nasıl bi tepki vermeli

• Konu Sahibi Konu Sahibi barışgüneşi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım benim bu en güzel tepki oldu yerimseniben..adamın sevkini kırmadın..hatta
bir an çnce eve gelemk için can atmaya başlar derim:icecream:

ohhh iyi ozaman hemişlerini çabucacık bitirir hem gizemöiğim bozulmamış olur hemde kocacığım biran önce yanımda olurrr :)

canım ben istediğini yapardım.
tabi bende eşimden bi kaç şey isterdim:roflol::roflol:
hasretlik zordur yaa..
inş. bir an önce kavuşursunuz

hee birde attırma tepemin tasını kocacık bak netten sana terlikyollarım der oklavayı gösteririm :) yok öle wepte mepte:) casusu var hırlısı var sapığı var sana olan özel yerlerimi neden elalemin netinde wepinde gösterim kocacım :) neymiş o dokunmadan uzaktan görsene olcakkk önemli olan dokunmak hissetmek değilmidirrrr kocişim derimmmm adamda zaten zevk mevk istek falan kalmaz herhalde :)

güzel yazmışsında canım benim ..erkekler hayır denmesinde katiyen hoşlanmıyor....,
ve onlar için görmekte en az dokunmak kadar önemli bilginde olsun

ama tatlım her isteklerinide yaparsakk ohoooo çekeceimiz var demektirrr

ya canım gerçekten evde istediğini göster ama webcam işi yaş sen görüntüyü eşine yollarsın gider ama yolda kime uğrar allah bilir hiç bir şey için güvenilmez bu işin içinde olan birisi olarak söyleyim kırmadan bir cevap versen çok daha iyi olur a.s.

gayet normal deilmi kocası sonuçta aralarında her türlü fanteziyi yaşayabilirlerŞenizŞenizŞenizjeyyarjeyyar

kızlar sadece cinsellikte eşinizle sınır tanımayın bence bu onlara yüz vermiş yada ipleri onların eline vermişsiniz anlamına gelmeezzzzzzzzz

ben de yapmazdım heralde..yani kocamdan utandığımdan değil ama webcam yani ne kadar güvenebilirsin ki??mesela ben normal duran bi webcam den foto alan bi program olduğunu biliyorum..senin hiç haberin olmadan...(hatta ben o yüzden kamerayı hep başka tarafa dönük bırakırım:1closedeyes:) he kamera gibi sürekli görüntüyü de alan var mıdır bilemem ama sonuçta güvenemem yani...
bence eşine de bu şekilde izah edip 'beni başkalarının görmesini ister misin' diye açıklayabilirsin ve bence zaten istemeyecektir bu konuşmadan sonra:icecream:

barışgüneşi canım ben şimdi bişeyi anlayamadım kusura bakma affına sığınarak soruyorum bu isteği enişte bey sanamı sundu??

ay nolcak kızlar valla ben olsam her dedini yapardımm kocamın :))
hem başka bi kadına demiyorki karısına diyor yanii
deişik bi fantazi olur işte :lepi:

Ben sıcak bakmazdım bu olaya..Ewimizdeyken tamam ama web cam bana ters...Kendimi kötü hissederim karşımdaki eşimde olsa..Neler neler duyuyoruz yanii :çok üzgünüm:

buna çok benzer bir konuyu daha önce de açmışmıydınız yoksa ben yanlış mı hatılıyorumCADIARZU​

soyunurum ne olacak ki,
kocamı üzmem ben,
hem utangaç hem hevesliyim ben
:1closedeyes:

eline sağlık cnm.bunu birilerine okutmalıym:1closedeyes:

hiç işi olmaz :1closedeyes:
bunun cesaretle ilgisi yok ayrıca bu farklı bişey ondan çekinecek değiliz tabiki ama
net ortamı güvenli değil olmaz olamazzzzzyasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…