Nasil asacağım icim kotu

Parolterafarvele

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
184
182
23
34
Sabahları işe gitmek istemiyorum işle ilgili ufak bir problem var yapmak istemediğim şeyi yüklenilen altından kalkarım ama şuan o psikoloji beni zorluyor
Aile hayatım berbat herkes ruh hastası, kardeşler birbirine küs iletisimsiz diğer insanlara bakınca çok özenerek geçiyor hayatım.
Kendi eşim masallah çok iyi kendi yuvada bunlar yüzünden huzur bulamıyorum ama ...Her sabah aglamk istiyorum. Gece huzursuzum.babam rahatsız hasta ondan uzağım şehir dışında her an yanında olmak istiyorum. Olamıyorum.. ablam ruh hastası her olayın sebebini kavgasını çıkartıyor alakasız bile olsam nefret kusuyor ağlıyor beddua ediyor. Kendi başına gelenleri benle suçluyor. Abim Kendi halinde onun da psikolojisi i değil.
Çok mutsuzum huzursuzum anlayamazsınız sanki.icim yüreğim böyle boğuk boğuk uyanıyorum sabah.aglamakli...bazı sabahlar ağlıyorum eşim diyor psikoloğa gidelim psikoloğa anlatamam ama ...
Gerçekten yardım edin .Bu boğulmaktan nasıl kurtulrurjm

Rabbim kalbinize inşirah ferahlığı versin. Biraz maneviyata duaya sarılın rahatlarsınız. Babanıza acil şifalar dilerim. Herkes kendi kaderini yaşıyor hepimizin alacağı nefes sayısı belli .Kardeşler konusunda inanın bende dahil çok kişi sıkıntıda eğer siz kendinizden eminseniz sakın ama sakın kulak asmayın söylediklerine ve yaptıklarına... Mutlu bir eşiniz yuvanız varmış ne mutlu huzurlu olmaya bakın eşinizide kendinizide bunaltmayın eşinize her huzursuzluğunuzu her psikolojinizi yansıtmayın pek anlatmayın hiç beklemediğiniz anda baş kalkıncı olabilir Kendi yolunuza bakın zate kimse çokda memnun ve mutlu olduğu için gitmiyor işe mecburuz şu hayat koşullarında...

Psikoloğa neden anlatamıyorsunuz? Eşiniz ne kasar yapıcı ve destekleyici oysa ne güzel. Bu arada iyi bir psikolog anlatamadıklarınızdan da bir şey çıkarır. Neden anlatamadığınızı anlatırsınız mesela? Ya da sizi neden anlamayacaklarını.. bunlar bile o kadar ipucu verir ki. Lütfen imkanınız varsa bu seçeneği değerlendirin. Siz ailenizin bir uzantısı değilsiniz bu arada, ayrı bir birey olarak zaten ailenizi kurmuşsunuz. Biraz ayrışmaya ihtiyacınız var sanki

Eşim çok iyi biri hayatimin o manada sansi diyebilirim, ablamla olan sorun ailede sadece benimle değil herkesle öyle hatta şöyle diyeyim teyze dayı arkadaş çevresi de dahil herkesle öyle yaka silmiş herkes ,onu psikoloğa çokça götürmek için uğraştık asla kabul etmez.ama her durumda bağırma çağırma tartışma yaratma söz konusu onun için. Örneğin biseyi unutsanız önemsiz bisey bile olsa.hakarart eder sen salaksın unutkansin gibi...Yani o durumda hakarete gerek yok dimi. Daha dikkat et ya dersin ,yada neyse çok önemli değil ama not et dersin. Ama o herkesle böyle.

Amin amin çok teşekkür ederim ya

Psikolog yardımınını istemeyip bizden istemeniz olmamış
Konun burda bir gün ya durur ya durmaz
Herkes Farklı bir şey söyler
Burdan olmaz bu iş
Eşini dinle

O kadar olumsuz şey içinde tek iyi olan eşinizse aile ve iş sorunlarınız için kendi evinizde onu da huzursuz etmeyin lütfen.
Her insanın bir limiti vardır aşıldığında bazen geri dönüşü olmayan yollara girilir .
O durumu yaşamamak için , bırakın evin dışında olanlar dışarıda kalsın .
Yıllardır Süregelen aile ilişki ve sorunlarınızı düzeltemeyeceğinize göre kapının dışında bırakmayı öğrenmeniz gerekiyor.
Eşinizle mutluluğunuz daim olsun inşallah

Görüşmeyin ablaniz diye böyle biriyle görüsmek zorunda değilsiniz neden sizi mutsuz huzursuz eden biri hayatınızdaki

Evliymişsiniz aile evinde değilsiniz irtibatı azaltın.
Eşiniz anlayışlı biri belli ki, zaten artık birincil aileniz eşiniz..
Dediği de çok doğru psikolog gerçekten de iyi geliyor biraz bazı şeyleri bu kadar takmayın kendinize yönelin kardeşleri vs bırakın çok ilgilenmeyin elinizi ayağınızı çekin önemli olan eşiniz ve sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…