Yüzünde üzerinde çiöeksi bi parfüm kokusu alıyorum bazen sorunca kolonya diyo mandalinalı varya bi markanın yoğun kokulu kolonyası .hamilelkte koku eşği yüksek oluyo ya.hadi öyle olsun dedimŞüphelerinizin neler oldugunu yazar misiniz?
Bu cok genis bir yelpaze cunku
Belirli maddeleri yok
Ona gore yorum almak daha mantikli olur
Orda form verdi adresiniz ne diyince ben meşgul olduğum için eşime söyle dedim.kadında bende orda oturuyorum dedi muhabbet faturadan devam etti
Ben anladim sizin birsey yakalasaniz bile ayrilmaya niyetiniz yokAynen gider gösteriyo .ama sanki bi ara ben fake hesaptan çıkş yapmamştım telefonuda ortalığa bırakmıştım baktı gördü biraz şekli değişti o günden sonrada fake hesaba beğeni emoji dışında hiç mesaj yazmadı .
Aldatilmadim ama insan fark eder.Eski ilgi alaka olmaz cinsel açidanda sizden uzaklaşir sizi arzulamaz beraber oluyorsada sanki mecbur gibi yapar.Telefonu gizler hep diken ustundeymiş gibi.Tabi uzerinden kadin kokusuda gele bilir yapmişsa öyle bir hata.Ama kurnaz erkeklerde vardir karda yuruyup izini belli etmeyen en tehlikeli erkek tipleri.Ama ihanet asla gizli kalmaz her zaman ortaya çikar.Herkese selamlar.benim sorum eşinizin aldattığını,aldatan erkeğin hareketlerini nasıl olduğu konusunda sorucaktım.şüphelerim olduğu için yazmak fikirlerinizi öğrenmek istedim?teşekkürler yorumlarınız için.
Bir yıl oldu evleneli ikimizinde ikinci evliliği yakalasam dert yakalamasam içimde düşün dur ya eğer dışarıya ilgin varsa ikinci evliliği niye yaparsınki bekar hayatına devam edersin anlamıyorumBen anladim sizin birsey yakalasaniz bile ayrilmaya niyetiniz yok
Hic kurcalamayin derim
Bir taraftanda öyle dşünüyprum illaki ihanetin bi yerde açığı olur kesinlikleAldatilmadim ama insan fark eder.Eski ilgi alaka olmaz cinsel açidanda sizden uzaklaşir sizi arzulamaz beraber oluyorsada sanki mecbur gibi yapar.Telefonu gizler hep diken ustundeymiş gibi.Tabi uzerinden kadin kokusuda gele bilir yapmişsa öyle bir hata.Ama kurnaz erkeklerde vardir karda yuruyup izini belli etmeyen en tehlikeli erkek tipleri.Ama ihanet asla gizli kalmaz her zaman ortaya çikar.
Aslında ilk arkadaşlık isteği gönderdiğimde reddetti sonra ikincide kabul etti heralde merak etti kim diyeOrası burası ayrı oynuyor yani fake hesaba cevap vermesi de bir nevi aldatmak değil mi?
hemende oltaya gelmişBide fake hesabım vardı ordan yazdım baya mesajlaştı.telefondan siliyo fake hesapla konuştuğunu başkalarıyla yapıyosa da izini kaybediyo diye düşünüyorum.
Fake hesaptan arkadaşlık isteğini ilk reddetti ikincide kabul ettiYolunu bulsa akıp gidecek gibi eşiniz. Fake hesaba da cevap verip sildiğine göre gayet temkinli.
Ama akilli ve eşini çok iyi taniyan bir kadin varsa erkegin karşisinda işini şansa birakip ne zaman olursa ortaya çikmasini beklemez.Kendi hiss eder ve bulur sonrada o erkegi kapinin dişina iter.Bir taraftanda öyle dşünüyprum illaki ihanetin bi yerde açığı olur kesinlikle
Yani tersleyip engelleeyibir ama yapmadıOrası burası ayrı oynuyor yani fake hesaba cevap vermesi de bir nevi aldatmak değil mi?
Sizin hissetmemeniz aynı evde olmadığınız için bence. Evliyseniz hissederseniz. Ben evliyim hiç öyle bir his yaşamadım. Ama bir arkadaşım kocasının çok ilgili olduğunu o dönemde sürekli birlikte olduğunu söylüyordu. Birde tele konan şifre. Sonra birazcık kurcalayınca kocasının aldattığını öğrendi. Ama benim anlamadığım şu sanırım aldatan erkekler eşleriyle çok fazla birlikte olmak sebepleri metresleriyle birlikte olamadıkları için. Onları hayal ederek eşleriyle birlikte oluyor diye düşünüyorum. Sevgiliye birlikte olan neredeyse her gün karısıyla birlikte olamaz benceBazen anlamaya bilirsin. Ben hiç anlamiyordum biri gelip soyleyene kadar veya tesadufen ogrenene kadar.
Her erkek aldatiyor diye asıl kadina kötu davranmiyor aksine daha çok göklere cikartiyor ve anlamiyorsun biri seni uyandirana kadar veya görene kadar.
Ama ayni evde ve evliyken anlamak yine de daha kolaydir herhalde ben hic biriyle ayni evde degildim bunun da etkisi var.
Güvenmiyorum pek erkekler hemen bi ışık gördüğünde ışığa doğru gidiyo zaten kendide diyo biliyrum güvenmediğini diyeAma akilli ve eşini çok iyi taniyan bir kadin varsa erkegin karşisinda işini şansa birakip ne zaman olursa ortaya çikmasini beklemez.Kendi hiss eder ve bulur sonrada o erkegi kapinin dişina iter.
Şifre falan yok hepsini biliyorum da dışarda yapıyosa evde isteği kalmaz yaniSizin hissetmemeniz aynı evde olmadığınız için bence. Evliyseniz hissederseniz. Ben evliyim hiç öyle bir his yaşamadım. Ama bir arkadaşım kocasının çok ilgili olduğunu o dönemde sürekli birlikte olduğunu söylüyordu. Birde tele konan şifre. Sonra birazcık kurcalayınca kocasının aldattığını öğrendi. Ama benim anlamadığım şu sanırım aldatan erkekler eşleriyle çok fazla birlikte olmak sebepleri metresleriyle birlikte olamadıkları için. Onları hayal ederek eşleriyle birlikte oluyor diye düşünüyorum. Sevgiliye birlikte olan neredeyse her gün karısıyla birlikte olamaz bence
Farkli erkek tipleri var işte birisi belli ediyor direk soğuyor gizleyemiyor yani hal ve harektlerinden.Tehlikeli olani kurnaz olan erkek her iki kadini ayni anda idare ediyor işte Allahin sopasi yok iyi gizlese bile birşekilde gösteriyor insana.Bazen anlamaya bilirsin. Ben hiç anlamiyordum biri gelip soyleyene kadar veya tesadufen ogrenene kadar.
Her erkek aldatiyor diye asıl kadina kötu davranmiyor aksine daha çok göklere cikartiyor ve anlamiyorsun biri seni uyandirana kadar veya görene kadar.
Ama ayni evde ve evliyken anlamak yine de daha kolaydir herhalde ben hic biriyle ayni evde degildim bunun da etkisi var.
Aynen bi kimsin neden yazıyosn sorgu sual yokhemende oltaya gelmiş
Evet az erkek var böyle evine karisina bagli hemen popo meme gorseler agizlarinin suyu akiyorGüvenmiyorum pek erkekler hemen bi ışık gördüğünde ışığa doğru gidiyo zaten kendide diyo biliyrum güvenmediğini diye
Sonra hediye ilgi falan kendi vicdanını rahatlatıyolarEvet az erkek var böyle evine karisina bagli hemen popo meme gorseler agizlarinin suyu akiyor
Bende bu konuda hiç bir erkege guvenmiyorum her an herşey ola bilir hazirlikli olmak lazim.
Ay çok iğrençya başka kadini duşunup birlikte olmasi filan cinnet geçirirdim herhalde.Sizin hissetmemeniz aynı evde olmadığınız için bence. Evliyseniz hissederseniz. Ben evliyim hiç öyle bir his yaşamadım. Ama bir arkadaşım kocasının çok ilgili olduğunu o dönemde sürekli birlikte olduğunu söylüyordu. Birde tele konan şifre. Sonra birazcık kurcalayınca kocasının aldattığını öğrendi. Ama benim anlamadığım şu sanırım aldatan erkekler eşleriyle çok fazla birlikte olmak sebepleri metresleriyle birlikte olamadıkları için. Onları hayal ederek eşleriyle birlikte oluyor diye düşünüyorum. Sevgiliye birlikte olan neredeyse her gün karısıyla birlikte olamaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?