Svtsvtsvt Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2018 366 282 103 24 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Svtsvtsvt #1 Evet derdim bu maalesef şuan arkadaşlarımla aram bozuldu önceki konumda yazıyor sebebleri nasıl arkadaş edinebilirim ??
Evet derdim bu maalesef şuan arkadaşlarımla aram bozuldu önceki konumda yazıyor sebebleri nasıl arkadaş edinebilirim ??
Amecey Wake me up! Kayıtlı Üye 30 Ocak 2019 5.840 26.715 498 24 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Svtsvtsvt #2 Israrcı davranmayı bırakarak başlayabilirsiniz
Svtsvtsvt Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2018 366 282 103 24 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Svtsvtsvt #3 Almecey .!.: Israrcı davranmayı bırakarak başlayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Nasıl yani
turuncu_vosvos Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2019 704 861 53 33 24 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Svtsvtsvt #4 Boşver huzur istiyorsan az eşya az insan demis Kafka. Zaten insanlar hayatımızda kuru kalabalık yapıyorlar çoğuna gerek yik. Bunu ilerde anlarsın.
Boşver huzur istiyorsan az eşya az insan demis Kafka. Zaten insanlar hayatımızda kuru kalabalık yapıyorlar çoğuna gerek yik. Bunu ilerde anlarsın.
guneykarimkure Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik... Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 5.141 7.348 198 24 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Svtsvtsvt #5 Almecey .!.: Israrcı davranmayı bırakarak başlayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sanırım yeniden Başka insanlardan nasıl arkadaş edinirim diyor
Almecey .!.: Israrcı davranmayı bırakarak başlayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sanırım yeniden Başka insanlardan nasıl arkadaş edinirim diyor
Svtsvtsvt Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2018 366 282 103 24 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Svtsvtsvt #6 guneykarimkure .!.: Sanırım yeniden Başka insanlardan nasıl arkadaş edinirim diyor Genişletmek için tıkla... Evet böle diyorum teşekkür ederim
guneykarimkure .!.: Sanırım yeniden Başka insanlardan nasıl arkadaş edinirim diyor Genişletmek için tıkla... Evet böle diyorum teşekkür ederim
Svtsvtsvt Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2018 366 282 103 24 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Svtsvtsvt #7 turuncu_vosvos .!.: Boşver huzur istiyorsan az eşya az insan demis Kafka. Zaten insanlar hayatımızda kuru kalabalık yapıyorlar çoğuna gerek yik. Bunu ilerde anlarsın. Genişletmek için tıkla... Öle ama ailemden uzağım dertleşecek birilerini arıyor insan..
turuncu_vosvos .!.: Boşver huzur istiyorsan az eşya az insan demis Kafka. Zaten insanlar hayatımızda kuru kalabalık yapıyorlar çoğuna gerek yik. Bunu ilerde anlarsın. Genişletmek için tıkla... Öle ama ailemden uzağım dertleşecek birilerini arıyor insan..
Erva-Taha كُنْ فَيَكُونُ Kayıtlı Üye 7 Haziran 2016 1.044 1.021 133 24 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Svtsvtsvt #8 Hayatınıza Günaydın, Merhaba ve Tebessüm katarak başlayabilirsiniz... Yalnız şunuda unutmayin... " insanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor..."
Hayatınıza Günaydın, Merhaba ve Tebessüm katarak başlayabilirsiniz... Yalnız şunuda unutmayin... " insanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor..."
Svtsvtsvt Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2018 366 282 103 24 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Svtsvtsvt #9 Erva-Taha .!.: Hayatınıza Günaydın, Merhaba ve Tebessüm katarak başlayabilirsiniz... Yalnız şunuda unutmayin... " insanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor..." Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz..
Erva-Taha .!.: Hayatınıza Günaydın, Merhaba ve Tebessüm katarak başlayabilirsiniz... Yalnız şunuda unutmayin... " insanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor..." Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz..
Sudakiiz Şeytanın avukatlığını yapıyorum... Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2018 1.127 6.692 108 45 24 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Svtsvtsvt #10 Siz gerçek misiniz? Temmuzda evlisiniz. Çalışıp para kazanıyorsunuz. Aralıkta sevgiliniz var onu aldatiyorsunuz. Şimdi yurtta arkadaş arıyorsunuz. Mune
Siz gerçek misiniz? Temmuzda evlisiniz. Çalışıp para kazanıyorsunuz. Aralıkta sevgiliniz var onu aldatiyorsunuz. Şimdi yurtta arkadaş arıyorsunuz. Mune
Monny Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2019 722 1.478 113 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Svtsvtsvt #11 Svtsvtsvt .!.: Evet derdim bu maalesef şuan arkadaşlarımla aram bozuldu önceki konumda yazıyor sebebleri nasıl arkadaş edinebilirim ?? Genişletmek için tıkla... Aynı dertteyim cevabı bulursan banada soyle
Svtsvtsvt .!.: Evet derdim bu maalesef şuan arkadaşlarımla aram bozuldu önceki konumda yazıyor sebebleri nasıl arkadaş edinebilirim ?? Genişletmek için tıkla... Aynı dertteyim cevabı bulursan banada soyle
cekilingeckaldm Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2013 76 47 88 eskişehir 9 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Svtsvtsvt #12 etkinliklere falan katılın. biraz güleryüz biraz samimiyet halloluyor .