Nasıl anne ve kardeşler ya...

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
Çok sorumsuz ilgisiz bir ailesi var eşimin .eşim daha önce uyuşturucu îlletine bulaşan biri böyle durum da aile sahiplenmeli dışlamamalı ama değil .eşim annesi ile kalıyr iş gereği ayrıyz .eşimle bilgisayarda yazılıyorduk , abisi aramış eşimi .ve şöyle demiş ; Evde huzur bırakmıyormuşsun anne bilgsyr kullanmak istyr az çık dışarı vs .kayınvalidem şikayet etmiş çocukça geldi bana hareketi. Internette okey oynuyr sevgili edinmiş oğlu da olunca raht edemyr. . Ama bu şeklde olmazki pes diyorum ....

Son düzenleme:
Sinirden cümle kuramıyorum bn .son cümlem konumu anlatır .kısaca eşimi bu zammında böyle ite kaka bi ailesi olması kaynanamn rahatlığı huzuru için intrnt düşkünü okey oynuyr sevgilisi varmış bunu eşim anlattı .aklı başın da bir anne değil cahil

Sanırım eşiniz şuan annesinde ve sizinle pc aracılığı ile.konuşuyor annesi kayninizi arayıp şikayet ediyor ve kayninizda eşinizi arayıp evde huzur birakmadin çik gez annemde rahatlıkla intenette sevgilisi ile konuşsun demis

Sanırım eşiniz şuan annesinde ve sizinle pc aracılığı ile.konuşuyor annesi kayninizi arayıp şikayet ediyor ve kayninizda eşinizi arayıp evde huzur birakmadin çik gez annemde rahatlıkla intenette sevgilisi ile konuşsun demis
Evt sadece sevglisi ile kısmı yok .

Onu zaten mübalağa olarak yazdım. Kayniniz biliyor mu peki annesinin sevgilisi olduğunu , esiniz neden yanınızda değil ? Demekki kayinvalideniz sıkılmış oğlundan gitmesini istiyor
Belki bilyrdur bilmyrm onun midesi geniş olablr bilmesi .pek sanmıyorm da.işte iş gereği gitti bn ailemin yanındayım çocuğumla ama kazandığını uyuşturucuya vermiş .böyle karışk sorunlarımız .şimdi annesinde bncede sıkılmış .böyle ailemi olur ya.

Ben de bir sey anladiysam arap olayim. Hic bir sey anlasilmiyor.

Yorumları okumuşsan anlatmaya çalıştım. . :) ya eşim ve ailesi sorumsuz .karışk nerden başlim bilemedim
Yorumlar da konudan farksız. Sesli harfleri kullanmaya gayret etseniz iyi olurdu aslında. 10 saniyeden fazla zaman kaybettirmezdi size. Her neyse. Valla gözüm yoruldu kafam da karıştı. Eşiniz parasını uyuşturucuya yatırmış, kayın validenizin sevgilisi varmış, bunlar nasıl aile diyorsunuz galiba.

Konuyu düzeltmeye çalıştım umarım anlaşılmıştır kusura bakmayın

Destek olunacak insan var destek olunmayacak insan var, esiniz o sansi ve guveni coktan kaybetmis sanirim.
Uyusturucu kullanan, evlenip barklandigi halde bir iste tutunmayan, sorumsuzlugu yuzunden esini ve kendini ayri ayri baba evinde yasatan o.
Ailesinin de bikmis olmasi normal.
Sonucta genc ergen cocuk degil ki bu, evli barkli koca adam.

Ay yok artik ya insanlar ne yapacaklarini sasirmis bigun o kadin hasta olunca ilk gidecegi sizsiniz digerleri gelirmi bilmem baksana ayip vallahi sonucta her ailede tartisma kavga olur ama istememek ne yani tamam o illeti kullanmis arinmis hayata tutunmus fakat annesi bunu gormuyor bile ailesi neden kullanmis diye hic sorgulamamismi acaba ay uyuz oldum kadina simdi

Kadin konussun sevgilisiyle onunda hakki.
Kp yasiyor mu?
Yada ayrilar mi?

sen gördün mü kv yi sevgilisi ile, eşim söyledi diyosun koca adam bi erkek annemin sevgilisi var diye nasıl der karısına aklım almıyo, gerçekse bile insan utanır bu kadar ortaya dökmez

X