Nasıl azimli ve sabırlı olabilirim?

Paul Stanley

CatMan
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
926
709
33
29
Merhabalar...Kilo problemim olduğu için doktora gittim diyet listesi yazdı ama bir türlü uyamıyorum buna!bir hafta iki hafta sonra ya sinirlenip bırakıyorum ya da kopukluk oluyor..Yani hep yarı yoldan dönüyorum.Şu an 85 kiloyum ve sağlığımı kötü etkiliyor.Daha önce kilolu olup kilo vermiş olanlar acaba nasıl disiplin kazanıp sabrettiniz banada yardımcı olur musunuz?

liste başlangıç için zorlar

günlük yeme alışkanlığını çıkarıp ona uyarlama mı yaptı

matbu liste mi verdi

kendini tanı ne yiyorsun neye dayanamıyorsun belirle

öğün saatlerini vs düzenle

15 kg verdim sendne az kilom vardı akşam yemek yemeğini 6 da yedim 7 den sonra meyve dahi yemedim

ekmek vs yemiyorum; o dönem pilav vs de yemedim

ama bu kilo 6 ayda falan gitti belki daha uzun ilk başta hızlı sonra yavaş

yaşın ve günlük hareket potansiyelin de önemli tabii

Bazı testler yaptı kilom boyum falan sonra öylesine bir liste verdi.19 yaşındayım.yürümeyi çok severim.sabahları otobüse binmek için genel durağa bayağı yürürüm,hızlıda yürürüm.ama çok sabırsızım

Aslında bikaç kilo verene kadar sabretseniz sonra zaten kilo vermiş olmanın keyifli azmi otomatik yükleniyor beynine. Hele biraz o karnındaki şişlik inmeye başlasın zaten bırakmayı siz kendiniz istemiyorsunuz. Ben iki sene önce 17 kg verdim. Ama defalarca bozup bozup başladım diyeti bozunca daha da agresif oldum ama yemekten de kendimi alamiyordum yiyince de mutsuz ve pişman oluyordum. tak etti kafama 3 hafta bozmadım 6 kg verince dışarıdan da belli olmaya başladı görenler ne güzel zayiflamissin deyince bi azim geldi bi heveslendim devam ettim. Bikaç kg verene kadar sabır diyorum sonrası geliyor. Kolay gelsin:)

Çok sağolun :) umarım bende bu sefer bozmam.

Zayıf olduğunuz bir dönem varsa, fotosu varsa asın onları sağa sola.
İçinizin gittiği bir kıyafet alın küçük beden, gözünüzün önünde olsun.

Zayıf olduğunuz bir dönem varsa, fotosu varsa asın onları sağa sola.
İçinizin gittiği bir kıyafet alın küçük beden, gözünüzün önünde olsun.
Öyle bir pantolonum var.malesef zayıf olduğum bir dönem olmadı hiç.şişko geldim şişko gitmeyeceğim.teşekkür ederim :)

Öyle bir pantolonum var.malesef zayıf olduğum bir dönem olmadı hiç.şişko geldim şişko gitmeyeceğim.teşekkür ederim :)
Bunu söyleyin ve başlayın. Bende şu anda diyet yapıyorum. Bende sizin gibi hep şişmandım ama biz gün canıma tak demişti 4 sene önce. Bir başladım ilk 4 gün tartılmadım sonra diyet yaptım 2 kilo gitmiş. Yine aynı devam ettim hafta bitince 3 kilo vermiâtim derken 93 kilo ile başlayıp 72 ile bitirmiştim. Aradan yıllar geçti çalışıyordum ara verdim sınav şu bu şimdi yine kiloluyum ama o günleri düşünüp başladım. Yine yaparım zor değil. 4- 5 ay disiplin. Bitttiiıii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…