Nasıl besleniyoruz?

TomrisHatun

Umay bebeği bekliyor.
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
663
560
158
37
Güzel anneler, heyecanla bebeğimizi beklerken sağlıklı olduğunu duyduğumuz her şeyi yemeye çalışıyoruz hepimiz.

Ben ki sütÜn yanından geçmeyen insan her gün süt içer oldum. Kalsiyum eksiliğini bu aylarda özellikle hissediyormuş hamile anneler hatta bir çok tanıdığımın hamilelikte dişi çürüdü ya da döküldü.

Sizlere tavsiyem yoğurt peynir ve sütü demir hapı aldığımız saatlarden iki saat önce ya da iki saat sonra kararında tüketmemiz. Ama nasıl? Bebeğimiz için en sağlıklı yolu bunları kendimizin yapması.

Sütü kaynatıp içine tuz atıp kesik yapabilir bunu süzdükten sonra içine sevdiğiniz sebzleri doğrayarak sabahları yiyebilirsiniz.

Yoğurdu da lütfen kendiniz yapın yarım saatinizi almayacaktır. inanın çok kolay yapanlar bilir, bilmeyenler içinse dilerseniz en güzel tarifi ve püf noktasını verebilirim bunu alışkanlık haline şimdiden getirip ileride bebeğinize de sağlıklı bir yoğurt yedirmiş olursunuz. Ek gıdaya geçişte inşallah artırdığınız kendi sütünüzle yoğurt yapar bebeğinizi beslersiniz.

Biliyorum hepimiz hamileyiz ve canımız olmadık şeyler çekebiliyor. O yüzden buraya yemeniz gereken yemek tarifleri yazmak istemiyorum her ne kadar sizinle paylaşmak istesem de soran olursa mesaj ile yollayabilirim. Önce kendinize çok iyi bakın bebeğe zaten bakacağız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…