Nasıl bakılır ki ?

İnan’ın,eğer alacağını bilseydim kesinlikle alma derdim.Geri çevirsem eve götürecekti büyük ihtimal,ondan daha iyi bakabileceğimi düşündüğüm için kabul ettim.Tuvalet sorunu olmasaydı bir gün bile balkonda tutmazdım ama işte tuvalet büyük bir sıkıntı..

Harikasınız.. Hayvan bi heves değildir bi hediye de olamaz. Bakamayacaksaniz almayın ayrıca hayvan satın alipda petshoplarin işini artırmayın yahu!!
Hayvana işkence yapacam demedim ki.Haberim yoktu alacağından olsaydı alma derdim ama daha 40 günlük hayvanı dışarı da salamazdım en azından biraz büyüyene kadar bakmak istiyorum.Daha iki gündür Benimle ve doğal olarak en iyi şekilde nasıl bakarım diye araştırıyorum.

Balkon açık ama yaz kış hiç güneş görmüyor.Yarın kafes almayı düşünüyorum.Haberim olsaydı alma derdim kesinlikle.

Teşekkür ederim,araştırıyorum.

Tavşan kafesi ne ya. Bu ne vahşet. Yazık hayvanlara. Kedi köpegi kuşu hapsettik şimdi tavşanda mı.bahçesiz eviniz yoksa hiç bir hayvanı evlere hapisetmeyin. Çok yazık. Hemde hijyenik degil.
Balkonda duruyor şuan kafesi yok.bahçeli evi olan güvenli bir tanıdık arıyorum zaten.
teşekkür ederim.Peki tuvalet eğitimi aldıktan sonra tuvaletini her zaman aynı yerde mi yapıyor ?

Son düzenleme:
evet haklısınız.O yüzden ağzı açık bir sepette duruyor şuan.İstediğinde çıkıp balkonu gezsin diye.Evi Bahçeli güvenli birini bulmadan balkonda en iyi şartlarda bakmaya çalışacam artık,yapacak bişey yok :)

Bu hayvan hediye eden insanları anlamam gerçekten imkansız! Ona birisi öğretmeli canılılar oyuncak değildir. Hediye edilmez. Alınıp-satılmaz. Canı sıkılınca sokağa atılmaz.
Hayvanın hediye edilemeyeceğini düşünmekte hata etmiş ama ben canım sıkılınca sokağa atacak kadar vicdansız değilim Merak etmeyin..

Ben varım. Evde 1 ay kadar bakmıştık. Kıştı balkona da koymamıştık. Evin içinde bir kutuda baktık. Kutunun tabanına bir gazete serdik bi tarafina kırpılmış gazete kagidi koyup orayi koklatip kedi kopek gibi oraya yapmasini ogretmeye çalışmıştım. Nadiren diger tarafa yapıyordu. Evde de gezinirdi ama diger türlü kuida degil de peteğin altina uzanırdı ara sıra alip kutuya koyar kakasini yapmasini beklerdik. Cok zor okuyor bakimi
Ha bir de kakasını yiyor.

Balkonda duruyor şuan kafesi yok.bahçeli evi olan güvenli bir tanıdık arıyorum zaten.

teşekkür ederim.Peki tuvalet eğitimi aldıktan sonra tuvaletini her zaman aynı yerde mi yapıyor ?
Evet hep oraya yapıyor, başka odadan kabının olduğu odaya koşturup tuvaletini yapıyor yani öğreniyor, sadece tavşanlar kolay sinir olabilen hayvanlar sinirlendiklerinde küçüğünü salıyorlar, korktuysa da büyüğünü salıyor, zamanla tepkilerini çözüceksinizdir sizde

Tavşanlar evcil değiller malesef. Hediye olarak hayvan alınması çok kötü bir durum. Tavşanın evde bakıldığını hiç duymadım ben. Bahçesi olan bir tanıdığımın tavşanı vardı her gün çıkarıp yanında oturuyordu.

ben iki ay baktım. bir yakınımız almış sırf kaşınıyor diye geri istememiş. ben aldım. veterinere götürdüm. bana geldiğinde minicik olan tavşan iki ay içinde kocaman oldu. odamda bakıyodum geceleri yuvadan çıkmaya kapıyı açmaya çalışıyordu baya gürültü yapıyodu bebek bakıyormuşum gibi her gece uyanıp çıkarıp gezmesini sağlıyodum koku içinde her gün yuvayı temizliyor yeni talaş koyuyordum pek kokmuyordu ama sonra burda tavşanların olduğu bir park vardı oraya bırakmak zorunda kaldım ne oldu ne yaptı bilmiyorum hala bazen düşünürüm tavşanıma ne oldu diye

hehe ben besledımbende yavruyken aldım hatta yasamaz bu çok kucuk dedıler 4yıl yasadı ama kemırılmedık yer kalmadı cok pislik yapıyor evet boş alanınız varsa bakarsınız yoksa zor

evde bakılacak en son hayvandan biri tavşan.kuzenime doğum gününde gelmişti , her yere tuvaletini yaptı, eve kemirmediği şey kalmadı koltuktan perdeye her şeyi attılar, en son buzdolabının kabloları feci haldeydi bir sabah sonra hemen götürüp bir tanıdığın çiftliğine saldılar.elini bacağını da dişlerdi hep.görünüşü aşırı sevimli ama çok yabani bir hayvan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…