nasil atlatirim?

zehra mina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
10
5
33
Mrb arkadaslar aslinda belki bu konuyu psikoloji bolumune acmalydm.neden boyle oldm bilmuorum 3yillik ewliyim 8aylik bi kiz var mutluyum seviyor ve seviliyorum.fakat benim sorunum esimin gecmisiyle bu siralar cildrmk uzereyim.bendn once esimin 5yillik iliskisi vardi ama hep tokezlemeli gide n sonra biz cikmya karar verdigmzde cok ugrasti bizi koparmak icin yapamadi ve baskasyla evlndi gecen sene ben hamileyken bosanms ve esimi arams helallik almk icin guya esm anlatti ve tekrarlanmams bidaha ozamandn icimde o kizi bi paralamadigm icin bu bir.ama esimi ondan gecmisundn cok kiskanyorum yatyrm kalkyrm bu dusnce faceye girdgmde bakmadan edemyrm resmlrine.esimin beni sevdigi gibi onu sevdigini optugunu elini tuttugunu guldugunu gezdigini dusndkce cildrck gibi oluyorm gogusm sksyor.onu cok seviyorum o yillardaki genclgni bile kiskanyorum.garip bisey bi yandada nasl tansti naptiklarni herseyini ogrenmk istyrmama sormkta istemyrm esmn aklna sokmmak icin.hassasiywtimi anldgi icin beni kiskndrck seyler soyluyor ara ara a ciddi konstgmzda ben ilk sende sevdm sevldm o saplantyms diyor.bide akcayda tansms bunlar mesela akcaya gideblrz o zaman ayni anilari yasarmi gitmk istemyrm ben.offf icim sikiliyor icim kimseye anlatamyorm cok sacma cunku ama kotu durumdaym hemde cok.nasl asicm bunu..

Mrb arkadaslar aslinda belki bu konuyu psikoloji bolumune acmalydm.neden boyle oldm bilmuorum 3yillik ewliyim 8aylik bi kiz var mutluyum seviyor ve seviliyorum.fakat benim sorunum esimin gecmisiyle bu siralar cildrmk uzereyim.bendn once esimin 5yillik iliskisi vardi ama hep tokezlemeli gide n sonra biz cikmya karar verdigmzde cok ugrasti bizi koparmak icin yapamadi ve baskasyla evlndi gecen sene ben hamileyken bosanms ve esimi arams helallik almk icin guya esm anlatti ve tekrarlanmams bidaha ozamandn icimde o kizi bi paralamadigm icin bu bir.ama esimi ondan gecmisundn cok kiskanyorum yatyrm kalkyrm bu dusnce faceye girdgmde bakmadan edemyrm resmlrine.esimin beni sevdigi gibi onu sevdigini optugunu elini tuttugunu guldugunu gezdigini dusndkce cildrck gibi oluyorm gogusm sksyor.onu cok seviyorum o yillardaki genclgni bile kiskanyorum.garip bisey bi yandada nasl tansti naptiklarni herseyini ogrenmk istyrmama sormkta istemyrm esmn aklna sokmmak icin.hassasiywtimi anldgi icin beni kiskndrck seyler soyluyor ara ara a ciddi konstgmzda ben ilk sende sevdm sevldm o saplantyms diyor.bide akcayda tansms bunlar mesela akcaya gideblrz o zaman ayni anilari yasarmi gitmk istemyrm ben.offf icim sikiliyor icim kimseye anlatamyorm cok sacma cunku ama kotu durumdaym hemde cok.nasl asicm bunu..

ne kadar kıskançsınız adı üstünde geçmiş gitmiş,

eşinin şüpheli onu unutamadığına dair davranışları yoksa kafana takman çok manasız.

Ne helalliği istiyor ki kız eşinizi arayıp ölümcül bir hastalığıa mı yakalanmış ki helallik istiyor. Geçmiş adı üstünde geçmişte kalmış adam seninle yeni bir hayat kurmuş Allah bağışlasın bir kızınız vardır.
Sende dertsiz başına dert arama arkadaşım.

Ayni durumu bende yasadim hatta ben bu yuzden kavgalar bile ettim defalarca esimin sucu yokken hemde.har faceye girdigimde baktim sacma sapan dusuncelere daldim her an aklimdaydi onunla yatip onunla kalktim.ewlenirken esimin bekarken kullandigi bi igneyi bile sokmadim ewime hepsini annesine yolladim onunla beraber kullanmistir diye.ama simdi nasil atlattiysam atlattim valla umrumda degil.hatta ewlerimiz karsilikli suan :)) gram takmiyorum gormuyorum bile burda degil.valla esim oyle bi dusunceye girerse beni ve oglunu kaybeder bunu biliyor zaten sanirim bunu atlatmamin en buyuk sebebi ise esime guvenmem oldu.bide kadin cok cirkin ve benden 10 yas buyuk napsin onu allah askina :)))))

Öncelikle alfabemizde sesli harfler var, onları da kullanın lütfen, yazdıklarınız daha kolay anlaşılır. Kıskançlık normal bir duygu her kadın yaşar, ama siz abartmışsınız, olayı yeniden açıp eşinizin aklına düşürmeyin. O sizi seçmiş sizinle evlenmiş. Tabii ki anılar hemen silip atılmaz, ama eşinizin sizinle de binlerce anısı vardır ve eminim o anılar çok daha kıymetlidir. Takmayın bu kadar kafanıza, eşinize de asla söylemeyin bu düşünceleri, konu kapanıp gitmiş, eski defterleri açmanın kimseye faydası dokunmaz...

kadının helallik istemesi saçma ve gereksiz ama eşin kadının bu saçma

çabalarına karşılık vermiyorsa takma dediğim gibi.

olay eşinde bitiyor.

Bu yaziyi ben yazmayip okusaydm sadece. ayni sizn yazdklarinizi yazardm gecms gecmste kaldi dertsz basina dert arama. Ama nu boyle degldi zaten su 2uc haftadr yat kalk bu duyguylaym cok sacma oldugu icnde kimseye anlatamyrm oncesnde yoktu bole bsy bende.sanrm oZguvenm sifrlndi o yuzdn.bide o assaglga nasl haddini bildirmdmozaman

a.e.i.ı.o.ö.u.ü
bunlar dursun burada lazım olunca buradan alıp kullanın lütfen çünkü yazıdan hiçbir şey anlaşılmıyor.

Dokunmatik tlfndan kizm uyurken hizliyazdm ve tlfnumun dokunmatigi pek iyi degil oyuzden bu durum gerceklesti.

Elinde olmadan bunları yapıyorsun anlıyorum seni ama bunu kendin aşman lazım. Geçmişte yaşanan için geleceğini mahvetme arkadaşım ya. Ne gerek var. O kız yarın bir gün yine bulur birini, sende mutlu yuvanı bozduğunla kalırsın. Ne gerek var değil mi? Sonuçta senin eşin, senin yuvan, seni seviyor. Bak dürüstçe sana bunu da anlatmış. ANlatmasa sıkıntı olurdu elbet ama eşin sana dürüstçe bunu söylemiş. Onu pişman etme, yoksa artık senden gizli iş yapar dikkat et.

Bence sizinki kıskançlık falan değil tamamen HASTALIK. :KK20:
Bende sevgilimi kıskanırım ama geçmişinden ötürü değil.
Adı üstünde GEÇ-MİŞ. Geçerken ben yokmuşum olsaymışım başkaları olamazmış :KK70:
Ay ben ne tuhafım ya kendimi nasıl teselli edeceğimi çok iyi biliyorum :KK8::KK53:
Size de öneririm konu sahibesiiii :KK14:

"gençliğini bile kıskanıyorum" ne yahu.. beşik kertmesi yapsalardı keşke sizi.. arkadaşım ciddi takıntı sahibisin, git bir doktora rahatla.. bir ömür böyle geçmez..

Cok sukur benm gectigm durmdan gecip atlatan varmis delirdigimi dusunmeye baslamstim
Esime guvenm sonsuz kendi icimde atlatmaliydm. Vallahi ayni durummus bende o kadndan hemen hemen on yas buyugum sanirim zatende gercekten benden guzel degil bunu yuz kisiye sorsak soyler yani:)ki ben guvenszmdir genelde

Destek almanız lazım.
Kim ne dese boş.
Psikoloğa gidin. Geçmişte, ailenizde ve okulda, arkadaş çevresinde muhtemelen sevgi halkası dışında kaldınız ya da kaldiginizi sanıyorsunuz. Şimdi de o halka esiniz ve onun eski sevgilisi. Gene disardasiniz. Hayalinizde sizin hic yasamadiginiz, kim bilir ne güzel duygular atfediyorsunuz o halkanın içinde yaşananlara.
Yardım alın. Hem geçmişin hem şu anın zehrini atarsınız böylece.

eh madem telefondan kaynaklı bir durum dedim okumaya çalıştım.
olay şu ki, siz kendi kendinize zehir ediyorsunuz her şeyi.
kadın hadsizidir arayabilir, iş eşinizde biter.
sizin yanınızdaysa sizindir.
ayrıca ben güzel mi değilim o daha mı güzel vs boş düşünceler.
çok altından kalkamayacak durumdaysanız bir doktora görünün.
kadın bu işi bitirmez belki ama kıskançlık mahveder ilişkinizi.

bu arada kadın neden bu kadar takıntılı ayrımaya çalışmalar filan. onlar ayrılmamışken mi siz başlamıştınız. intikam almaya çalışıyor olabilir mi?

Canim benim seni çok iyi anlıyorum. 3 yildir bir birlikteligim var. Sevdicegimin benden önce deliler gibi sevdiği ve çokuzun suren bir ilişkisi olmuş. Kiz bunu yakin bir arkadaşı ile aldatmis ama hala onu sevmeye ve peşinde koşmaya devam etmis. İlk cikmaya basladigimizda facebookunda mesajlarina bakiyordum tanidik tanimadik herkese o kizi anlatmis. Buna deli gibi asik başka bir kiza bile ben ondan baskasini Sevemem umutlanma falan yazmis kizda buna sana o kizi unutturacak kizi alnindan operim falan demis
ve bunlar sadece benle cikmadan birkaç hafta öncesine aitti. Bunlara şahit olunca aylar boyunca beni sevdiğine inanamadim. Hep bir delil aradim kafayi yedim gece uykular uyuyamadim. Sevgilim her defasında bana gerçekten aşık olduğunu söyledi ama inanamadim. En çok neyini sevmiştir, niye sevmiştir elini nasil tutmuştur gibi garip dusuncelelrle boguluyordum. Tek kavgamiz buydu o bana askini ispat etmeye calisiyor ben inanmiyor huzursuzluk cikariyordum. Ama zamanla gerçekten emin oldum bana aşık ve geçmişini silip atmis.Hatta kiz İstanbullu hep istanbula ggidermiş onun için ama bu yaz gogsumu gere gere İstanbula geziye ggittik çok da eglendik. Ha arada hala aklima gelir kiskanirim ama o da benim psikopatligim :p Sen neden emin olamiyorsun eşinin sevgisinden peki ?

Pardonda bu nedir yani hastasn falan herseyn bi adabi var neden duzgun yazamadgmida acikladm bi yandan kizim uyurken hizli yazaym dedim uyandi hizli hizli tlaya calstm ustelik tlfnumunda doknmtgi iyi olmdgi icin oldu
.son yazam arkada ne guzel yazms destek al diye ayni seyi soyluyor fakat soylemk var soylemek var

Ben evli değilim fakat uzun süreli br ilişkim var.. İnanın sizi çok iyi anlıyrum bende ne zaman faceye girsem eski kız arkadaşına bakardım halada bakıyorum. Önceden baktıkça sürekli kalbim sıkışır eder soru sorardım sürekli ve birgün beni karşısına alıp dedi ki " benimle mutlu olmak istiyorsan, ne kendi geçmişini nede benim geçmişimi, geleceğimize taşıma " dedi.. Ben şimdi baksam bile dayanamayıp, asla ona bununla alakalı bir şey söylemıyorum .. Çok buyuk problem aslında kendımıze yapıyoruz. Sonuçta geçmişle yaşamak istese, geleceğinde siz olmazdınız..

X