nasıl bi tepki vermeli

• Konu Sahibi Konu Sahibi barışgüneşi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

barışgüneşi

Ziyaretçi
slm kızlar hani bir bayan dekorte giydiği zaman tv görürüz cok cesur falan denir...
peki sormak isterim...eşin den istemiyerekte olsa iş için ayrı kalması gereken bir müddet il yada yurt dışına gitmek zorunda kalan bir koca ..
kocası tarafından deli gibi sevildiğini bilen bi bayan...ya tel yada msn görüşüyorlar..
ve o an geldi msn camerra da görüşürken kocası çok özlediğini cok arzuladığını söyledi Şenizve...biraz soyunmanızı istedi..hatta olayı iyice ilerletip çamaşırlarınıza kadar görmek istedi ...şimdi ne olucak ..bu bayan cesurmu olmalı dunuz yada cekingenmi....CADIARZU
birde sizce eşinin bu tutumuna nasıl bi tepki vermeli...:uhm:

not: wepcamın yararından vede zararındanda bahsedebilirsiniz...:kahve:

canım eşi özlemiş bence hayet normal msn den konustuyun sürece arkadaslık siteleri deilde bildiğim hiç bir zararı yok bence adam özlemiş ayol ne olucak ğörüversin birazcık

eşim özlediyse evimizde herşeyimi gösteririm ama wepcam internet vs gibi şeylerde aslaa

ben evli değilim ama, utanırdım herhalde.

olabılır neden olmasınkı baskalarına gıtmesındense karısını ıstemesı çok dogal

Sacmalama der :mymeka:
teldeysem teli kapardım.
Msnedeysemde orayı kapatırdım:dilcikar:
Beni cok istiyen. cok arzuluyon kişi sabır etmeli:mymeka:

Wepcam bu tür işlerin yapılması için bence bulunmadı:1closedeyes:

Yakında yemek yememiz vs. de sanal olucaktatlicadiarzu

O kadar arzuladıysan çık gel derim :1closedeyes: tatlicadiarzu

canım eşi özlemiş bence hayet normal msn den konustuyun sürece arkadaslık siteleri deilde bildiğim hiç bir zararı yok bence adam özlemiş ayol ne olucak ğörüversin birazcık

seni alan koca yaşamış cnm ya ..aman da pek düşünür kocasını bir çmür boyu mutluluklar a.s.

ver coskuyu ver coskuyuu :lepi:
2 kişi arasında ise sorun yok, ama dikkat edin birileri pcnize sızmasın tatlicadiarzu

evet cok ozlediyse gelsin
bende camda asla acmam gostermem yok daha neler yaws
casus var sapuk var
olmaz kocam da olsa gel yamacima heruf o zaman olar istedigin gibi gorebilirsin beni:asigim:jeyyar:utangac::utangac:

sonuçta eşi normalde görünce utanılmıyorda camda görüncemi utanılıyor,hem başka bayanlara cam açtırmasından iyidir bence ..

Nolcak canim ya.görsün sonuçta kocan.benimkide öyle istediği zamanlar oluyor.abartmiyorum ama cevap veriyorum.sonuçta kocan başka bir yerde başkasina mi gitsin

ya mesaj tarihleri bugun diyor ama barisgunesi sen bunu daha once acmamis miydin?

Adamım kimseye gitmemiş, beni aldatmamış, benim haberim olmadan herşeyi yapabilecekken yapmamış. Beni görmek istiyor.. O benim eşim yaw. Ondan mı çekineceğim...Ben laf dinlerim... Soyun diyorsa soyunurum kardeşim....:lepi:

Adamım kimseye gitmemiş, beni aldatmamış, benim haberim olmadan herşeyi yapabilecekken yapmamış. Beni görmek istiyor.. O benim eşim yaw. Ondan mı çekineceğim...Ben laf dinlerim... Soyun diyorsa soyunurum kardeşim....:lepi:

oo sen adamını cok mutlu edersin ...cesursun belli...ah birazda bana gecse bu cesurluk:1no2:

tövbe tövbe
okadarda pes yani
benim eşim istemezdi böyle şey yani ev neysede ben yapmazdım

göstereyimki iyice azsın başka

seviyorsa sabretmesini bilecek:1closedeyes:

birde sanırım şöle bir tepki verirdim "aşkım canım kocacımm işlerini çabucak hallet gelirkende bana beğendiğin bikaç model güzel geceliklerden al doya doya gör beni"sanırım bu tepki olmadı ama neyseeeee:)))

Back
X