Nasil basedebilirim?

Bence farklı uğraşlar bulmaya çalış sonuçta sırf hayatında bırı yok dıye tanımadığı Kişiler ile tanışıp Sonra çok daha fazla üzülenler var, mutluluğun kaynağını erkek dıye düşünmemek gerek , eger kı paranızı kazanan bırı ısenız ben sıze yurt dişi turu onerırım yahut Ege Karadeniz turu

Hayırlısını iste önce biri olur sana çektirmediği eziyet kalmazsa yalnızlığı mumla ararsın sonra

Bacım kocanın koca derdi oluyor bide güzel bi kocatiyor. Cicim ayından sonra sıçım ayları fena geçiyor. Çalışıyorsan ye iç gez toz hayatının tadını çıkar Allahıni seversen. Herşey nasip kısmet boşluk doldursun diye hayatına birini alma

Kizlar yine hayatimda biri yok diye uzuluyorum kriz gibi bir sey bu. Bu durumla nasil basedebilirim?
kendine bi hobi edin.. Sevdiğin kurs fln yokmu? hangi dalda okuduysan kendini geliştir dil eğitimi fln, spora kafaya tak .. hem böle anlarda kurslarda aradıgın kişi karşına çıkar belki. . kendni dinleme. . faydalı seylere odaklan..

yaşınız kaç, işiniz var mı, eğitim durumunuz ne
yalnız olmak evli ve yalnız olmaktan çok daha iyidir :cool:

Kriz geçirecek kadar mı ya iyi biri çıkar inşallah dua et

hayatında biri yoksa yok ne gerek var böyle şeyi dert etmeye saçma bence..belki de hayatında biri olsa daha çok üzülecektin nereden bilebilirsin ki :)

Back
X