• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bi eş olmalıyım? :(

neden korkarsak o korktuğumuz başımıza gelir kendimize çekeriz ben aldatılmaktan korktum hep sonunda eşim beni aldattı boşandım korkma o duygularını yen ne düşünürsek onu yaşarız buna inan.... başkalarının ne dediğini önemseme bundan dolayı eşini suçlama umursama tepki verme onlara bir süre sonra onlarda vazgeçecekler. Dışardan konuşması ne kolay diyeceksin evet ama bu kadar tecrübe bana bir çok şey öğretti başkalarında deneyimlerinden ders almalıyız sevgiler...

haklısın qaliba insan ne dusunurse basına o qeliyo...benim insanlara karsı asırı quvensizliğim var.bu da biraz babasız buyumekten sanırım kısaca annemden de babamdan da bi igi quven qoremedim bu yasıma kadar.eşim benm herseyim onu da herkes qbi kaybedersem ki o da herkes qbi olursa tam bi umutsuz olucam.cok ustune qittim onun.zamanla olucak qaliba sabırlı olucam artık kendimle yuzlestim hatamı kabul ettim sizlerden destek istedim bu yuzden cok tesekkur ederim...

uc dort qundur hic biseyine laf soylemiyorum sinirlensem de bsy demiyorum.yavas yavas duzelirim umarım.sadece bu dusunceler neden aklıma qirip duruyo bilmiyorum bosyere dediqin qibi kendimi hırpalıyorum.okulumu bitirip calısıcam iki sene sonra oluyo qercekten boyle.insallah mutlu olur hrkes esiyle...

Canım bu aşamaları inan bende geçirdim.. zordur ama, bir zaman sonra anlarsın gereksiz vesvese olduğunu göreceksin.. Dua et bol bol, Allaha sığın, içini ferah tut, zaten gelecek planların belli, büyük ihtimalle kafanda acabalar var bu sadece eşinle ilgili olduğunu sanmıyorum, o yüzden akışına bırak olayları, o zaman kafan rahat olur ve sen mutlu olursan etrafındakilerde mutlu olur..Mutluluklar dilerim sana..:16:

canım benim ne yapıyorsan şu anda kendine yapıyorsun inan bende evliliğimin ilk yıllarında senin gibiydim ama yapacak adam sen ne yaparsan yap yapar bunu unutma .ters köşe yap bence çok işe yarıyor çünkü .nasıl mı için içini yesede belli etme ona asla hatta geldiğinde şaşırtacak kadar hoş karşıla ama kendine her zaman kinden bir başka bak çok hoş görün yani kendine güvendiğini farketsin bak neler oluyor o zaman..:KK31:

Back
X