nasıl ayarlayabilirim

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.610
22.480
merhabalar günaydın herkese : )

ben sınava hazırlanıyorum (eylüldeki yds'ye) aynı zamanda da staj yapıyorum. Stajım sabah 9 akşam 15.30-16.00 arası geldiğimde başlıyorum 4 saat falan ancak çalışabiliyorum ama daha fazla çalışmam gerekiyor 10.30 gibi falan yoruluyorum uykum geliyor zamanı nasıl ayarlayabilirim önerisi olan var mı ?

Gider gitmez başlama.. Biraz dinlen, hatta uyu, belki daha uzun sure ayakta kalırsın.. 22:30 erken bi saat zira..

22.30 erken bir saat canım en azından gece 24.00 e kadar ayakta kalabilsen tabi dinç olmak şartıyla daha verimli çalışabilirdin. bu aralar vitamin takviyesi yap kendine akşamda uykunu açabilecek şeyler içebilirsin.. ben mesela bulaşıkları topluyorum elim suya değince uykum açılıyor.. yada bir kahve içebilirsin..

yds ye çalışan bir grup arkadaşım vardı ve onun gittiği dersanedeki herkesin sürekli çalıştıklarını anlatırdı. kendide çok çalıştı ve iyi bir puan almıştı.. herkesin sen uyurken çalıştığını ve yol aldığını daha fazla soru çözdüğünü düşün bence uykun kaçar. :KK50:

Erken kalkarak. Ben 22.30-23.00 gibi yatıp 5.30 gibi kalkıyorum (Tabii bazen biraz oynuyor ama genelde bu). Bir süredir böyle, vücut da alıştığı için saat bile kurmuyorum. Gayet dinç oluyorum ayrıca. Sabah çalışmak için ideal saatler.

Erken kalkarak. Ben 22.30-23.00 gibi yatıp 5.30 gibi kalkıyorum (Tabii bazen biraz oynuyor ama genelde bu). Bir süredir böyle, vücut da alıştığı için saat bile kurmuyorum. Gayet dinç oluyorum ayrıca. Sabah çalışmak için ideal saatler.

bu sabah öyle yapayım dedim alarmı duymamışim riske giriyor yani malesef benim icin

X