Herkese iyi geceler. Dert midir bilmiyorum ama sanırım yazacak kimsem olmadığı için buradayim. 22 yaşındayım dışardan bakılınca belki muekkemel bi hayatım vardır .. Aileme sürekli sorun yaşıyorum babamın aşırı baskilari yüzünden özgüven eksikliği ve guven porblemi yaşıyorum yıllardır bunu atlatmaya çalışıyorum ama olmuyo. Erkek arkadaşım harika bi insan ama ona bile guvenemiyorum sürekli ona layik olmadigimi ona yakışmadığımı benim gibi biriyle yaşamanın ona eziyet olacağını düşünüyorum.. Ailem çok baskı ve koruma içinde kardeslerime karşı boyle değiller ama bana karşı bi baskı icindeler. Dört aydır evden cikmiyorum okulum bitti sınava hazirlaniyorum. Arkadaslarimla gorusemiyorum bazen kimseyi görmek istemiyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Ablam şehir dışında yaşıyor onun yanina gitmek biraz onunla kalıp dinlenmek istiyorum ama ona da izin verilmiyor. Su güne kadar hic bi dediklerine hayır demedim ne dedilerse kabul ettim istemesemde yaptım onları kirmamak hayır dualarını almak için artik dayanamadigimi ve bu durumun beni nasıl yiprattigini farkettim. Tek başıma çarşıya bile gidemiyorum iletişim kuramiyorum insanlardan korkuyorum. Bi çaresi var mi bilmiyorum