• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl altından kalkıcam :(

tekirdağ çorludayım..burası istanbula 1 saat falan..buyrun beklerim valla...en az 10 çeşit mama yapılıyor..bide gün stresim var şimdiden..neler yapayım diye :KK51:

:)) teşekkür ederim:KK68:

o zaman gün başlığı açarsınız biz de önerilerde bulunuruz ama merak etmeyin daha zaman var hepsinin altından kalkarsınız inşallah :KK19:

sıraya koyun önce büyük işlerden başlayın kolay gelsin

bozmayın moralinizi hepsi olur. bizim de geçen ay ev boyandı, bakım yapıldı. mobilyalar değişti, halılar yıkamadan geldi. yazlıktan geldik çocukların dağ gibi eşyaları yerleşti. çocukların küçülen kıyafetleri ayrıldı. bir de büyük oğlumun okulunu değiştirecektim hangi okul olacak diye onu araştırıyor, okulları geziyorduk. ben de çalışıyorum bir de bebeğim var. eve gidince hiç beni bırakmıyor. her akşam onu uyutunca azar azar yaptım çok şükür bitti. şimdi tertemiz evde oturuyorum. burda bir ay kadar daha yaz devam eder kışlıkları yavaş yavaş çıkartırım. şimdiden gözünüzde büyütmeyin

Banada ütü ve süpürge yapmak zor geliyordu şuan utandım kendindem :) en başta halıları verirsiniz,balkon ve wc yi bir hafta sonuna ayarlayın, diğer hafta sonu boya işleri hallolsa, bu arada dolabı beğenip alsanız,daha sonra iki gün bir yardımcı tutsanız temizliği yapar sizde kışlıkları çıkarırsınız. kendi işlerimide böyle plana soksam na kadar güzel olacak :KK53:

Ustaların yapacağı işler hallollduktan sonra karar verip sıraya koyup bi azimle başlasan bir haftada biter Gözünde büyütürsen hiç başlayamazsın valla

Yardimci birini alamaz misin yada akraban esin dostun gelmez mi yardima

Neden havalar gibi yaptırmadınız ki bunları havalarda serinledi. Biz daha ağırını yaptırdık vallahi bitiyor bir şekilde, 3 hafta sürdü, ama daha çoktu bizim iş, sonrası çok güzel oluyor onu düşün tertemiz mis gibi evde oturuyorsun :)

bozmayın moralinizi hepsi olur. bizim de geçen ay ev boyandı, bakım yapıldı. mobilyalar değişti, halılar yıkamadan geldi. yazlıktan geldik çocukların dağ gibi eşyaları yerleşti. çocukların küçülen kıyafetleri ayrıldı. bir de büyük oğlumun okulunu değiştirecektim hangi okul olacak diye onu araştırıyor, okulları geziyorduk. ben de çalışıyorum bir de bebeğim var. eve gidince hiç beni bırakmıyor. her akşam onu uyutunca azar azar yaptım çok şükür bitti. şimdi tertemiz evde oturuyorum. burda bir ay kadar daha yaz devam eder kışlıkları yavaş yavaş çıkartırım. şimdiden gözünüzde büyütmeyin

vallahi helal olsun...çocukla bütün işlerin altından kalkmışsın.. :KK9:

bende bitiricem ya burdan gerçekten iyi gaz aldım :)

Neden havalar gibi yaptırmadınız ki bunları havalarda serinledi. Biz daha ağırını yaptırdık vallahi bitiyor bir şekilde, 3 hafta sürdü, ama daha çoktu bizim iş, sonrası çok güzel oluyor onu düşün tertemiz mis gibi evde oturuyorsun :)

hayali bile güzel miss gibi ev...canım hem maddi hemde zaman engel oldu birde araya kurban bayramı girdi..ancak işte...

Back
X