B
barışgüneşi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi barışgüneşi
-
birde sanırım şöle bir tepki verirdim "aşkım canım kocacımm işlerini çabucak hallet gelirkende bana beğendiğin bikaç model güzel geceliklerden al doya doya gör beni"sanırım bu tepki olmadı ama neyseeeee:)))
slm kızlar hani bir bayan dekorte giydiği zaman tv görürüz cok cesur falan denir...
peki sormak isterim...eşin den istemiyerekte olsa iş için ayrı kalması gereken bir müddet il yada yurt dışına gitmek zorunda kalan bir koca ..
kocası tarafından deli gibi sevildiğini bilen bi bayan...ya tel yada msn görüşüyorlar..
ve o an geldi msn camerra da görüşürken kocası çok özlediğini cok arzuladığını söyledi Şenizve...biraz soyunmanızı istedi..hatta olayı iyice ilerletip çamaşırlarınıza kadar görmek istedi ...şimdi ne olucak ..bu bayan cesurmu olmalı dunuz yada cekingenmi....CADIARZU
birde sizce eşinin bu tutumuna nasıl bi tepki vermeli...:uhm:
not: wepcamın yararından vede zararındanda bahsedebilirsiniz...
hee birde attırma tepemin tasını kocacık bak netten sana terlikyollarım der oklavayı gösteririm :) yok öle wepte mepte:) casusu var hırlısı var sapığı var sana olan özel yerlerimi neden elalemin netinde wepinde gösterim kocacım :) neymiş o dokunmadan uzaktan görsene olcakkk önemli olan dokunmak hissetmek değilmidirrrr kocişim derimmmm adamda zaten zevk mevk istek falan kalmaz herhalde :)
ama tatlım her isteklerinide yaparsakk ohoooo çekeceimiz var demektirrr
sevgili ve de saygılı arkadaşlarım akşam meşhur ergenekon operasyonlarından birini dinliyorum haber aynen şöyle """"""gizli belgelerin bulunduğu bir dosyayı 8 dakika incelemişler""""". ben şunu anladım mesele benim müzklerimin bulunduğu bir dosya var ben buraya girdim ve çıktım adamlar benim bu dosyad ne kadar kaldığımı biliyorlar. şimdi ne alaka diyenleri duyar gibiyim az sabır..... kadın kocasından birşey gizlememeli elinden geldiğince de isteklerinin yerine getirmeli msn veya tel farketmez ama devir kötü millet istediği bilgisayara gizlice girip kameradan bizim haberimiz olmadan bizi izleyebiliyor yapmamak doğru bu cesurlukla utangaçlıkla veya ahlakla alakalı değildir tamamen sadece karşıda sadece kocan olmama ihtimali var
buna çok benzer bir konuyu daha önce de açmışmıydınız yoksa ben yanlış mı hatılıyorumCADIARZU
benzer olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?