Nasıl anlatıcam

Dünyada 7 milyar insan var kk’daki hatunlar hep bi şekilde birbirini tanıyan, ortak arkadaşı olan herifleri buluyor nasıl oluyorsa 🤷🏻‍♀️

Gerilecek bir şey yok bence. Konu bi bana anormal gelmedi heralde. Ben olsam dostum senden önce şu kişi benim sevgilimdi bu kişi de onun arkadaşı sonra vay neden söylemedin oy neden ben bilmiyorumlarla gelme bana derdim 🙄

Ortak arkadaş meseleleri anlattığında Y seni yanlış tanımayacak gerçek yüzünü görücek. Mezun olana kadar X’in sana derslerinde yardımlarından faydalanmışsın. 2 sene uzak kalmışsınız ama ne hikmetse mezun olana kadar sevmediğini anlayamamışsın. Sonra baya bir süre de ikisini beraber idare etmişsin. Çok normal bir şey gibi anlatıyorsun
Arkadaşın dediklerine harfi harfine katılıyorum. Sana kalırsa sen çok iyisin ortak arkadaşlar seni kötü tanıtacak. Sadakatsiz ve güvenilmez olduğun ortaya çıkacak sadece 😂

Dünyada 7 milyar insan var kk’daki hatunlar hep bi şekilde birbirini tanıyan, ortak arkadaşı olan herifleri buluyor nasıl oluyorsa 🤷🏻‍♀️

Gerilecek bir şey yok bence. Konu bi bana anormal gelmedi heralde. Ben olsam dostum senden önce şu kişi benim sevgilimdi bu kişi de onun arkadaşı sonra vay neden söylemedin oy neden ben bilmiyorumlarla gelme bana derdim 🙄
Şu an bana cok iyi geldiniz 🙏

Öf burda da herkes namus timsali. Sanki herkes en ufak bir olumsuzluk hissettiğinde sevgilisinden/kocasından ayrılıyor.

Olur hayatta böyle şeyler, hayat bu ne getireceği belli olmaz. Büyük konuşmamak gerekir.

Bir arkadaş da demiş, sana karşı niye şey hissedince ondan ayrıldım dersin. Ama ben olsam sanki suçlu gibi konuyu açıp da açıklama yapmam. Kendi konuyu önüme getirse söylerim.

Kötü düşünür yargılar diye korkuyorum demişsin de zaten kolay hazmedilecek bi durum değil yaptığı saçmalayıp anlatma kimseye. Ne yaptığının farkındasındır umarım aldatmışsın adamı. İkisine de hiç bulaşmadan devam et z'lerle.

Öf burda da herkes namus timsali. Sanki herkes en ufak bir olumsuzluk hissettiğinde sevgilisinden/kocasından ayrılıyor.

Olur hayatta böyle şeyler, hayat bu ne getireceği belli olmaz. Büyük konuşmamak gerekir.

Bir arkadaş da demiş, sana karşı niye şey hissedince ondan ayrıldım dersin. Ama ben olsam sanki suçlu gibi konuyu açıp da açıklama yapmam. Kendi konuyu önüme getirse söylerim.
Aynen bende bu bir itiraftıe gibi degilde konuyu getirip normal birseymiş gibi anlatmayi dusunuyorum

X e şu an çok üzüldüm yazık çocuk her şeyden bir haber x i yalnız bırakın dedikleri bu olsa gerek.y desen y den x i çıkarırsan sonuç negatif olacak x+y+z yi eklersen ortalık karışacak bence yeni bir denklem kurun bu konuya matematiğim yetmedi

anlatırsın. ayrılırsınız muhtemelen. şahsen ben bu şekilde biri ile devam etmem.
kısacası x y defterini kapatın. ders alıp önünüze bakın. yapacak bir şey yok şu an. en gıcık kaptığım şey yedek tutmak. asla yapmam yapanı da affetmem. y ye de daha iyisini bulunca aynısını yaparsınız.

X+Y=Z olmuş denklem çözülmüş bence çok zorlamanın manası yok başka bilinmeyen denklemleri çözmeye başlayın X ide Y i de kendinizden kurtarın

Korkuyorsan anlatmalısın, sonrasında nasıl düşeneceği y kişisine kalmış. Çok kötü hissetmene de gerek yok, karşına alıp gayet anlatabilirsin. Çok da büyütülecek bir durum yok

Teorik olarak x den 2 ay önce ayrılmış, y ile 1 aydır sevgiliymişsin, ortada bir aldatma yok. Sevgili olana kadarki süreçte ikisi de hayatındaymış ama konuşuyormuşsunuz sadece, bi yakınlaşma vs yok. Bence açıklama yapmana gerek yok, önüne gelirse de sana birşeyler hissedince ayrıldım, 1 ay sonra da sevgili olduk, aynı anda ikiniz olmadınız hayatımda kesinlikle dersin

Teorik olarak x den 2 ay önce ayrılmış, y ile 1 aydır sevgiliymişsin, ortada bir aldatma yok. Sevgili olana kadarki süreçte ikisi de hayatındaymış ama konuşuyormuşsunuz sadece, bi yakınlaşma vs yok. Bence açıklama yapmana gerek yok, önüne gelirse de sana birşeyler hissedince ayrıldım, 1 ay sonra da sevgili olduk, aynı anda ikiniz olmadınız hayatımda kesinlikle dersin
Cok tesekkur ederim

Back
X