- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
Kizlar merhaba cok sevdiğim kuzenim yaşadigimiz şehirden cok cok uzakta işe başlayack.işi cok iyi .ama yaşadigimiz şehre gelmesi cok zor ayda yilda bir izinlerde filan.biz her gun beraberdik her seyi beraber yapardik kucuk yaştan beri.yatarken bile beraber yatardik. şimdi yok .olmaması cok koyuyor ben işsizim universite bitti kurslara gidiyorum sosyal tek aktivitem kurs. Arkadaşim cok yok. Olanlar da calisiyor gorusemiyoruz. Tabi akrabanin yerini hicbiri tutmuyor. Cok yalniz hissediyorum.nasil alışacagim ne yapqcagim kalbimde carpinti oluyor dusundukce.ne yapabilirim bu durumu nasil aşabilirim

ama ne yapayim hep gidiyor birileri bi yerlere.kalan ben oluyorum
 ama ne yapayim hep gidiyor birileri bi yerlere.kalan ben oluyorum

Tek tük görüştüklerim dışında iletisimimiz kalmadi.Onlarin yerini üniversite arkadaslarim doldurdu sonra onlarda bitti gitti.Ara sira görüşürüz.İs hayatim oldu kuzenimle beraber çalışıyorduk.Ayni oda da kalip ise gider resmen tek hayat yaşar gibiydik.Sonra evlendik o iliski de bitti
Tek tük görüştüklerim dışında iletisimimiz kalmadi.Onlarin yerini üniversite arkadaslarim doldurdu sonra onlarda bitti gitti.Ara sira görüşürüz.İs hayatim oldu kuzenimle beraber çalışıyorduk.Ayni oda da kalip ise gider resmen tek hayat yaşar gibiydik.Sonra evlendik o iliski de bitti Yerini esim aldi.Yanii her seyin yerine konulacak birileri vardir.Kimsenin ardından tek kalirim diye bunalmak yersiz.Bugun yoldan öylesine yanindan geçen biri yarin hayatında önemli yere sahip biri olabiliyor.Sen üzülme yeni gelecekleri karsila.Hayatin akışına izin ver.
Yerini esim aldi.Yanii her seyin yerine konulacak birileri vardir.Kimsenin ardından tek kalirim diye bunalmak yersiz.Bugun yoldan öylesine yanindan geçen biri yarin hayatında önemli yere sahip biri olabiliyor.Sen üzülme yeni gelecekleri karsila.Hayatin akışına izin ver.