- 17 Ağustos 2023
- 8.407
- 27.167
- 468
Ihanet etdikden sonra napalim etmeden aslinlar ama nerde o incelikSonra hediye ilgi falan kendi vicdanını rahatlatıyolar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ihanet etdikden sonra napalim etmeden aslinlar ama nerde o incelikSonra hediye ilgi falan kendi vicdanını rahatlatıyolar
Bu kurnaz olandan da illaki açık olur bi yerdeFarkli erkek tipleri var işte birisi belli ediyor direk soğuyor gizleyemiyor yani hal ve harektlerinden.Tehlikeli olani kurnaz olan erkek her iki kadini ayni anda idare ediyor işte Allahin sopasi yok iyi gizlese bile birşekilde gösteriyor insana.
Evet bencede iğrenç ama işte erkek kafası değişik çalışıyor. Neyse büyük konuşmayalım Allah yaşatmasınAy çok iğrençya başka kadini duşunup birlikte olmasi filan cinnet geçirirdim herhalde.
Eğer kadınlarla tek gecelik bişeyler yaşıyorsa orasını bilemem ama sonuçta numarasını veriyorsa şifre koyardı bence. Yada başka teli varŞifre falan yok hepsini biliyorum da dışarda yapıyosa evde isteği kalmaz yani
Eski eşi aldatmış ben bunu yaşadım karşımdakine yaşatmam diyo o konulara karşı görüşü bu darbe almış biri olarakAldatiyor mu bilemem ama firsatini bulsa aldatacak birisi demek ki
Ayrilacaksaniz takipte kalin
Ama hem ortaya cikarip hem ayrilmayacaksaniz hic karistirmayin
Sonra iyice yuzsuzlesecektir cunku
Bosanirim affetmem diyorsaniz kanit toplayin
Biraz rahat geldiniz bana,emoji ve beğeniyi kabul ediyor ve sorun yapmıyor gibi yazmışsınızAynen gider gösteriyo .ama sanki bi ara ben fake hesaptan çıkş yapmamştım telefonuda ortalığa bırakmıştım baktı gördü biraz şekli değişti o günden sonrada fake hesaba beğeni emoji dışında hiç mesaj yazmadı .
Amacınıza bağlı öğrenmeniz. Yani peşine düştünüz buldunuz peki sonra? boşanmayacaksanız hiiiçç gerek yok ortalığı bulandırmaya.Herkese selamlar.benim sorum eşinizin aldattığını,aldatan erkeğin hareketlerini nasıl olduğu konusunda sorucaktım.şüphelerim olduğu için yazmak fikirlerinizi öğrenmek istedim?teşekkürler yorumlarınız için.
E o zaman o evdeyken fake hesaptan ona mesaj atin hareketlerine bakin sonra da telefonunu versene bi benimkinin sarji azaldi sarja taktim diyinEski eşi aldatmış ben bunu yaşadım karşımdakine yaşatmam diyo o konulara karşı görüşü bu darbe almış biri olarak
Başka telefon yok da o ayak üstü beraberliklere yapılabilecek hiç birşey yok.film açıyoruz beraber anam her filimin içinden illa evli kadın evli adam arkadaş yada komşu bi anda ayak üstü nere denk gelmişse ilişkiye giriyolar kötü örnekler yani filimde izlenmiyo anacımEğer kadınlarla tek gecelik bişeyler yaşıyorsa orasını bilemem ama sonuçta numarasını veriyorsa şifre koyardı bence. Yada başka teli var
Benim telefonda fake hesap açıktı sanırım baktı benim olduğumu anladığı için şuanda yazamıyorum.ilk zamanlar konuştuğu gibi değil fake imeE o zaman o evdeyken fake hesaptan ona mesaj atin hareketlerine bakin sonra da telefonunu versene bi benimkinin sarji azaldi sarja taktim diyin
Bakalim verecek mi telefonunu
Anlayamadigim sey, hem supheleniyorsunuz hem deniyorsunuz adam baska hesaplara yazabiliyor hem de aklamaya calisiyor gibisiniz![]()
Okuyup o dakka siliyo zatenE o zaman o evdeyken fake hesaptan ona mesaj atin hareketlerine bakin sonra da telefonunu versene bi benimkinin sarji azaldi sarja taktim diyin
Bakalim verecek mi telefonunu
Anlayamadigim sey, hem supheleniyorsunuz hem deniyorsunuz adam baska hesaplara yazabiliyor hem de aklamaya calisiyor gibisiniz![]()
Tavır alsam fake hesaplar açıp beni niye deniyosun haklıyken haksız olurum adamın gözünde sessiz ilerledim ondada hiç bi değişiklik sezmedim dışardan eve geldiğinde demekki yapsa mesajları siliyı bişey yok gibi takılıyoBiraz rahat geldiniz bana,emoji ve beğeniyi kabul ediyor ve sorun yapmıyor gibi yazmışsınız
Daha neyi bekliyorsunuz guvenmemek icin anlamadim?Okuyup o dakka siliyo zaten
Bide be cesaret ben varken bende orda oturuyorum ahlaksız kadın hamileyim bidePeki bu bilginin bize katkisi nedir? Size yakin oturanlara indirim falan mi yapiyorsunuz derdim ben olsam
Esinizden suphelenmenizin disinda bir olay gibi ama sonucta o hastanede gorev yapan biri ne alaka boyle bir diyolaga girebiliyor tuhaf geldi
Öylede ben anladım fake hesap olduğunu diyecek kim olduğunu çözmek için mesajlaştım diye bi dünya atıcakDaha neyi bekliyorsunuz guvenmemek icin anlamadim?
Sonucta fake hesabi telefonunuzda gorse bile ondan oncesinde yazisiyordu o hesapla
Denemekse denemek, o hesaba yazdi yani baska biri de olsa yazisacakti sonra da silecekti ihanet etmeye hazir biri
Peki tamamÖylede ben anladım fake hesap olduğunu diyecek kim olduğunu çözmek için mesajlaştım diye bi dünya atıcak
Sizin hissetmemeniz aynı evde olmadığınız için bence. Evliyseniz hissederseniz. Ben evliyim hiç öyle bir his yaşamadım. Ama bir arkadaşım kocasının çok ilgili olduğunu o dönemde sürekli birlikte olduğunu söylüyordu. Birde tele konan şifre. Sonra birazcık kurcalayınca kocasının aldattığını öğrendi. Ama benim anlamadığım şu sanırım aldatan erkekler eşleriyle çok fazla birlikte olmak sebepleri metresleriyle birlikte olamadıkları için. Onları hayal ederek eşleriyle birlikte oluyor diye düşünüyorum. Sevgiliye birlikte olan neredeyse her gün karısıyla birlikte olamaz bence
Aynen.Bi şişe parfümü üzerine dökmeleri spora meyil vs.Aldatan adamlarda ortak olan tek bir özellik, kişisel bakımlarındaki hassasiyet.
Ancak tabi ergen gibi sanal alemde aldatıyorsa şüphesiz anlarsınız.