Nasıl alışırım

Akraba olmayinca herkes kazik atacak gbi geliyor. Hep kazik yedim cok iyi oldugum arkadaşlardan.bu yaştan sonra kiminle knka olunur ki 🤣
Genelde akrabadan yenir kazık ama. bir arkadaşım vardı 5 yıl birlikte yaşadık uyuduk uyandık her türlü çılgınlığı yaptık kardeşten öteydi sonra ben evlendim. başka şehre taşındım iyi halt ettim 😂 ilk zaman zor oldu çok üzüldüm halada konuşunca eski günleri konuşuruz keşkelerle geçen bir konuşma olur keşke burada olsaydın bunu yapardık vs 3 yıl oldu ayrılalı yaz tatillerinde görüşürüz alışıyor insan zamanla yapacak birşey yok

Beklentilerini biraz agir moda al.Hayati olduğu gibi karsila ve kendini bunaltma.Sana o bu lazim degil.Sen lazimsin😉
Olmicak olmicak diye karamsar dusune dusune hicbir seye odaklanamiyorum ki ailecek zor donemlerimiz oldu belki de onun etkisi bu..boguluyorum sanki .ama bunlarda gecer elbet.insallah yani

Kizlar merhaba cok sevdiğim kuzenim yaşadigimiz şehirden cok cok uzakta işe başlayack.işi cok iyi .ama yaşadigimiz şehre gelmesi cok zor ayda yilda bir izinlerde filan.biz her gun beraberdik her seyi beraber yapardik kucuk yaştan beri.yatarken bile beraber yatardik. şimdi yok .olmaması cok koyuyor ben işsizim universite bitti kurslara gidiyorum sosyal tek aktivitem kurs. Arkadaşim cok yok. Olanlar da calisiyor gorusemiyoruz. Tabi akrabanin yerini hicbiri tutmuyor. Cok yalniz hissediyorum.nasil alışacagim ne yapqcagim kalbimde carpinti oluyor dusundukce.ne yapabilirim bu durumu nasil aşabilirim
Valla ana baba kardesjmizden ayrılıyoruz hatta evladimizdan .

Kuzen yada arkadaş yokluğu mu koyacak .
Sallayin gitsin

Genelde akrabadan yenir kazık ama. bir arkadaşım vardı 5 yıl birlikte yaşadık uyuduk uyandık her türlü çılgınlığı yaptık kardeşten öteydi sonra ben evlendim. başka şehre taşındım iyi halt ettim 😂 ilk zaman zor oldu çok üzüldüm halada konuşunca eski günleri konuşuruz keşkelerle geçen bir konuşma olur keşke burada olsaydın bunu yapardık vs 3 yıl oldu ayrılalı yaz tatillerinde görüşürüz alışıyor insan zamanla yapacak birşey yok
Evet tam yazdiginiz gbi bizim aramiz da .☺️ İnsanlar sevdiklerinden hic ayri kalmasa keske

Ya ben sizin sosyal durumunuzu merak ettim şuan, gerçekten sizi üzen şey kuzeninizin gitmesi mi? Sanki arka planda kendiniz için üzüldüğünüz konular var gibi
Aslinda ikisi de..hem onun varligina alısmak ben bundan sonra ne yapicam yalniz kaldim korkusu .hemde cok ozleyeck olmak. Asosyal biri degilim aslinda cabuk iletisim kurarim seviliirm ama dissrdaki insanlara cok guvenim yok aşiri samimi oldujlarim hep bi yana dagildi

Ben geri dönme planları yapıyorum kafamda hergun eşimin beynini yiyorum :KK53: oda pes edecek inşallah bir gün. sizde iş bulup yanına gidebilirsiniz.. belkide iş olmaz geri dönebilir
Arkadasiniz sizin olduğunuz yere gelsin sizi onemsiyorsa. Siz niye gidesiniz ki

Ben geri dönme planları yapıyorum kafamda hergun eşimin beynini yiyorum :KK53: oda pes edecek inşallah bir gün. sizde iş bulup yanına gidebilirsiniz.. belkide iş olmaz geri dönebilir
Bende surekli erkek arkadasimi arayip agliyorum ha gidiyor ha gitti napicam diye😂 o da artk teselli vermekten bıkti garibim. Napsin..niye boyleyiz ya

Bende surekli erkek arkadasimi arayip agliyorum ha gidiyor ha gitti napicam diye😂 o da artk teselli vermekten bıkti garibim. Napsin..niye boyleyiz ya
Biz birbirimize ahiretligim deriz yaşlanınca bile aynı huzur evinde kalacağız diye planlar yapardık hep.. arkadaşım çoktur soyyal biriyim ama dostum dediğim sadece o oldu. kolay bulunmuyor dost ondan sanırım 😊

Kizlar merhaba cok sevdiğim kuzenim yaşadigimiz şehirden cok cok uzakta işe başlayack.işi cok iyi .ama yaşadigimiz şehre gelmesi cok zor ayda yilda bir izinlerde filan.biz her gun beraberdik her seyi beraber yapardik kucuk yaştan beri.yatarken bile beraber yatardik. şimdi yok .olmaması cok koyuyor ben işsizim universite bitti kurslara gidiyorum sosyal tek aktivitem kurs. Arkadaşim cok yok. Olanlar da calisiyor gorusemiyoruz. Tabi akrabanin yerini hicbiri tutmuyor. Cok yalniz hissediyorum.nasil alışacagim ne yapqcagim kalbimde carpinti oluyor dusundukce.ne yapabilirim bu durumu nasil aşabilirim
Mademki orda sizide bağlayan orda kalmak için iş veya okulunuz yok (kursa her yerde gidebilirsiniz)sizde yanına gidin beraber bi ev tutun orda bi işe girin yine aynı yaşamaya devam edin

Masallah ne kuzenler var,evden kardesi gitse böyle üzülmüyor kimisi:)
Akrabanın yerini kimse tutmaz güldürdü yalnız beni kusura bakmayın,bizimkiler akbaba olunca:D
Alısırsınız sonucta hayatta cok sükür,insan ölüme bile alısıyor:(

mutluluğunuzu hiçbir zaman başka bir insana bağlamayın derim. bence iyi ki gidiyor kuzeniniz. böylece kendi başınıza mutlu olabileceğinizi öğrenmiş olacaksınız.

Akraba olmayinca herkes kazik atacak gbi geliyor. Hep kazik yedim cok iyi oldugum arkadaşlardan.bu yaştan sonra kiminle knka olunur ki 🤣

Hep iyi akrabalara denk gelmişsiniz demek ki

Akrabanın ettiğini akrep etmez diye atasözü var bu ülkede

Neyse gitsin değişik ortamlara girer size de anlatır havanız değişir

size de iş bulur belki

Hedef koyun o şehirde iş arayın siz de yanına gidin

Back
X