Nasıl anlayabilirim?

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
Merhaba arkadaşlar ben eski erkek arkadaşımın evine gideceğim onunla konuşmam gereken bir sürü mevzu var o genelde evde yalnız oluyor zaten tek çocuk kendisi bu aralar çalışmıyor annesi memur sabah gidip akşam geliyor ama bazı zamanlar evde kuzenleri falan olabiliyor ben kimse yokken gitmeliyim.telefonla ara söyle diyeceksiniz ama numarası yok değiştirmiş.sadece evlerini biliyorum.bir arkadaşımla gideceğiz aslında arkadaşım dediğim 30 yaşında bir bayan o bir bahane ile evlerinin zilini çalacak evde yalnız mı değil mi onu öğreneceğiz sizce o bahane ne olabilir? yani arkadaşım ne diyerek kapıyı çalmalı ve evde kimse olmadığını nasıl anlamalı:26:
yardım lütfen bayanlar :44:

Yazmayım diyorum ama yazmadan edemiycem aynı konuyu degişik şekillerde açıyorsun ,yazık günah kendine nedir bu eve gitme derdi bir insan sevmedigini söylüyorsa yapacak bişey yok yani senin konun burda bana fenalık getirdi çocuğun halini düşünemiyorum lütfen biraz ağır ol peşinde koşan ,laf anlamayan arsız bir izlenim verirsin ve bu tarz kızlar hiçbir zaman sevilmezler ..Yaşın kaç şuan hatırlamıyorum ama yapma artık bu ç.ocuk bulunmaz hint kumaşı değil heralde ,ders çalış geleceğini hazırla ..

Bu apartmanda mı oturuyor biliyor musunuz gibi bikac soru daha sorarak zaman kazansın bu sırada icerden ses fln geliyor mu onlara dikkat etsin

geçenlerde eşim bi ev beğendiğini söyledi .ben bi türlü evi göremedim çünkü eve geç geliodum o sıra işden dolayı ev sahibide yaşlı olduğu için çıkamıyodu dışarı başka bi daireye gidip rica ettim anlattım durumu ve evi gezdim.arkadaşında böle bişi yaparak eve girebilir ve yanlız olup olmadığını öğrenir:)))

22 yaşındayım ama konuşmam gereken mevzular önemli yorum yapmak zorunda değilsiniz zorla yorum istemiyorum size göre yanlış olabilir ama benim için gerekli...

seni istemeyen birinin peşinden niye koşuyorsun niye bunca atraksiyona girmeye çalışıyorsun

mazoşist misin yoksa senin gibi olanların durumunu açıklayan özel bir tanım var mı

Son düzenleyen: Moderatör:

yalnız bina yalnızca memurların oturduğu bir bina yani lojman gibi bişey bu tutar mı bilmiyorum ama yinede çok teşekkür ederim düşünüp yorum yaptığınız için

22 yaşındayım ama konuşmam gereken mevzular önemli yorum yapmak zorunda değilsiniz zorla yorum istemiyorum size göre yanlış olabilir ama benim için gerekli...

Bak canım benım mevzu yorum yapıp yapmama değil tabiki okumam olur biter ama kendine yazık günah ,sen kendine değer vermezsen başkası vermez hele bir erkek asla vermez ..Bırak o senin peşinden koşsun ,neyse sen bilirsin canım ..

bende hatırladım sızı 50 tane konu acmıstınız...yukarda bır ark ın yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum...lütfen kendınıze saygınız olsun bıraz.bıraz agır oluyor ama bunlar gercekler maalesef....eger sızı ıstese zaten bunca zaman arardı...demekkı erkek sızden daha mantıklı sevsede adam dıyokı ben bu kızla yapamam nıye gelecegımı öldureyım...sız bu sekılde davranmaya devam ettıkce emın ol onun gözunden cok daha düşüyorsunuz..ev meselesıne gelınce....sizi görunce yaka paça kolunuzdan tutup dısarı atsa sıız rezıl etse hoşunuzamı gıdecek...yapmayın bence...artık bu olayada son verın.bu kadar zormu ya...

Anladıgım kadaryla seninle görüsmek istemiyor peki gittiginde seni terslerse kalbini kırarsa pisman olmaz mısın gittigine bunlarıda düsün öyle git bence

Yaptığım şey yalnızca beni ilgilendirir iyiliğimi düşünüyormuş gibi aşalayıcı yorum yapan kişiler lütfen birdaha açtığım hiç bir konuya yorum yapmasın o halde ben burada gidip tekrar sevgili olma çabasında değilim bazı kafası basmayanlar bunu anlayamıyor heralde! mevzu önemli olmasa bu çabada olmam !!!

Beğenmediğimiz bir şeyi hakaret ederek,tartışma ortamı yaratarak söyleme lüksümüz yok değil mi?
Tartışmadan paylaşıma devam edelim lütfen.

Ne söyleyeceğini, bu kadar ne var önemli çok merak ettim arkadaşım .İlla eve girmen gerekmez kapıda çıkmasını bekle bari.

bence bu kadar ağır yorumlar yapmayın kızın zaten moleli berbat bunları okuyunca daha kötü olacak ya yorum yapmayın yada fikir verin o zaten kararını çoktan vermiş kafasına koymuş ne yaptığı veya ne yaapacağı bizleri ilgilendirmez biraz daha saygılı olalım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…