Nasıl anlatsam....bilen yardımcı olabilir mi?

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
296
Yozgat
slm kızlar,bu benim ilk gebeliğim 27.haftanın içindeyim,bu haftasonu doktora gidicem gerçi ama merak ettiğim bişey var doktorum da erkek sormaya çekinirim belki,bebeğimin herşeyi normal erkek bebek bekliyorum,2 haftadır bişey farkettim afedersiniz ama idrar yaptığım kısımda (büyük tuvalet)hafif kabartı gibi bişey var,dokununca anlayabilirim bu nedir acaba?sizde de böyle bişey oldumu?

Son düzenleme:
canim buyuk idrar derken buyuk tuvaletini yaptigin yerden bahsediyorsan hemoroit olabilir.insallah degildir ama hamilelik doneminde kadinlarda gorulebiliyor bu rahatsizlik

cnm hemoroıddır hamıleyken bıraz sıkıntı yarattı bende ama asıl sıkıntım dogumdan sonra oldu dogum yaptıgımda acı cektıgımı hatırlamıyorum hemoroıdın yuzunden 1 hafta yattım. acısı felaket bır acı anlatamam.tekrar dogum yapmaktan deılde hemoroıdın agrısından korkuyorum.bence ıhmal etme doktoruna söle cnm

büyük idrar diye bisiy olurmu yaaakaydirigubbakcemile3 büyük tuvaletindir sanirim....o farkettigin seyde büyük ihtimal hemoroittir..bence hemen tedaviye basla...eltimdede olmustu dogumda cok sorun yaratmisti...

bana da hemoroid gibi geldi, geçmiş olsun, ama doktoruna söylemekten çekinme... onlar bizim için varlar :)

:kedi: ay canım çok gecmiş olsun

çok saolun kızlar bende yeni farkettim gidince doktora danışayım en iyisi...

kabızlık sorunun olmuş muydu bir ara?çok ıkınmaktan basur(hemeroit) olmuş olabilirsin.eczaneye de gidip hamile olduğunu belirtip anlatırsan bir ilaç ta verebilirler.geçmiş olsun...

kabızlık sorunu oldu canım,korkmaya başladım çokmu kötü bu hastalık acaba,hamileyken bu durumu yaşayan arkadaşlar ne yaptınız...

hamileyken degilde dogumda cikti benim hemoroit.Dikis acisi bi yandan hemoroit bi yandan oldurdu beni
ama 2 hafta falan surdu acisi sonra ogrendim ki parmaginla itiyosun iceriye agri vermiyo bi de kabiz olmamaya calis o bi de kanatir bilirim.Gecmis olsun.

korkmaya başladım bi gitseydim doktora...

canım hemeroit yani halk ağzıyla basur olmuşsun.. Hamilelikte ortaya çıkan birşey özellikle çok kabız kalıyorsan aha çok ortaya çıkıyor zaten hamilelikte de şişiyorsun normal. Bende şimdiden var doktorum kabız kalma dedi. Hamilelikte ne olur bilmem. Bol bol sıvı gıdalar al suyu çok iç.. Lahana bu konuda çok iyidir. Doktoruna da söyle o sana tavsiyelerde bulunacaktır doktorlara neler soruyoruz buna mı utanacaksın o dr seni doğurtacak... Korkma çok sorun olacak birşey değil...

Kabızlıktan dolayı fazla ıkınmaktan oluyor cnm.Kabızlıgın gecmsse doktor fıtıl veya ılac verır. gecmıs olsun :34:

Back
X