Nasıl bakımlı olucam ben yaa delircem artık kızlar yardımcı olur musunuz ??

meloo_07

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
59
10
8
merhaba kızlar ben antalyalıyım fakat alanyada yasıyorum 22 yasındayım 3 yıllık evliyim . eltim çok güzel çooookkk bakımlı yani acele biyere de gidilcek olsa full makyaj saçlar düz parfüm kokusu buram buram ben saatlerce uğraşşam öyle o havayı veremiyorum. mesela bi pazar kayınvalidegile kahvaltıya gidicek oluyoruz hep beraber bi geliyo sanki çarşıya gidiyo tayt tişört hafif allık rimel saçlar hep dağınık toplu zaten ben 2 saatte çıkamyorum baksan yataktan yeni kalkmıs gibiyimmmm ve eşimde bu konudan dolayı uyarıyo beni kendine bak filan diye hiç makyaj yapmak istemiyorum çünkü yüzümü aldırıyorum ve 1 hafta demeden cıkıyo kendime bakamıyorum öle alımlı filan olamyrum bi düğüne gidilcek napsam çok güzel olamıyorum aynı yaştayız aynı boydayz ikimizde beyaz tenliyiz sadece onun basenleri var ve kız bunu bile güzel gözsteriyo yaaa ((((

Ay ne guzel valla ben bile imrendim ya
Canim guzel gorunmenin en onemli sarti saglikli olmak bence spor yap cildi bile parliyor insanin o zaman ne yapsan guzel gorunuyorsun
Aksatma yuruyus yap ve iyi beslen derim

sürekli pür makyaj gezmenize tabi ki gerek yok ama madem siz rahatsızsınız bu durumdan ve eşiniz de istiyor bakımlı olmanızı azıcık uğraşın.
bir kere yaşınız çoook güzel en güzel çağlar. saçlarınızın tipine göre bir alışkanlık edinin. kısa kullanıyorsanız sürekli zamanında kesimini yaptırın. uzunsa topuzlar, örgüler öğrenin netten hayat kurtarıyor valla.
kıyafetleriniz her zaman uyumlu ve şık olsun. çok pahalı değil artık giyinmek.
allığınız, rimeliniz, kaleminiz olsun hep yüzünüzde. makyaj istemiyorum yüzümü aldırıyorum ne demek anlayamadım ama kıl sorununuz var ise yüzünüzde lazer yaptırabilirsiniz.

sabah erken kalkacaksın ve önce pijamalar çıkacak sanki bir yere gidiyormuş gibi giyineceksin...hafif makyajını yaparsın saçlarını da...hazırsın işte...evi bilmem ne götürsün ama sen önce kendine bakarsın...

bu durum içten gelen birşey biraz da ruh haline bağlı ama sakın aile arasında adını bakımsıza çıkartma ömür boyu seninle gider bu durum. herkes süs püs olacak değil onemli olan temizdüzenli olmak mis gibi kokmaktır.

canlarımmmm naparsam yapym olmuyo eltim önümde olduğu için onu örnek veriyorum ama bu bide çoçuk doğurdu 4 yaşında kızı var ama hiç çocuğu yok genç kız gibi eşiyle kavga ediyo belki dayak yiyo ama kıyafet almaktan vazgeçmiyo dolu kıyafeti var ama hala alıyo kavga dövüş gizli gizli alıyo yani ama ben eşim para yok dedi mi kavga olmasın benden soğumasın diye tamam deyip oturuyorum kendimde çalışıyorum bu arada ama giycek hiçbirşeyim yokkk ve alamıyorumda eşim almadığı için..

zaten eşimin gözünde o kunuma düştüm.. bak o ne giymiş kendine baksana onunla alışverişe çık diyoo

yüzümü aldırıyorum dediğiniz;ağda ile tüyleri mi aldırıyosunuz?
öyle ise yapmayın yazıktır cildinize..epilasyona gidin lütfen..
ayrıca herkesin havası farklıdır,kendine güvenen insan bi rimel bi allıkla,tayla tshirtle de şahane görünür...olay içte bitiyor..o havayı yakalamakta..
kendine güveninizi getirmek için,epilasyona gidin,kıyafet tarzı değiştirin mesela..cilt bakımı yapın,saç rengi değiştirin vsss o kadar çok şey var ki yapılabilecek..

eltimin evini pislik götürüyo daha ya 3 ya 4 kez temiz bulup gitmişizdir ama sokağa çıktında manken gibi zannedersin herşey tertemiz iyi hayatında ben gece 11lere kadar ev temizlicem diye çatlıyorum duşa giri zor yatyrum değilki saç düzleştircemdeee maşa yapcamdaaa o bide çocuk bakıyo işten geliyo evet evini pislik gtürüyo ama her duştan sonra maşa yada düzleştricisini yapar gece 4 olsun gene yapar her sabah çok yoğun makyajını yapar bende şuan ruj bile yok bide böle düşündükce yapsamda yakışmıcak gibi hissediyorumm

hem size bakımlı ol diyor hem kıyafet parası vermiyor. şaka gibi. siz çalışıyorsanız eşinizden neden izin istiyorsunuz ki? çalışmamızın amacı ekonomik açıdan bağımsız olmak,eşten para istememek değil mi? önce bu konuları çözmeniz lazım.

bu arada eltiniz aman amann bakımlı bile gelmedi bana. ama siz kendinize çekidüzen vermelisiniz. makyaj yapmayı sevmiyorum yüzüm hemen çıkıyor falan demek çok garip. yüzünüzdeki tüylerle mi geziyosunuz? bence eşiniz ondan para istediğiniz için değil bu sebebplerden dolayı sizden soğuyabilir.

kendinizi devamlı eltiyle kıyaslamaktan vazgeçin öncelikle..
kendinizi de zavallı gibi grmeyin de göstermeyin de...çalışıyorsunuz bir de..nette 30-40tl ye şahan ekıyafetler var..bunu için eşinizden izne gerek yok heralde..maaş kartınız eşinizde değilse tabii..

Kiyaslamasi çok kötü eşinin. Ben olsam daha da hırs yaparım. Benim de eltim çok bakımlı, çok kıyafeti var ama ben de hep farklı şeyler almaya gayret ederim, temizligime dikkat ederim, özellikle kayınvalideme, el time gidecekken daha bir güzel görünmeye cabalarim.

epilasyon düşünüyorum biyer ile görüştüm 10 gün sonraya randevu aldımm :)

eşiniz de evinizin temizliğine aşık zaten değil mi:):)kendi hatalrınızın farkındasınız aslında ,biz ne diyelim ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…