nasıl ama nasıl

acaba birbiriniz biraz daha mı tanımanızı istiyorlar yada kendi işinizi açmanıza mı karşılar[/Qsanmıyorum canım.zaten uzun süren bi birlikteliğimiz oldu.onlarda biliyor.dediğim gibi sadece annemin benden ayrılma tarihini uzatmak istemesi tek neden.ama ben ondan uzakta olmayacağım.hatta aynı semtte oturacağız.sadece nasıl onları bu işe ikna edeceğimi bilmiyorum :1no2:
 
Bence de ailen senin iyiliğini düşünüyodur.mutlaka bi fikirleri vardır ama ne?en iyi yol oturup neden kabul etmediklerini konuşmak.bakalım ne dicekler
 
güzelim bence takılan altınlara güvenerek bir an önce evlenmek bana da mantıksız geldi. belki beklediğiniz gibi olmayacak takılar. benim fikrim eğer paraya ihtiyacınız varsa kredi çekip iş yeri açın. işyeri açmak kolay değil belki umduğunuz gibi olmayacak siz de yeni evli siniz çok zorluk çekebilirsin. hem bir de madem maddi sorun yok ailenizden yardım isteyin hiç olmazsa borç olarak, boğazınıza yapışmazlar en azından banka gibi, müsait oldukça ödersiniz.
benim fikirlerim tabi lütfen yanlış anlama
 
Düğünde takılan takılarla işyeri açmak çok da doğru gelmedi bana....
Bence aileniz de o yüzden bekliyor, belki bu arada nişanlınız iş bulur da altınları bozup klinik açmaktan vazgeçer diye...
Sonuçta bu bir hayvan hastahanesi, eğer veteriner olarak iş bulamıyosa klinik açtığında da müşteri bulamayacaktır. maalesef ki bulunduğunuz muhitte veteriner polikliniklerine talep olsaydı zaten klinikler daha fazla veteriner çalıştırırdı ve nişanlınız iş bulmakta zorlanmazdı. Yeni klinik açmak hem çok masraflı olur hem de size düzenli bir gelir sağlamayacaktır. Kliniğin masrafları da takılarla karşılanacağı için dımdızlak kalırsınız maazallah.
Bence çok ama çok iyi düşünün...
Biraz daha sabredin ve nişanlınız iş aramaya devam etsin. İş kurmak maalesef o kadar kolay değil.
 
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim.sağolun ilgilenmiş okumuş düşüncelerinizi yazmışsınız.dün annemle konuştum konuyu.azcık yani :) hiç bir elle tutulur sebep göstermedi bana.bahar yaparız dedi mayıs zaten bahar olmuyor mu?dua ettim allahtan yaza yapalım demedi diye.neyse kızlar çözemedim ben bu işi,çözen varsa beri gelsin!!Tekrar söylüyorum düğünde takılan takılarla birazda üstüne kredi çekip klinik açın diye teklif eden kişi annemdir!
 
kuşum bi gelişme yok nuh diyo peygamber demiyo:çok üzgünüm: az kaldı ben hamileyim diye çıkıcam karşılarına :CüvCüv:
ya canim üzüldüm simdi :çok üzgünüm: asla öyle bisi deme, annenin güvenini kaybedersin, bide yalan söyledigin ortaya cikarsa daha da kötü olur :çok üzgünüm:
tek careniz sanirim ya beklemek, yada iki aileyi bi araya getirip konusmak.. :çok üzgünüm:
 
ya canim üzüldüm simdi :çok üzgünüm: Asla öyle bisi deme, annenin güvenini kaybedersin, bide yalan söyledigin ortaya cikarsa daha da kötü olur :çok üzgünüm:
Tek careniz sanirim ya beklemek, yada iki aileyi bi araya getirip konusmak.. :çok üzgünüm:

diyemem ki zaten şaka yaptım.annem öldürür beni valla.iki aileyi bir araya getirmek ise nerdeyse imkansız.bizimkiler antalya da nişanlımın ailesi tekirdağ da
 
canım Antalya merkezde ise veteriner hekimlik kliniği kendi adınıza açmak bence akıllıca bir iş.Bir başka klinikte maaşlı çalışmaktan daha iyidir.Müstakbel eşin Antalya daki evcil hayvan potansiyelinin ne kadar olduğunu klinik çalışmalarından iyi biliyordur.eğer ki birşeyler vaad edecek durumda ise ben derimki düğünden sonra kendi yerinizi açın.Önemli olan yaşadığınız yerdeki evcil hayvan olayının azımsanmayacak kadar olması.Yada büyükbaş hayvan herikiside kayda değer derecede çok olmalı.Bilmem anlatabildim mi.Herşeyin hayırlısı canım .Bu arada Allah tamamına erdirsin bir yastıkta mutlu şekilde sizi kocatsın:)
 
canım Antalya merkezde ise veteriner hekimlik kliniği kendi adınıza açmak bence akıllıca bir iş.Bir başka klinikte maaşlı çalışmaktan daha iyidir.Müstakbel eşin Antalya daki evcil hayvan potansiyelinin ne kadar olduğunu klinik çalışmalarından iyi biliyordur.eğer ki birşeyler vaad edecek durumda ise ben derimki düğünden sonra kendi yerinizi açın.Önemli olan yaşadığınız yerdeki evcil hayvan olayının azımsanmayacak kadar olması.Yada büyükbaş hayvan herikiside kayda değer derecede çok olmalı.Bilmem anlatabildim mi.Herşeyin hayırlısı canım .Bu arada Allah tamamına erdirsin bir yastıkta mutlu şekilde sizi kocatsın:)

o klinik açılırsa işlerin çok iyi olacağını herkes çok iyi biliyor çünkü antalyada bu konuda inanılmaz bi potansiyel var.zaten öyle olmasa nişanlım tekirdağdan kalkıp niye gelssin buralara.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.cümlemize inşallah:içelim:
 
bu çok iyi işte:)

15 tatilde olursa ordakilerde daha rahat gelirler malüm okullar da tatil deyin:)

ailesi öle istiyomuş gibi söyleyin birbirinizi idare edin:)

valla düğün hem antalyada hem tekirdağda olacak.ordakiler buraya gelmese de olur düğün orda da olacak çünkü.güzel fikirmiş ama maalesef bana yine uymuyor.bu arada benim doğum günüm 22 aralık nişanlımın ki 24 ocak.14 şubat sevgililer günü aslında ama o na da kandıramadık yaw benim annem domuz gibidir bişeye hayır dediyse oa evet dedirtmek mümkün değil.bana çok etkili hayır diyemeyeceği bi bahane lazım.artık o da ne olacaksa :uhm:
 
senin doğum gününde önceden nikah kıyacağınızı onun doğum günüde de düğün yapmak gibi hayaliniz olduğunu 14 şubatı evli olarak kutlamak istediğinizi yapamazsanız içinizde ukde kalacağını söyleyin biraz küçük emrahtan yadım alın :)

senağlama senağlama senağlama lolipop bunları denedik ki biz.hatta annem bana bu kadar koca meraklısı olmaz kız dediğin diye bir sürü fırça attı.o na kalsa 2 sene sonraya atacak düğünü.ilk başlarda yan
i nişandan sonra çok uzatmayalım düğünü diyodu ama düğün günü yaklaştıkça daha da uzatmaya çalışıyo.bana dedi ya senden ayrılmak bana çok zor geliyo diye ama ömür boyu onla olamam ki ben :sm_confused:
 
Back
X