- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Evet hanımlar bu durumla nasıl başa çıktınız? Tabi ki herkes başarılı olacak diye bir şey yok, sınav bunun icin var, hak etmedim demek ki ama cok üzüldüm hem de çok. Ailem beni yoklukta boşuna kpss dershanesine gönderdi, boşuna ben okuldan, stajdan yorgun oldugum halde koşa koşa dershaneye gittim gibi hissediyorum. Yeterince çalışmadığımı da kabul ediyorum ama işte.. 2 gündür çok üzgünüm. Gk-gy-eğitim bilimleri puanım 83ken oabt 74e düşürmüş. Nasıl toparlanip yeniden hazırlanacağım bu moralle siz bu süreçle nasıl başa çıktınız? Sağolun şimdiden..
Canım benim ilk girişte başarılı olamayabilirsin ama bir daha dene bir daha dene mesela edishon ampulün icadini defalarca denemiş sonunda başarılı olmuşEvet hanımlar bu durumla nasıl başa çıktınız? Tabi ki herkes başarılı olacak diye bir şey yok, sınav bunun icin var, hak etmedim demek ki ama cok üzüldüm hem de çok. Ailem beni yoklukta boşuna kpss dershanesine gönderdi, boşuna ben okuldan, stajdan yorgun oldugum halde koşa koşa dershaneye gittim gibi hissediyorum. Yeterince çalışmadığımı da kabul ediyorum ama işte.. 2 gündür çok üzgünüm. Gk-gy-eğitim bilimleri puanım 83ken oabt 74e düşürmüş. Nasıl toparlanip yeniden hazırlanacağım bu moralle siz bu süreçle nasıl başa çıktınız? Sağolun şimdiden..
Puanim bölümüm icin cok yetersiz kaldi. Azim yapamiyorum yenilmiş gibi hissediyorumBölümün ne? Bence puanın fena değil (bölümüne göre de değişir tabii), bu yaşadıklarından ders çıkarır da daha kendine uygun şekilde çalışabilirsen iyi olur bence. Ama dediğim gibi puanın da fena değil.
Bir daha denerken psikoloji daha da çöküyor gibi düşünüyorum uzgunum bayağıCanım benim ilk girişte başarılı olamayabilirsin ama bir daha dene bir daha dene mesela edishon ampulün icadini defalarca denemiş sonunda başarılı olmuş
Bir daha denerken psikoloji daha da çöküyor gibi düşünüyorum uzgunum bayağıcok sagolun..
Al benden de o kadar bir sene için de gücüm yokEvet hanımlar bu durumla nasıl başa çıktınız? Tabi ki herkes başarılı olacak diye bir şey yok, sınav bunun icin var, hak etmedim demek ki ama cok üzüldüm hem de çok. Ailem beni yoklukta boşuna kpss dershanesine gönderdi, boşuna ben okuldan, stajdan yorgun oldugum halde koşa koşa dershaneye gittim gibi hissediyorum. Yeterince çalışmadığımı da kabul ediyorum ama işte.. 2 gündür çok üzgünüm. Gk-gy-eğitim bilimleri puanım 83ken oabt 74e düşürmüş. Nasıl toparlanip yeniden hazırlanacağım bu moralle siz bu süreçle nasıl başa çıktınız? Sağolun şimdiden..
Merhaba ben de öğretmenim. Beş yıl mücadele verdikten sonra atandım. Ama bu beş yıl boyunca bırakın konu komşuyu ailem bile bana destek olmadı sürekli başkalarıyla kıyasladılar ki düşük puan da almıyordum Türkçe öğretmeniyim.hiç dershaneye gitmedim bu beş yıl içinde ücretli öğretmenlik yaptım devamlı aynı zamanda yüksek lisansımı bitirdim yanımda kimse yoktu. Çok isyan ettiğim üzüldüğüm ağladığım gecelerim vardı..bir tek Allah bilir. Üstelik İstanbul’a atandım, şube müdürleri bile bana Şırnak olur senin diyorlardı..çok dua ettim, bir gecem duasız geçmedi, teheccüt namazı kıldım hep..Evet hanımlar bu durumla nasıl başa çıktınız? Tabi ki herkes başarılı olacak diye bir şey yok, sınav bunun icin var, hak etmedim demek ki ama cok üzüldüm hem de çok. Ailem beni yoklukta boşuna kpss dershanesine gönderdi, boşuna ben okuldan, stajdan yorgun oldugum halde koşa koşa dershaneye gittim gibi hissediyorum. Yeterince çalışmadığımı da kabul ediyorum ama işte.. 2 gündür çok üzgünüm. Gk-gy-eğitim bilimleri puanım 83ken oabt 74e düşürmüş. Nasıl toparlanip yeniden hazırlanacağım bu moralle siz bu süreçle nasıl başa çıktınız? Sağolun şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?