- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Falanca kisi burada oturuyormus adres burayı verdi ama yanlıs oldu sanırım desin
Yazmayım diyorum ama yazmadan edemiycem aynı konuyu degişik şekillerde açıyorsun ,yazık günah kendine nedir bu eve gitme derdi bir insan sevmedigini söylüyorsa yapacak bişey yok yani senin konun burda bana fenalık getirdi çocuğun halini düşünemiyorum lütfen biraz ağır ol peşinde koşan ,laf anlamayan arsız bir izlenim verirsin ve bu tarz kızlar hiçbir zaman sevilmezler ..Yaşın kaç şuan hatırlamıyorum ama yapma artık bu ç.ocuk bulunmaz hint kumaşı değil heralde ,ders çalış geleceğini hazırla ..
geçenlerde eşim bi ev beğendiğini söyledi .ben bi türlü evi göremedim çünkü eve geç geliodum o sıra işden dolayı ev sahibide yaşlı olduğu için çıkamıyodu dışarı başka bi daireye gidip rica ettim anlattım durumu ve evi gezdim.arkadaşında böle bişi yaparak eve girebilir ve yanlız olup olmadığını öğrenir:)))
22 yaşındayım ama konuşmam gereken mevzular önemli yorum yapmak zorunda değilsiniz zorla yorum istemiyorum size göre yanlış olabilir ama benim için gerekli...
Bu apartmanda mı oturuyor biliyor musunuz gibi bikac soru daha sorarak zaman kazansın bu sırada icerden ses fln geliyor mu onlara dikkat etsin
Yaptığım şey yalnızca beni ilgilendirir iyiliğimi düşünüyormuş gibi aşalayıcı yorum yapan kişiler lütfen birdaha açtığım hiç bir konuya yorum yapmasın o halde ben burada gidip tekrar sevgili olma çabasında değilim bazı kafası basmayanlar bunu anlayamıyor heralde! mevzu önemli olmasa bu çabada olmam !!!
Ne söyleyeceğini, bu kadar ne var önemli çok merak ettim arkadaşım .İlla eve girmen gerekmez kapıda çıkmasını bekle bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?