- 2 Ocak 2022
- 2.955
- 4.337
- 83
- Konu Sahibi redappleee
Şimdi çıkıp uzun zamandir (1 sene) aklımda olan kiyafeti ve ayakkabıyı alıcam yeterBen de başkalarına alırım eşime kardeşlerime çok düşkünüm ne isterlerse alırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi çıkıp uzun zamandir (1 sene) aklımda olan kiyafeti ve ayakkabıyı alıcam yeterBen de başkalarına alırım eşime kardeşlerime çok düşkünüm ne isterlerse alırım
Para varken harcamak on numara bir duygu.Deneyelim bunu![]()
Eşim aldı onuKız sen geçen gün hamur yoğurma makinesi almamış mıydın?isteyince alıyorsun demek ki
Öyle öyle olacak işte biraz da kendine al hep eve hep eve olmaz![]()
Yaa kendime de alıyorum ama bana göre şu an eksiğim yok herşeyim var yani ama öyle fazla fazla çeşit çeşit değilKız sen geçen gün hamur yoğurma makinesi almamış mıydın?isteyince alıyorsun demek ki
Öyle öyle olacak işte biraz da kendine al hep eve hep eve olmaz![]()
Onu ben de yapıyorum ya hiç tutumlu değilimdir aklıma eseni alırım ama bebek eşyaları için tutuyorum kendimi çok seçenek var ve ilk bebeğim olacak ne gerekli ne gereksiz hiçbir şey bilmiyorum. Daha alışverişe erken zaten ama bu kafayla vakti gelince de alamayacağım sankiBende almam hala eski kıyafetlerimi giyiyorum hala yani eski derken yeniler eskimediler
Tutumlu olan benim evde eşim daha eli açıktır . Bu aralar bebek için frenliyorum kendimi almıyorum liste yapıyorum kendime
Ben de mesela 5 aylık hamileyim bebek söz konusu oldu mu en iyisinden almak istiyorum herşeyi alıyorum da yavaş yavaşBende almam hala eski kıyafetlerimi giyiyorum hala yani eski derken yeniler eskimediler
Tutumlu olan benim evde eşim daha eli açıktır . Bu aralar bebek için frenliyorum kendimi almıyorum liste yapıyorum kendime
Elimde bin lira varsa iki bin harcarım. Bende o dereceyim işteKızlar merhaba
Mesele şu ki ben para harcayamıyorum birşey alamıyorum
Eşimin durumu iyi 30 bine yakın maaşı var ve beni hiçbir şekilde kısıtlamıyor birşey alsam neden aldın demez.
Bazen diyorum ben cimri miyim acaba?
Birşey alırken on kere düşünüyorum günlerce düşünüyorum alsam mı diye basit bir kıyafet mesela ya da evime birşey.
Bunda yetiştirilme tarzımın etkisi olabilir mi sizce babam çok tutumlu bir insandı durumu iyi olmasına rağmen para çok harcayamazdık.
Bunu nasıl aşabilirim hiç bilmiyorum![]()
Kendim de öğretmenim atanma durumum var şu anPara varken harcamak on numara bir duygu.
Yoksa yok deriz amenna ama var.
Şuan iki memur maaşı alıyor eşiniz.
Gayet harcanabilir ben harcardim ohh ne güzel![]()
Yürü bee kim tutar seniŞimdi çıkıp uzun zamandir (1 sene) aklımda olan kiyafeti ve ayakkabıyı alıcam yeter![]()
Evde olmanın da etkisi…Yaa kendime de alıyorum ama bana göre şu an eksiğim yok herşeyim var yani ama öyle fazla fazla çeşit çeşit değil
Bence de ev çok etkiliyor hep evdeyim arkadaş ortamım da çok yok burdaEvde olmanın da etkisi…
Ben normal düzende çalışırken daha çok alışveriş yapardım her gün değişik giyinmek süslenmek için motivasyonum vardı çünkü sonra evden çalışmaya başladım eskisi kadar kıyafet vs almıyordum haliyle sadede cilt bakım ürünlerine falan sarıyordum
Şimdilerde yüzümü sadece suyla bile zor yıkıyorum orası ayrı yataktan bile kalkamıyorum işi falan da komple bıraktım zaten.
Bebek doğup biraz büyüdükten sonra işime ve eski alışveriş performansıma dönerim inşallah![]()
İşte biraz birikimimiz arabamız falan olsa belki daha rahat yerim de bunların olmaması beni geriyorBen size şimdi bir cümle kuracağım, siz de hemen alışverişe koşacaksınız
‘Yemeyenin malını yerler’
Yaşlı bir teyzemiz söylemişti, siz yemezseniz kocanız yiyecek birilerini bulur diye
Tabi işin gırgırı bu :)
Özendim şu anAlmadığım her şey için pişman olan bir benle merhaba diyorum konuya.
Alın efendim acımayın.
Ben vaktinde acıdım, almadım.
Evim yok sonra alırım dedim.
Heves ettiğim her şeyi öteledim ve dönüp baktıgımda totoma giren kazıklardan sonra ve para yönetiminde vasat bir eşim olduguna artık iyice ikna oldugumda el elde baş başta kaldığımı gördüm.
Acımıyorum artık.
ayyyyy gel gel harcamak benim uzmanlık alanımilk kuralı düşünmemek şekerim beğendiysen o an alcaksın sonra insanın hevesi kaçıyor, neye harcayacağını bilmiyosan benim daha alamadığım bi listem var atayım da onları al, bana da influencerlar gibi deneme videoları atarsın
O da güzelElimde bin lira varsa iki bin harcarım. Bende o dereceyim işte