• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl başarıcam :(

hande17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
21
0
36
35
Şanlıurfa
Bugün psikiyatriste gittim kızlar gittim gitmesinede ağlamaktan derdimi anlatamadım ilk söyliyeceğim anksiyete bozukluğu panik atak hastası olduğum için hayatım zindan :(
Korkularım yzünden ne yapacağımı şaşırdım panik atak nöbeti geldiğinde neler yaşadığımı bir allah bir ben biliyorum beni en iyi anlayan annem çünkü kendiside bu psikolojik hastalık ile ilgili tedavi gördü bir yerim ağrısı kendimi en kötüye vurmadan edemiyorum.
Her kötü hastalığın belirtilerini okusam direktmen kendimde görüyorum.Delirme korkusuda çabası daha 17 yaşındayım ama neler yaşıyorum midem bulanıyor kalbim çarpıyor nefes alamıyorum bu yüzden sırf bu korkularım yzünden gece 3'te hastaneye gittim
Allah benim gibi yaşayanlara yardım etsin

Daha cok kücüksün canim ya, neler yasadinda böyle oldu.
Tedavini aksatma, Allah yardimcin olsun.

Bugün psikiyatriste gittim kızlar gittim gitmesinede ağlamaktan derdimi anlatamadım ilk söyliyeceğim anksiyete bozukluğu panik atak hastası olduğum için hayatım zindan :(
Korkularım yzünden ne yapacağımı şaşırdım panik atak nöbeti geldiğinde neler yaşadığımı bir allah bir ben biliyorum beni en iyi anlayan annem çünkü kendiside bu psikolojik hastalık ile ilgili tedavi gördü bir yerim ağrısı kendimi en kötüye vurmadan edemiyorum.
Her kötü hastalığın belirtilerini okusam direktmen kendimde görüyorum.Delirme korkusuda çabası daha 17 yaşındayım ama neler yaşıyorum midem bulanıyor kalbim çarpıyor nefes alamıyorum bu yüzden sırf bu korkularım yzünden gece 3'te hastaneye gittim
Allah benim gibi yaşayanlara yardım etsin

Bendede 17 yasinda basladi hatta daha once vardida 17 yasinda siddetlendi. 33 yasindayim donem donem nuksediyor. Allah cumlemize sifa versin.

Canım, acil şifalar, tüm aynı dertten muzdarip arkadaşlara da inşallah. Ne denir bilemedim, ama mümkün olduğu kadar böyle hastalık belirtileri falan okuma, yanında anlatanlar olursa ortamdan ayrıl. Çok gençsin, acaba sürekli bişeylerle meşgul olsan, durup kendini dinlemen azalmaz mı? Okulun sınavların yok mu senin bu aralar?

Rabbim dilemeden bir yaprak düşmez, O'nu tanımak, tevekkül etmeyi de öğrenmek lazım.

Çok gecmiş olsun fiziki hastalıklardan daha kötüsüdür zihinsel olarak çöküntü yasanan hastalıklar.. Benım teyzemde panik atak hastası ve sürekli ilac iciyor ilac icmediginde kendini kötü hissediyo artık alıskanlıkmı oluyo yoksa gercektenmı yarıyor bilemiyorum ama sizde ilac kullanmalısınız belki de yaşınız gereği vermezler .. o ilacın yaptıgı sey herseye nötr oluyo yanı aglamak üzülmek denen bisey yok eglenceli bir şekilde hayatına devam ediyo umarım sizde başarırsınız :34:

Back
X