bırakır da kiraya çıkar mı ahhh salak kafam ahhh üstelik evimizi tamamen kendi isteğimize gire yaptirmistik şimdi kiraya verilecek ve kimbil8r kiracı evimizi nasil kullanmak nefesim daralıyor sürekli ağlıyorum günlerdir canim cookkkk sıkkın ahhh salak kafam ahhhh
Aaa neden uzuluyorsun canim gözyaşlarına yazik. Onemli olan mekan degildir ki icinde huzurun olsun da ha o 4 duvar ha bu 4 duvar ne fark eder. Yani bence sukret ki kendi evini kiraya verip kiraya cikabilecek kadar luks bir yasamin var. Yani Allah korusun o kredisini odedigi evin haciz yuzunden satilsaydi ya da allah korusun bi saglik sorunu yuzunden paraya sikisip satmak zorunda kalsaydin. O zaman ne yapacaktin?
Ilk goz agrindir anlarım ama uzulup kendine yazik etme.

takmayin kafayaa,millet kiradan kiraya geziyor. ayrica her kiraci da evi batirmiyor. olmadi borc bitince evi degisirsiniz.

taşınmışsınız bitmiş de ben yine de soracağım

madem kendi evinizden kiraya taşındınız neden eşinizin işine yakın bir yere taşındınız

bebeğe kv bakıyor imiş ona yakın taşınılabilirdi kadın bir şeye inip binmeye uğraşmazdı

kv ile yakın olmak ileride sıkıntı denirse sizin işinize yakın bir yere taşınılır siz arada vs gelip giderdiniz

neden sizlere uzak da eşinizin işine yakın bir yere gittiniz ki
Tatlım k.valide köyden gidip gelecek ben muğla gokovada öğretmenim yani hem gokovaya hem de köye yerleşmemiz imkansız biz sehir merkezinden uzakta bi sureden ev almıştık bebek yokken ulaşım sıkıntı değildi ama şimdi ulaşım herk3s adına sorun oldu

Aaa neden uzuluyorsun canim gözyaşlarına yazik. Onemli olan mekan degildir ki icinde huzurun olsun da ha o 4 duvar ha bu 4 duvar ne fark eder. Yani bence sukret ki kendi evini kiraya verip kiraya cikabilecek kadar luks bir yasamin var. Yani Allah korusun o kredisini odedigi evin haciz yuzunden satilsaydi ya da allah korusun bi saglik sorunu yuzunden paraya sikisip satmak zorunda kalsaydin. O zaman ne yapacaktin?
Ilk goz agrindir anlarım ama uzulup kendine yazik etme.
Çok sagol arkadaşım ama iste dedin ya ilk göz agrım o ev benim buraya alışamadım bi turlu çok zor

Ay buna ağlanır mı ya. Eviniz var işte mis gibi merkezi yere taşınmışsın. Annemlerin merkezde evi var kirada, kendileri köyde yaşıyor. Kimse de ağlamadı yani bu nedir kardeşim dünya malına böyle bağlanmak kötü.

Kiranız sizin ödediğiniz kiradan fazlaysa daha iyi.
Yol masrafındanda kurtuluyorsunuz
Çok kötü kullanmaz kiranız, badana boya yaparsınız en fazla o da normal.
Dert etmeyin bunları kendinize. Ailenizin mutluluğu daim olduktan sonra her yer yuvanız.

Çok da üzülecek birşey göremedim ben. Önemli olan hayatınızı kolaylaştırmanız. İki vasıta yapmak hem maddi olarak masraf hem zaman kaybı. Ömrünüzden çalıyor. Hiçbir ev sizin zamanımızdan değerli olamaz.
Ödediğiniz kredi boşa gitmiyor sonuçta bir yandan ödenir. Belki kredisi bitince satar başka bir ev alırsınız.

Back
X