- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
Hanimlar merhaba aklımı kemiren bi sorunum var. Benim 4 yıllık bi ilişkim oldu adı x olsun . son 2 senedir uzaktan .unide tanısmıştık benm derslerim kotuydu x bana cok yardimci oldu mezun olmami sagladi .başlarda bende seviyordum ama sonra hele ki uzak kalinca sevmedigimi ,sadece mantık açısından devam ettirdigimi anladım.benu cok seviyordu her gun evlilik hayali kuruyordu. Konuyu kapatiyordum. Bi kursa basladim. Birinden hoslanmaya basladim ismi y olsun. Y mesaj atti konusmaya basladik ama ciddi birsey yoktu ortada. Oyle geçici birseydir dedim ama bu konusma devam etti. Ben y ye gercekten birseyler hissettigimi anladigim zaman x den ayrilma karari aldim. Ama bi turlu yapamadim. Hem cok iyi bi insandi hem beni cok seviyorfu kırmak istemiyordum minnet borcum vardı .ama sinirlenince gozu birsey gormez tehditlee savururdu. Birazds tehdit etmesinden abimlere birseyler soylemesinden korktum. En son y ile bulustuk 1 bucuk ay once filan. bana sarıldı aramizda iyice etkilesim oldu ,gaza geldim x den ayrildim. X e haksizlik olmasini istemedim. Hic ayrilmak istemedi benden birakmak istemedi biri mi var dedi yok dedim.. diyemedim biri oldugunu. Yakin cevreme ulasmaya calisti herkesten engellettirdim. Ben y ile 4 aydir flan konusuyorum yaklaşik 1 aydir da sevgiliyiz .ama y den yaklasik 2 ay once ayrildim. Y ve x in ortak arkadasi var ve cocuk beni taniyor. 2 ay once de x ile beraber oldugumu biliyor. Y ile ortamda gelip y nin sevgilisinin ben oldugum anlaşilir y beni yanliş tanir kotu olur diye korkuyorum. Y ile bu konuyu konusmak istiyorum ve onu kaybetmek istemiyorum. Evet yaptigim belki kotu birsey yadirgamayin lutfen sadece ne konusayim ,veya konusayim mi bana bir yol gosterin lutfen ben kendimi cok kotu hissediyorum