- 15 Aralık 2014
- 10
- 5
- 33
- Konu Sahibi zehra mina
Mrb arkadaslar aslinda belki bu konuyu psikoloji bolumune acmalydm.neden boyle oldm bilmuorum 3yillik ewliyim 8aylik bi kiz var mutluyum seviyor ve seviliyorum.fakat benim sorunum esimin gecmisiyle bu siralar cildrmk uzereyim.bendn once esimin 5yillik iliskisi vardi ama hep tokezlemeli gide n sonra biz cikmya karar verdigmzde cok ugrasti bizi koparmak icin yapamadi ve baskasyla evlndi gecen sene ben hamileyken bosanms ve esimi arams helallik almk icin guya esm anlatti ve tekrarlanmams bidaha ozamandn icimde o kizi bi paralamadigm icin bu bir.ama esimi ondan gecmisundn cok kiskanyorum yatyrm kalkyrm bu dusnce faceye girdgmde bakmadan edemyrm resmlrine.esimin beni sevdigi gibi onu sevdigini optugunu elini tuttugunu guldugunu gezdigini dusndkce cildrck gibi oluyorm gogusm sksyor.onu cok seviyorum o yillardaki genclgni bile kiskanyorum.garip bisey bi yandada nasl tansti naptiklarni herseyini ogrenmk istyrmama sormkta istemyrm esmn aklna sokmmak icin.hassasiywtimi anldgi icin beni kiskndrck seyler soyluyor ara ara a ciddi konstgmzda ben ilk sende sevdm sevldm o saplantyms diyor.bide akcayda tansms bunlar mesela akcaya gideblrz o zaman ayni anilari yasarmi gitmk istemyrm ben.offf icim sikiliyor icim kimseye anlatamyorm cok sacma cunku ama kotu durumdaym hemde cok.nasl asicm bunu..