- 9 Ağustos 2011
- 718
- 6
- 33
Merhaba sevgili arkadaşlar.Üniversite 3. sınıftayım.23 yaşındayım.Ve 3.5 senedir görüştüğüm birisi var.Başta daha üniversiteye gitmezken öğrenmişlerdi ve daha üniversitede değilsin diye istememişlerdi.Hazırlanıyordum o zamanlar.Ondan beri annemgilden habersiz 3 sene boyunca görüşmeye devam ettim.Artık söylemeyi çok istiyorum ancak kafam çok karışık arkadaşlar.Annem biraz evhamlı birisi.Üniversiteyi kazanınca onlar da benimle beraber geldiler.Oradan anlayabilirsiniz.Erkek arkadaşım aslen güneydoğulu.Ancak orada yaşamıyorlar.Kendisi Arap-Kürt kökenli.9 kardeşler.Şafi kendisi.Ancak bunlar benim için çok sorun olmadı şimdiye kadar.Ben onu çok sevdim.Sağ olsun şimdiye kadar bana saygısızlığı olmadı değer verdi.Hep öyle devam eder inşallah.Yani aileme nasıl anlatmalıyım.Yazın anlatmayı çok istiyorum ancak nasıl anlatacağım.Önceden biliyorlardı.Tekrar bizden habersiz görüştünüz mü diyecekler.Ancak onu hiç görmemişlerdi.Onun ailesi biliyor.Artık bizimkiler de bilsin istiyorum.Bu zorlukları yaşayan-yaşamayan bütün arkadaşlardan yorum almak istiyorum.Ailenize açıklarken nasıl açıkladınız.Yani uygun zamanı nasıl buldunuz.Yardım edin kızlar.Şimdiden teşekkürler.