Nasıl ben suçlu oldum hayret ediyorum...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Görümcemin eşi askere gidecek bir iki güne.Eşime bir haftadır git gör harçlık ver diyorum.İnanın son paramı verdim ona versin diye çok birşey değil.Yok görümcemin kocası onu bayram seyran bilmez aramaz hal hatır sormazmış falan bugün artık dedim ben ailene karşı birşeyi yap dediğimde ben engelim diye düşünmesinler diye söylüyorum başka bir niyetim yok çünkü bu şekilde denk gelirimde konuşurlarsa hoş şeyler yaşamayabilir.Laf dalaşına girmek tartışmak falan istemiyorum onlarla çünkü aramızdaki farklılığın farkındayım daha fazla olumsuzluk yaşamak istemiyorum.Görümcemin kocasının bir kötülüğünüde görmedim sağ salim gider gelir inşallah.Bir haftadır eşime bunu söylediğim için beni suçladı bir giderim bir gitmem dedi insanlık için dedim ben bunu anlayamaz mı bir insan

Ne olmasini istiyorsunuz? Buaraya konuyu neden actiniz? Gercekten anlayamadim ben esinizin ailesiyle gorusmemesin denmi sikayetcisiniz ?? Sizi neden suclu bulacaklar? Iyi yapmisiniz harclik falan..taktir mi gormek istiyrsunuz??
Bana laf edilmesin diye gitmesini istiyorum bizde adettir gidene harçlık verilir

Back
X