- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekirdağ çorludayım..burası istanbula 1 saat falan..buyrun beklerim valla...en az 10 çeşit mama yapılıyor..bide gün stresim var şimdiden..neler yapayım diye![]()
:)) teşekkür ederim
o zaman gün başlığı açarsınız biz de önerilerde bulunuruz ama merak etmeyin daha zaman var hepsinin altından kalkarsınız inşallah![]()
Allah kolaylık versin zeliboncum ne diyekzor valla
![]()
Kurulu bir düzeniniz varya ona sukredin.Benimde bir düzenim olsun diyen çok kişi var![]()
sıraya koyun önce büyük işlerden başlayın kolay gelsin
bir aya çok rahat yetişir. yeter ki ustalar işbilir olsunve ben bunları çok kısa zamanda halletmeliyim..kasım ayında akraba günü var bende![]()
bozmayın moralinizi hepsi olur. bizim de geçen ay ev boyandı, bakım yapıldı. mobilyalar değişti, halılar yıkamadan geldi. yazlıktan geldik çocukların dağ gibi eşyaları yerleşti. çocukların küçülen kıyafetleri ayrıldı. bir de büyük oğlumun okulunu değiştirecektim hangi okul olacak diye onu araştırıyor, okulları geziyorduk. ben de çalışıyorum bir de bebeğim var. eve gidince hiç beni bırakmıyor. her akşam onu uyutunca azar azar yaptım çok şükür bitti. şimdi tertemiz evde oturuyorum. burda bir ay kadar daha yaz devam eder kışlıkları yavaş yavaş çıkartırım. şimdiden gözünüzde büyütmeyin
Yardimci birini alamaz misin yada akraban esin dostun gelmez mi yardima
Neden havalar gibi yaptırmadınız ki bunları havalarda serinledi. Biz daha ağırını yaptırdık vallahi bitiyor bir şekilde, 3 hafta sürdü, ama daha çoktu bizim iş, sonrası çok güzel oluyor onu düşün tertemiz mis gibi evde oturuyorsun :)
bir aya çok rahat yetişir. yeter ki ustalar işbilir olsun
ay of ya
bizim evde her yer her yerde
şuraya biraz takılayım dıye geldım bu konuyu gördüm
kurtuluş yok![]()