kızlar benim bu seferde takıntılarım başladı .ya elimi yıkıyorum "yıkadım mı acaba" diye yeniden yıkıyorum.sonra çamaşır yıkadım geçen de "acaba o çamaşırı yıkadım mı" haydi pis pis giydiysem diye içimden geçti.bunlar örnekler daha pek çok oluyor.yıkadığımı hatırlıyorum ama tekrar aynı şeyi yine söylüyorum "acaba mı" diye..bu herşey için geçerli.okula gideceğim odamı topluyorum bilgisayarı kapatıyorum,neredeyse bilgisayara bakmaktan gidemiyorum.ben bu bilgisayarı kapattım mı hadi kapatmadıysam.evden çıkarım kapıyı kilitledim mi acaba??..off kızlar benim ne yapmam lazım yardımcı olun şimdiden teşekkürler.
kızlar benim bu seferde takıntılarım başladı .ya elimi yıkıyorum "yıkadım mı acaba" diye yeniden yıkıyorum.sonra çamaşır yıkadım geçen de "acaba o çamaşırı yıkadım mı" haydi pis pis giydiysem diye içimden geçti.bunlar örnekler daha pek çok oluyor.yıkadığımı hatırlıyorum ama tekrar aynı şeyi yine söylüyorum "acaba mı" diye..bu herşey için geçerli.okula gideceğim odamı topluyorum bilgisayarı kapatıyorum,neredeyse bilgisayara bakmaktan gidemiyorum.ben bu bilgisayarı kapattım mı hadi kapatmadıysam.evden çıkarım kapıyı kilitledim mi acaba??..off kızlar benim ne yapmam lazım yardımcı olun şimdiden teşekkürler.
Takıntı için şöyle bir tedavi yöntemi de var. Bu düşünceler her aklına geldiğinde trafikteki "DUR" işareti misali kendini durdurup bu düşüncelerden uzaklaştırıyorsun, ilk başlarda çok yorar ama zamanla beyin buna şartlanıyor ve bu düşünceler başına üşüşmüyor en azından. Ama tabii stresten vs. den de uzak durman lazım, bu gibi şeyler bu hastalığın baş düşmanı gibi.
takıntı değil unutkanlık başlamış hemen bir nöroloji uzmanına görünün derim bnm babamda öyle bizde takıntı sanardık ama unutkanlıkmış maalesef yıkadığı elini dönüp bir dha yıkıyordu... sonçta elinizi yıkadınız şöyle bir bakarsınız koklarsınız yeni yıkanmış el sabun kokar gidip tekrar yıkamanın anlamı yk ya da ne bileyimg iydiğiniz kıyafetın temiz olduğunu göryorsunz olmadı koklarsınız yni bu kdr büyütmeyin bnce zihninzde bnde de oluyor bazn ama işte adı unutkanlık bence bunun .. acabaları aklınızdan çıkarın bnce
doğru diyorsun ama biraz stresliyim galiba aile içinde çok şey düşünüyorum,çok şey kafamı yoruyor annemde böyle sanırım onunda etkisi olabilir teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?